ocelot Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='teresaa118']Jestem na wezwanie gluchypies. Oferuje sie ze stala 30 zl miesiecznie. Bardzo dziękujemy!:):):) Quote
ocelot Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Bajka miała wczoraj pobraną krew. Surowowica została wysłana, wyniki dzisiaj, albo p weekendzie. Też tu u nas będzie badana krew pod kątem wątroby i nerek. Okazuje się, ze Bajka jest starsza, niż oficjalnie się podawało. Quote
gluchypies Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 ocelot napisał(a):Bajka miała wczoraj pobraną krew. Surowowica została wysłana, wyniki dzisiaj, albo p weekendzie. Też tu u nas będzie badana krew pod kątem wątroby i nerek. Okazuje się, ze Bajka jest starsza, niż oficjalnie się podawało. I jak wyniki? Są już dzisiaj? W jakim wieku w takim razie może być Bajka? Quote
ocelot Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 gluchypies napisał(a):I jak wyniki? Są już dzisiaj? W jakim wieku w takim razie może być Bajka? tak są:) Bajka ma wyniki wzorcowe:) I jedne i drugie:) Może ospała jest bo taki charakter?:) Bajeczka ma na pewno koło 8 lat, może więcej. Quote
gluchypies Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 ocelot napisał(a):tak są:) Bajka ma wyniki wzorcowe:) I jedne i drugie:) Może ospała jest bo taki charakter?:) Bajeczka ma na pewno koło 8 lat, może więcej. Wspaniale, że wyniki są idealne! Nie trzeba jej nic leczyć, teraz zostaje tylko uzbieranie stałych deklaracji, żeby można było zabrać bidusię ze schroniska! Quote
ocelot Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 gluchypies napisał(a):Wspaniale, że wyniki są idealne! Nie trzeba jej nic leczyć, teraz zostaje tylko uzbieranie stałych deklaracji, żeby można było zabrać bidusię ze schroniska! Oj ja się bardzo też cieszę:) Dobra wiadomość dzisiaj mi się bardzo przydała:) Quote
azalia Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Właśnie wróciłam z bazarku dla Bajeczki,oby jej się udało. Quote
Toska1 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 podnoszę wątek Bajeczki, niech go wszyscy widzą ! Quote
gluchypies Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Zapraszamy do Bajki! Bajka potrzebuje stałych deklaracji, bardzo prosimy o pomoc! Quote
Lidan Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Przyszłam tu z bazarku. Strasznie biedna ta sunia. Quote
ocelot Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Wczoraj wołam i włam Bajkę pod boksem. Wyszła z budy do połowy, usmiech na pyszczku, widać było, ze ogonem kręci, ale cała wyjść z budy i podejść do krat nie chciała:( Quote
gluchypies Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 ocelot napisał(a):Wczoraj wołam i włam Bajkę pod boksem. Wyszła z budy do połowy, usmiech na pyszczku, widać było, ze ogonem kręci, ale cała wyjść z budy i podejść do krat nie chciała:( Bidusia :( trzeba ją koniecznie wyciągnąć stamtąd... Quote
Panna Marple Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Przynoszę 30zł stałej, a przyszłam z bazarku głuchegopsa;) Quote
gluchypies Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Panna Marple napisał(a):Przynoszę 30zł stałej, a przyszłam z bazarku głuchegopsa;) Cieszę się, że dzięki bazarkowi Bajka otrzymała kolejną deklarację i ma szansę na hotelik :) :multi: Quote
ocelot Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Panna Marple napisał(a):Przynoszę 30zł stałej, a przyszłam z bazarku głuchegopsa;) Bardzo, ale t bardzo dziękujemy:) Quote
gluchypies Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Na bazarku cegiełkowym http://www.dogomania.pl/forum/threads/247894-Bajka-z-happy-endem-tylko-dzięki-Tobie!-Kup-cegiełkę-dla-Bajki-do-25-10-2013-godz-22 mamy już zebrane 260 złotych :) :loveu: dla Bajeczki! Quote
gluchypies Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Przepraszam za off'a, ale chciałabym zaprosić Was na wątek Bafiego z Olkusza.... Bidusia nie widać zza krat, tak boi się wyjść do ludzi.... http://www.dogomania.pl/forum/threads/248120-Jestem-Bafi-z-Olkusza-nic-nie-mam-i-zbieram-na-godne-życie Quote
ocelot Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Oj tak kochana pokazuj, dozbierajmy jeszcze troszkę i będziesz bezpieczna Quote
Recommended Posts