asiuniab Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 poprosiłam o pomoc dla Tymusia na stauszkowej skarpecie; Quote
Kejciu Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 15 godzin temu, asiuniab napisał: poprosiłam o pomoc dla Tymusia na stauszkowej skarpecie; Bardzo dziękuję - mam też jeszcze 3 kolejne pieski od Marzenki ale wczoraj piekłam ciasteczka i nie zdąrzyłam wstawić tu na wątek - ale uzupełnię i jeszcze jakieś filmiki mam - no doba za krótka..... Quote
mdk8 Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Kasiu w Biedronce do niedzieli jest promocja na puszki kocie i psie. Quote
Kejciu Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 37 minut temu, mdk8 napisał: Kasiu w Biedronce do niedzieli jest promocja na puszki kocie i psie. dziękuję za info :-) będę w weekend w BIedronce więc pewnie zakupię :-) Quote
Kejciu Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 Pucuś ma nowotwór - rozległy szczęki - został częściowo usunięty kilka miesięcy temu lecz teraz Kwiaciarenka zauważyła że zaczął ponownie odrastać więc o ile to będzie możliwe kolejna operacja przed nim :( Quote
Kejciu Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 Franio - ma około 15-16 lat i problemy z pęcherzem i nietrzymaniem moczu - ma dosłownie kilka zębów więc jeśli chodzi o żywienie to tylko puszki lub miękkie gotowane jedzenie - namoczoną suchą karmą też nie pogardzi Quote
Kejciu Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 U Marzenki szuka domu prześliczny około 8-9 tygodniowy chłopaczek szukamy mu domku Ma imię Malutek :D Quote
asiuniab Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 kochani Tymuś dostanie zapomogę ze skarpety staruszkowej, proszę podajcie nr konta na jaki ma wpłynąć kaska do asikowskiej:) oraz proszę o umieszczenie na wątku banerka Quote
Kejciu Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 11 godzin temu, asiuniab napisał: kochani Tymuś dostanie zapomogę ze skarpety staruszkowej, proszę podajcie nr konta na jaki ma wpłynąć kaska do asikowskiej:) oraz proszę o umieszczenie na wątku banerka Banerek już umieszczam a numer konta wysłałam :) Quote
Kejciu Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 O 24.11.2016 o 23:34, asiuniab napisał: kochani Tymuś dostanie zapomogę ze skarpety staruszkowej, proszę podajcie nr konta na jaki ma wpłynąć kaska do asikowskiej:) oraz proszę o umieszczenie na wątku banerka Zamówiłam dla Tymusia suchą karmę i dwie puszeczki jak dotrą zawiozę ( najpewniej w przyszły weekend bo wtedy w dzień będę mogła dostarczyć i zrobić zdjęcia :) 1 Quote
Kejciu Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Jeszcze raz pragnę podziękować ASIUNIAB która zgłosiłam Tymusia do skarpety im Talcott Dzięki niej otrzymał suchą karmę i dwie puszeczki Zawiozłam w sobotę:) Oprócz tego zawiozłam resztkę puszek jakie kupiłam z bazarku :) Quote
Kejciu Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Z bazarku udało się zakupić całe mnóstwo puszek dla psiaków i kociaków W poście nr dwa dokładne rozliczenie + zdjęcia - serdecznie wszystkim dziękuję - to ogromny prezent dla Kwiaciarenki i jej podopiecznych!!!! Szczególnie w tak ciężkim i trudnym okresie dla nich. Quote
asiuniab Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 cieszę się, że się mogłam przydać; w styczniu, poproszę o pomoc dla kolejnej bidy od kwiaciarenki; Quote
malagos Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Dobre wieści :) Psiątka i koty będą miały co jeść :) Brawo, Kejciu i Asiuniab !! 1 Quote
asiuniab Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 kochani/kochane jest już styczeń, czym prędzej pędzę dopytać, dla którego staruszka potrzebna jest w pierwszej kolejności pomoc, poproszę skarpetę staruszkową o zapomogę? Quote
Kejciu Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 Dnia 2017-01-05 o 20:54, asiuniab napisał: kochani/kochane jest już styczeń, czym prędzej pędzę dopytać, dla którego staruszka potrzebna jest w pierwszej kolejności pomoc, poproszę skarpetę staruszkową o zapomogę? Przepraszam ale dopiero zajrzałam ( nauka, nauka, nauka ) Postaram się zadzwonić do Kwiaciarenki dzisiaj i zapytać :) jak tylko się czegoś dowiem dam znać :) 1 Quote
Kejciu Posted January 11, 2017 Author Posted January 11, 2017 Rozmawiałam z Kwiaciarenką - ma mi podesłać zdjęcia pieska i opis czego dokładnie potrzebuje. Czekam jak tylko dostanę od razu tu wstawię :) Quote
Kejciu Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 przypomniałam się Marzenie z prośbą o odpowiedź i nadal czekam Quote
Recommended Posts