MALWA Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Policzyłam tak na szybko, ze Bafi ma już 85 zł stałych deklaracji ! Quote
ania75 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 a to dopiero pierwszy dzień zbierania - na pewno się uda ... Quote
AgusiaP Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 ania75 napisał(a):a to dopiero pierwszy dzień zbierania - na pewno się uda ... Musi się dać :) Quote
gluchypies Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 MALWA napisał(a):Policzyłam tak na szybko, ze Bafi ma już 85 zł stałych deklaracji ! Piękna kwota! :) Żeby jutro też się tyle uzbierało... :) Quote
MALWA Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Kochane, idę spać, bo padam na pyśk, i mam nadzieję, ze przyśni mi się wygrana w Totka, a jutro - w realu - wygrana dla Bafiego w postaci dalszych deklaracji..........ech marzycielka ze mnie, ale co tam marzyć wolno................ Dobranoc.................... Quote
AgusiaP Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 MALWA napisał(a):Kochane, idę spać, bo padam na pyśk, i mam nadzieję, ze przyśni mi się wygrana w Totka, a jutro - w realu - wygrana dla Bafiego w postaci dalszych deklaracji..........ech marzycielka ze mnie, ale co tam marzyć wolno................ Dobranoc.................... Ja dzisiaj puściłam totka a nawet nie wiem jaka jest wygrana ;) paaaa miłych snów ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 MALWA napisał(a):Kochane, idę spać, bo padam na pyśk, i mam nadzieję, ze przyśni mi się wygrana w Totka, a jutro - w realu - wygrana dla Bafiego w postaci dalszych deklaracji..........ech marzycielka ze mnie, ale co tam marzyć wolno................ Dobranoc.................... Malwo kochana warto marzyc bo marzenia często się spełniają :) więc głowa do góry !!! Wspólnymi siłami damy radę !!! :) Quote
MALWA Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Malwo kochana warto marzyc bo marzenia często się spełniają :) więc głowa do góry !!! Wspólnymi siłami damy radę !!! :) Po pierwsze nie gram w Totka, a po drugie: damy radę, na pewno, tyle, ze widzisz ile tu osób do pomocy.............super, ze w ogóle ktoś tu przyszedł, i coś zadeklarował, ale boję się, bo nas za mało..................... Inna rzecz, że wysłałam około 80 zaproszeń............................... Dobranoc. Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 MALWA napisał(a):Po pierwsze nie gram w Totka, a po drugie: damy radę, na pewno, tyle, ze widzisz ile tu osób do pomocy.............super, ze w ogóle ktoś tu przyszedł, i coś zadeklarował, ale boję się, bo nas za mało..................... Inna rzecz, że wysłałam około 80 zaproszeń............................... Dobranoc. ciocia ja w Totka też nie gram i grac nie zamierzam ;) grosik do grosika ....;) w weekend pomogę w rozsyłaniu zaproszeń. Quote
MALWA Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Witam z rana i zapraszam do pomocy! Quote
MALWA Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Nadal potrzebujemy i szukamy deklaracji dla Bafiego.................... Quote
gluchypies Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Dzień dobry! Dzisiaj też szukamy deklarowiczów :) Quote
wiewoira Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Powitaniec i buzianiec dla Bafiego :buzi: Quote
MALWA Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Kto jeszcze coś zadeklaruje, kto ? Quote
Till Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 no serce się raduje :). Malwa Bafi i my wszyscy dziękujemy za założenie wątku, teraz szanse Bafiego rosną! Quote
MALWA Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 yolanovi napisał(a):Moje jednorazowe 20 zł poleciało Dziękuję!!!!!!!!!!!! Quote
MALWA Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Kto jeszcze chciałby pomóc Bafiemu ? Quote
Onaa Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Czy to nie ten piesek ? http://imageshack.us/a/img689/6138/qsoe.jpg Quote
MALWA Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 [quote name='Dogo07']Czy to nie ten piesek ? http://imageshack.us/a/img689/6138/qsoe.jpg Nie wiem...............Till ma mi przesłać więcej zdjęć........... Quote
Recommended Posts