Zagrodowy pies polski Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 11 godzin temu, Kejciu napisał: Cudny Apolonek naprawdę jest jak pączek w maśle u Kwiaciarenki. Quote
Zagrodowy pies polski Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Widać, że Apoloniusz czuje się świetnie, dziękujemy za zdjęcia Kiejciu i polecamy się na przyszłość. Wieści od Apoloniusza zawsze są oczekiwane. Quote
Kejciu Posted August 17, 2017 Author Posted August 17, 2017 W ubiegłym tygodniu razem z Kwiaciarenką zawiozłyśmy koteczkę Lilunię do nowego domku do Pułtuska :) czekała na nią cała wyprawka :) wieści pozytywne :) oby tak dalej i powodzenia! kilka zdjęć marnych bo mój telefon niestety pada ale to pierwsze chwile w nowym domku :) 1 Quote
malagos Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Miała koteńka szczęscie :) Śliczny ten rudy kocur z białym krawatem z poprzednich zdjęć. Quote
Kejciu Posted December 1, 2017 Author Posted December 1, 2017 Wybieram się niedługo do Kwiaciarenki zawieźć ciasteczka z bazarku - zrobię kilka zdjęć. Chciałam też zrobić jakiś bazarek przedświąteczny ale nie wiem czy mi się uda - kiepsko z czasem :( Quote
Recommended Posts