Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kojec to koszt ponad 700 zł... oglądałam na allegro - z budą w środku i ogrodzony - kojec marzenie - gdyby się udało to wtedy Kwiaciarenka mogłaby pomagać większej ilości psiaków... ale to narazie odległe marzenie...
A może ktoś coś słyszał o takim kojcu używanym?może ktoś ma do odsprzedania w mniejszej cenie?

Posted

Ja zaraz zrobię bazarek na budy, postaram się ruszyć w piątek.
Ale nawet jak stanę na głowie to forsy nie dostaniemy tak zaraz.
Bo bazarek trwa tydzień, potem czeka się na wpłaty i to trochę trwa. Jakby ktoś mógł założyć to by było ekstra.

Dałam też fanty Pani Renacie do sprzedania na Straganie Tymianka, ale na razie cisza.
Nie wiem czy sprzedaż nie ruszyła czy chętnych do kupowania brak ?

Posted

[quote name='Poker']Dzisiaj pojechała ode mnie paczuszka do kejciu z przeznaczeniem dla zwierzów Kwiaciarenki.[/QUOTE]

Dziękuję - jak tylko otrzymam dam znać i podrzucę Kwiaciarence :)

Posted

Zajrzyjcie proszę na wątek suni którą znalazłam - która koczuje od 3 miesięcy na ulicy i czeka na skurczybyka który ją w tym miejscy wywalił z samochodu...

Szukam dla niej domu tymczasowego, wieczory już chłodne a ona śpi na ulicy...
serce pęka....

[h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248672-Wiera-WIERnie-czeka-od-ponad-3msc-na-ulicy-gdzie-j%C4%85-zostawiono"]Wiera - WIERnie czeka od ponad 3msc na ulicy gdzie ją zostawiono[/URL][/h]

Guest Elżbieta481
Posted

Od kogo kupujecie tę budę?Zamieszczona akcja z allegro,ale nie moge odczytać kto wystawia,a chętnie bym się przyjrzała wystawiającemu...
Elżbieta

Posted

[quote name='waldi481']Od kogo kupujecie tę budę?Zamieszczona akcja z allegro,ale nie moge odczytać kto wystawia,a chętnie bym się przyjrzała wystawiającemu...
Elżbieta[/QUOTE]

asterix-sk - tak nazywa się sprzedający

Posted

[quote name='Kwiaciarenka']Pieski są 3,przydał by się też kojec dla suni którą ogłasza kejciu,zaraz przyjdą mrozy i śnieg,coś mowa o bardzo mroźnej zimie.Może jakieś pomysły macie?[/QUOTE]

To ile jest w sumie piesków? Kejciu mówiła o dwunastce plus minus ;).

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Ja zaraz zrobię bazarek na budy, postaram się ruszyć w piątek.
Ale nawet jak stanę na głowie to forsy nie dostaniemy tak zaraz.
Bo bazarek trwa tydzień, potem czeka się na wpłaty i to trochę trwa. Jakby ktoś mógł założyć to by było ekstra.

Dałam też fanty Pani Renacie do sprzedania na Straganie Tymianka, ale na razie cisza.
Nie wiem czy sprzedaż nie ruszyła czy chętnych do kupowania brak ?[/QUOTE]

Napisałam wczoraj maila do Renaty ( z Fundacji Dom Tymianka ) która jako jedyna odpowiedziała na prośbę o pomoc Mazowszance2 gdy znalazła pieska Liska - zapytanie o to czy fanty zostały wystawione - jak tylko uzyskam odpowiedź napiszę - niestety nie udało mi się kilkukrotnie dodzwonić :( może coś się złego stało - martwimy się z Kwiaciarenką :(

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Jeżeli nie wystawiła to niech nie wystawia. Spróbuję wystawić je na dogomanii.
Chyba nic złego się nie stało, są wpisy na blogu.[/QUOTE]

Małgosiu skontaktuj się z nią proszę - ja nie chciałabym pośredniczyć w ustaleniach :(

Posted

[quote name='kejciu']Małgosiu skontaktuj się z nią proszę - ja nie chciałabym pośredniczyć w ustaleniach :([/QUOTE]

Już wszystko ustalone.
Oby tylko to buda doszła. To ile jesteś na minusie w chwili obecnej ?

Posted

kejciu, 700zł za kojec to nie jest tak dużo, prawdę mówiąc po raz pierwszy słyszę o tak tanim, do tej pory mowa była zawsze o min. 1500zł. Jeśli ktoś się zdecyduje robić bazarrros, ja mogę zrobić kolczyki (kamieni półszlachetne, srebro, perły) w sam raz na prezenty świąteczne, jak poprzednio na ten bazarrros, na kojec dla suni od kejciu.

Posted

Sunię trzeba wysterylizować jak najszybciej, bo kojec nie pomoże jak się psy z całej wsi zejdą plus pare samców na miejscu.

Bazar właśnie robię, temat: prezentowo-świąteczny.
Jeśli zdążysz coś podrzucić w najbliższych dniach to chętnie dołożę.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Już wszystko ustalone.
Oby tylko to buda doszła. To ile jesteś na minusie w chwili obecnej ?[/QUOTE]

rozliczenia są w poście nr 2 ile dobrze pamiętam

[quote name='Gosiapk']kejciu, 700zł za kojec to nie jest tak dużo, prawdę mówiąc po raz pierwszy słyszę o tak tanim, do tej pory mowa była zawsze o min. 1500zł. Jeśli ktoś się zdecyduje robić bazarrros, ja mogę zrobić kolczyki (kamieni półszlachetne, srebro, perły) w sam raz na prezenty świąteczne, jak poprzednio na ten bazarrros, na kojec dla suni od kejciu.[/QUOTE]

niestety nadziałam się bo te za 700zł są bez podłogi i bez budy - koszt budy do kojców +/- 390zł i podłoga 290zł - temat jeśli chodzi o Wierę już nieaktualny - więcej informacji na jej wątku - jutro zawożę ją do PDT pod Opole

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Sunię trzeba wysterylizować jak najszybciej, bo kojec nie pomoże jak się psy z całej wsi zejdą plus pare samców na miejscu.

Bazar właśnie robię, temat: prezentowo-świąteczny.
Jeśli zdążysz coś podrzucić w najbliższych dniach to chętnie dołożę.[/QUOTE]Obawiam się, że w kilka dni nie zdążę Ci ich dostarczyć, tym bardziej , ze jest teraz weekend a poczta w weekend. nie działa.

Posted

[quote name='Gosiapk']Obawiam się, że w kilka dni nie zdążę Ci ich dostarczyć, tym bardziej , ze jest teraz weekend a poczta w weekend. nie działa.[/QUOTE]

Spróbuj, mogę wkleić je później. Tylko napisz ile miejsc ( 5 zdjęć w jednym poście) mam zarezerwować.
Ewentualnie przyślij mejlem zdjęcia i opisy: [email][email protected][/email]

Posted

[quote name='wawer']A jak taki kojec miałby wyglądać - możesz dać link?[/QUOTE]

patrzyłam na allegro - w pracy allegro mi nie działa więc linków nie podeślę - wpisz na allegro w wyszukiwaniu KOJEC DLA PSA BUDA i powinny wyskoczyć