Mazowszanka13 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Pliszka napisał(a):właściwie okolice Piaseczna, bodajże Wola Prażmowska, proszę daj znać czy dasz radę, byłoby super, skoro takie zapotrzebowanie na budki :) Ona jest ocieplona szerokosc 60, wysokosc 50 + poddasze zdejmowane, docieplona styropianem, papa na dachu może wymagać lekkiej renowacji, wymiar otworu wejsciowego 22 szer., 27 wys., drewno sosnowe impregnowane, budka ma 3 lata, psiak kolegi dostanie od Mikołaja większą ;) Weekend chyba byłby ok, jeśli mogłabyś pomóc w transporcie, dałabym Ci numer do kolegi i dokładnie byście się umówili :) Postaram się zorganizować coś w sobotę. To podaj, proszę namiary kolegi :) A ja Ci moje wyślę na PW. Quote
Shilomaniak Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Już mnie palce bolą od ściskania - odezwał się Domek dla Liska? Quote
Mazowszanka13 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Shilomaniak napisał(a):Już mnie palce bolą od ściskania - odezwał się Domek dla Liska? Z tego co zrozumiałam Państwo chcą obejrzeć jeszcze jednego pieska w schronie i wtedy dadzą odpowiedź. Jakby nie mogli dwóch wziąć. Przecież każdy wie, że dwa chowają się lepiej ;) Quote
Kwiaciarenka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='kejciu']Zapomniałam dodać że dzisiaj zawiozłam 300g ciastek wątróbkowych dla Liska z mojego bazarku :) oraz 2 opakowania Gentamycyny od Maruda666 :) Kwiaciarenko smakowały ciacha psiakom?:)chyba jeszcze się sprzedadzą więc jeśli tak to będzie kolejna porcja dla Twoich ogonków :)[/QUOTE] Pożarły w takim tempie aż mi paluchy poobgryzały. Quote
Kejciu Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 Mama Annaa4 - p. Grażyna Ś. z Warszawy przekazała dla podopiecznych Kwiaciarenki 200zł - dopisuję do rozliczenia - ślicznie dziękujemy!!! Quote
malagos Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='kejciu']Trzymam kciuki za Liska :)[/QUOTE] Tak sobie zagladam, i tez myślę ciepło o Lisku.. Quote
Kwiaciarenka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='kejciu']Nadal trzymam kciuki :)[/QUOTE] Ja to dopiero trzymam aż paluchy bolą,na razie cisza. Quote
Kejciu Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='Kwiaciarenka']Ja to dopiero trzymam aż paluchy bolą,na razie cisza.[/QUOTE] a jak kociaki się czują? ciekawe kiedy ta druga buda przyjdzie :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='kejciu']a jak kociaki się czują? ciekawe kiedy ta druga buda przyjdzie :)[/QUOTE] A wiadomo kiedy wyslą ? Kwiaciarenko, do budy na pewno bedzie dołączony paragon tak jak do karmy (miedzy workiem a folią). Odłóż go, proszę, i daj kejciu to zrobi skan. Bo muszę na bazarku ze wszystkiego rozliczyć, żeby mnie za manko nie przymknęli ;) Quote
Kejciu Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Nie mam jeszcze informacji o wysyłce - jak tylko dostanę coś na maila - dam znać :) Quote
Kejciu Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Podkradłam Dagmarce z facebook fotkę jednego z kociaków jakie w " pakiecie" adoptowali od Kwiaciarenki - zobaczcie jakie CUDO: Uploaded with ImageShack.us Quote
Kejciu Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Potwierdzenie zakupu drugiej budy z pieniążków z bazarku Mazowszanka2 Uploaded with ImageShack.us Quote
Mazowszanka13 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Dziekuję kejciu za potwierdzenie :) A kociak cudo, i fotograf też niezły :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 (edited) Buda do Kwiaciarenki zawieziona :) Cała akcja trwała 5 godzin (180 km). Taka jest Warszawa i okolice ! Pliszko, bardzo Ci dziekujemy za pośrednictwo, a Państwu M. za wspaniałą budę :loveu: Buda jest w bardzo dobrym stanie, ocieplona, duża i rozkładana, a więc łatwa w czyszczeniu. W garażu czeka też na złożenie buda z Domu Tymianka. Bedą więc psiaki mogły sobie wybierać ciepłe domki. Chociaż chyba najciekawiej jest pod bramą. Ale nie, najciekawiej w dołku z mokrym piaskiem, w którym nawet spać można. Na pierwszym planie Mozzart. Lisek po poczęstunku układa sie do spania. Edited November 30, 2013 by Mazowszanka2 Quote
Kejciu Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Małgosiu - dziękuję za czas i za całą akcję :) Quote
Mazowszanka13 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='kejciu']Małgosiu - dziękuję za czas i za całą akcję :)[/QUOTE] Cała przyjemność po mojej stronie :) To na lokatora ( w kolejnej budzie) czekamy. Quote
Kwiaciarenka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ja też bardzo dziękuję Mazowszance za przywiezienie budki i poświęcenie swego czasu.Jednocześnie przekazuję smutną wiadomość,państwo zrezygnowali z Liska ponoć mają inne plany i nie biorą żadnego psa,smutne. Quote
Mazowszanka13 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Kwiaciarenka']Ja też bardzo dziękuję Mazowszance za przywiezienie budki i poświęcenie swego czasu.Jednocześnie przekazuję smutną wiadomość,państwo zrezygnowali z Liska ponoć mają inne plany i nie biorą żadnego psa,smutne.[/QUOTE] To rzeczywiście smutna wiadomość. Skończę bazarek to wezmę się za ogłoszenia. Quote
Pliszka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Mazowszanko, bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę, że budka już u Kwiaciarenki :multi::multi::multi: Quote
Kejciu Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Kwiaciarenka']Ja też bardzo dziękuję Mazowszance za przywiezienie budki i poświęcenie swego czasu.Jednocześnie przekazuję smutną wiadomość,państwo zrezygnowali z Liska ponoć mają inne plany i nie biorą żadnego psa,smutne.[/QUOTE] Z dwojga złego miło że Państwo zadzwonili - w większości przypadków ludzie nie zdobywają się na telefon aby poinformować - ogłaszamy Liska więc dalej Quote
Kejciu Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 W dniu wczorajszym Kwiaciarenka poprosiła mnie o zakup karmy dla kociaków - zamówiłam na allegro Uploaded with ImageShack.us zapisuję wydatek w poście rozliczeniowym Quote
Mazowszanka13 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Jak wyglada na dzień dzisiejszy sytuacja z budami ? Które psy jeszcze bezbudne ? Quote
Kwiaciarenka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Jak wyglada na dzień dzisiejszy sytuacja z budami ? Które psy jeszcze bezbudne ?[/QUOTE] Jedna budka w zapasie,dziś przyjechała ostatnia postaram się zrobić fotki,na razie stoi zapakowana,dziękuję bardzo. Quote
Recommended Posts