Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pliszka napisał(a):
właściwie okolice Piaseczna, bodajże Wola Prażmowska, proszę daj znać czy dasz radę, byłoby super, skoro takie zapotrzebowanie na budki :) Ona jest ocieplona szerokosc 60, wysokosc 50 + poddasze zdejmowane, docieplona styropianem, papa na dachu może wymagać lekkiej renowacji, wymiar otworu wejsciowego 22 szer., 27 wys., drewno sosnowe impregnowane, budka ma 3 lata, psiak kolegi dostanie od Mikołaja większą ;)
Weekend chyba byłby ok, jeśli mogłabyś pomóc w transporcie, dałabym Ci numer do kolegi i dokładnie byście się umówili :)

Postaram się zorganizować coś w sobotę. To podaj, proszę namiary kolegi :)
A ja Ci moje wyślę na PW.

Posted

Shilomaniak napisał(a):
Już mnie palce bolą od ściskania - odezwał się Domek dla Liska?

Z tego co zrozumiałam Państwo chcą obejrzeć jeszcze jednego pieska w schronie i wtedy dadzą odpowiedź.
Jakby nie mogli dwóch wziąć. Przecież każdy wie, że dwa chowają się lepiej ;)

Posted

[quote name='kejciu']Zapomniałam dodać że dzisiaj zawiozłam 300g ciastek wątróbkowych dla Liska z mojego bazarku :)
oraz 2 opakowania Gentamycyny od Maruda666 :)

Kwiaciarenko smakowały ciacha psiakom?:)chyba jeszcze się sprzedadzą więc jeśli tak to będzie kolejna porcja dla Twoich ogonków :)[/QUOTE]

Pożarły w takim tempie aż mi paluchy poobgryzały.

Posted

[quote name='kejciu']a jak kociaki się czują?
ciekawe kiedy ta druga buda przyjdzie :)[/QUOTE]

A wiadomo kiedy wyslą ?
Kwiaciarenko, do budy na pewno bedzie dołączony paragon tak jak do karmy (miedzy workiem a folią).
Odłóż go, proszę, i daj kejciu to zrobi skan.
Bo muszę na bazarku ze wszystkiego rozliczyć, żeby mnie za manko nie przymknęli ;)

Posted (edited)

Buda do Kwiaciarenki zawieziona :)
Cała akcja trwała 5 godzin (180 km). Taka jest Warszawa i okolice !
Pliszko, bardzo Ci dziekujemy za pośrednictwo, a Państwu M. za wspaniałą budę :loveu:
Buda jest w bardzo dobrym stanie, ocieplona, duża i rozkładana, a więc łatwa w czyszczeniu.

W garażu czeka też na złożenie buda z Domu Tymianka.
Bedą więc psiaki mogły sobie wybierać ciepłe domki.
Chociaż chyba najciekawiej jest pod bramą.

Ale nie, najciekawiej w dołku z mokrym piaskiem, w którym nawet spać można.

Na pierwszym planie Mozzart. Lisek po poczęstunku układa sie do spania.

Edited by Mazowszanka2
Posted

Ja też bardzo dziękuję Mazowszance za przywiezienie budki i poświęcenie swego czasu.Jednocześnie przekazuję smutną wiadomość,państwo zrezygnowali z Liska ponoć mają inne plany i nie biorą żadnego psa,smutne.

Posted

[quote name='Kwiaciarenka']Ja też bardzo dziękuję Mazowszance za przywiezienie budki i poświęcenie swego czasu.Jednocześnie przekazuję smutną wiadomość,państwo zrezygnowali z Liska ponoć mają inne plany i nie biorą żadnego psa,smutne.[/QUOTE]

To rzeczywiście smutna wiadomość.
Skończę bazarek to wezmę się za ogłoszenia.

Posted

[quote name='Kwiaciarenka']Ja też bardzo dziękuję Mazowszance za przywiezienie budki i poświęcenie swego czasu.Jednocześnie przekazuję smutną wiadomość,państwo zrezygnowali z Liska ponoć mają inne plany i nie biorą żadnego psa,smutne.[/QUOTE]

Z dwojga złego miło że Państwo zadzwonili - w większości przypadków ludzie nie zdobywają się na telefon aby poinformować - ogłaszamy Liska więc dalej

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Jak wyglada na dzień dzisiejszy sytuacja z budami ?
Które psy jeszcze bezbudne ?[/QUOTE]

Jedna budka w zapasie,dziś przyjechała ostatnia postaram się zrobić fotki,na razie stoi zapakowana,dziękuję bardzo.