Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania68']Jestem na zaproszenie MALWY, niestety nie mogę się zadeklarować ale mogę zrobić bazarek w listopadzie :)[/QUOTE]

Pięknie dziękuję za pomoc !

[quote name='kontaktogloszenia']Proszę zapisać 20zł , co miesiąc podeślę dla Bafika ( mój piesio też ma na imię Bafik) pozdrawiam Wiola[/QUOTE]

Yupppppiiiiiiiiiii! Deklaracja zapisana !

Posted

jestem i ja...pisaąm juz na wątku chyba MAjki ze jak ona by poszła do domu w listopadzie to mojego piataka dam na BAfika, ale czy na 100 % pójdzie to się dopiero okaze....na razie MAlwa nie wpisuj mnie, bo musie sie POWAZNIE zastanowic czy [B]aktualnie[/B] cos moge wiecej....

Posted

[quote name='zozola77']jestem i ja...pisaąm juz na wątku chyba MAjki ze jak ona by poszła do domu w listopadzie to mojego piataka dam na BAfika, ale czy na 100 % pójdzie to się dopiero okaze....na razie MAlwa nie wpisuj mnie, bo musie sie POWAZNIE zastanowic czy [B]aktualnie[/B] cos moge wiecej....[/QUOTE]

Pamiętam wpis na watku Majki, a zatem trzymamy w pierwszej kolejności za Majeczkę, by poszła juz do domku!

[quote name='Martika@Aischa']Malwo jeśli tylko ruszymy z bazarkiem będziemy o Baficzku z Iwonką pamiętały. Przewidywany termin bazarku to koniec listopada początek grudnia.[/QUOTE]

Dziękuję !

Posted

Na wątku olkuskim jest kudłaty rudy psiak, któremu bardzo chciałabym pomóc i na którego zadeklarowałam stałą wpłatę jeśli tylko zostanie wyciągnięty. Ten psiak został również pogryziony...Podobno jest bardzo przymilnym kudłatkiem, a teraz zupełnie się wycofał... Zadeklarowałam również taką samą pomoc dla psiaka, który od długiego czasu nie schodzi z budy. Nawet nie wiem czy tam jeszcze jest... Cały czas wierzę, że tamtym psiakom również będzie można pomóc, że się zdąży...
Dla Bafiego z mojej strony stała skromna deklaracja - 5 zł

Posted

Jestem na zaproszonko MALWY i serce mi pęka ... :placz:
Jak już opłace to co muszę to na biedaka też poślę coś do końca m-ca
Trzymaj się noseczku :kiss_2: wspólnie damy rady

Posted

[quote name='Panna Marple']Meldowanko u Bafiego z 30zł stałej w pysku:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='mdk8']jestem i dam 5,- stałej. Nie mogę patrzeć jak ten biedak siedzi w tej nędznej budzie taki przerażony.[/QUOTE]

[quote name='mk999']Na razie 50 zł jednorazowo na hotel dla psiaka.[/QUOTE]

[quote name='magenka1']dziewczyny stałej nie mogę dać bo już ich mam sporo ale jednorazowa 20 zł[/QUOTE]

[quote name='yolanovi']i ja na razie stałej nie moge zaoferowac ale 20 zł jednorazowo wpłace. kto zbiera?[/QUOTE]

[quote name='Agnieszka103']Na wątku olkuskim jest kudłaty rudy psiak, któremu bardzo chciałabym pomóc i na którego zadeklarowałam stałą wpłatę jeśli tylko zostanie wyciągnięty. Ten psiak został również pogryziony...Podobno jest bardzo przymilnym kudłatkiem, a teraz zupełnie się wycofał... Zadeklarowałam również taką samą pomoc dla psiaka, który od długiego czasu nie schodzi z budy. Nawet nie wiem czy tam jeszcze jest... Cały czas wierzę, że tamtym psiakom również będzie można pomóc, że się zdąży...
Dla Bafiego z mojej strony stała skromna deklaracja - 5 zł[/QUOTE]

[quote name='WIGA']Jestem na zaproszenie,zapisuję,mogę zadeklarować 10zł,stałej,przez rok.[/QUOTE]

[quote name='AgusiaP']Jestem na zaproszenie Malwy ;)
Czytałam o tym biedaku na wątku olkuskim...:(
Stałej nie mogę zadeklarować, ale zaraz na początku listopada wpłacę coś na Baficzka.[/QUOTE]

[quote name='wiewoira']Jestem na zaproszonko MALWY i serce mi pęka ... :placz:
Jak już opłace to co muszę to na biedaka też poślę coś do końca m-ca
Trzymaj się noseczku :kiss_2: wspólnie damy rady[/QUOTE]

Wszystkim pięknie dziękuję za odwiedzenie wątku, za deklaracje stałe i te jednorazowe.

Tym osobom, które wpłacaja po raz pierwszy wylsę konto, a tym, które już mają konto proszę by wysłały tam gdzie zawsze, czyli do mnie.

To dzięki WAM Bafi szybciej wyjdzie z tej okropnej budy, zza krat...............

Ale co, zbieramy dalej, bo do 400 zł miesięcznie jeszcze daleko..........

Posted

[quote name='ania75']ja też jestem ..... na razie tylko trzymam kciuki - może na początku listopada coś pomogę[/QUOTE]

Dziękuję, że jesteś z nami !