Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ta maleńka kruszynka,ważąca 400 gram wróciła... jest do adopcji. Ma 7 tygodni,a zdązyła zaliczyc porwanie przez pijaczkę i niedpowiedzialna adopcję.Cud,że żyje,że nikt jej nie zdeptał.

Edited by brazowa1
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ludzie to idioci, coraz bardziej głupieją. Oglądałam na tvn wywiady Filipa Hajzera z blogerami o modzie itp. a pewno też widziałaś a jak nie to polecam. Takie półgłówki niedługo zaczną nam nie tylko dyktować jak się ubrać ale i rządzić. Po prostu idioci do kwadratu. I nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Poszukam , jak znajdę , wstawię. Ja już niczemu się nie dziwię, ale zwierząt nie dajmy krzywdzić, one same się nie obronią, a jak dziabną - to zaraz łatka - agresywny.

Edited by yunona
Posted

Widziałam również ten reportaż i ręce załamałam, modowe guru niby z tych blogerów, a pojęcia o modzie nie mają. Ostatnio oglądałam na yt filmik - dzieciak włożył do maleńkiej klatki dwie świnki morskie, które się biły przeogromnie, a on filmował i się śmiał. Miał ubaw nieziemski. I pewnie za X lat ten dzieciak będzie miał swoje dzieci, które wyrosną na takich samych ignorantów. Dobija mnie ta znieczulica ludzka czasem :(

Posted

[quote name='Isadora7']matko jedyna takie dzieci tez sie wywala???? Chory świat.[/QUOTE]

Straszne, przeciez takie sliczne maluchy powinny miec bardzo dobre domy....
Czy malenstwa sa oglaszane?

Posted (edited)

Jedna szuka domu-ta 400 gram. Tamta jeszcze nie wróciła. Oby.

Robie jej ogłoszenia,ale pomoc się przyda.

Tak,kaerjot. Absztyfikant nadal jest w domu,pies juz nie. Podziwiam wiernośc panny.Jej zaufanie do partnera również.

Edited by brazowa1
Posted

[quote name='brazowa1']Jedna szuka domu-ta 400 gram. Tamta jeszcze nie wróciła. Oby.

Robie jej ogłoszenia,ale pomoc się przyda.

Tak,kaerjot. Absztyfikant nadal jest w domu,pies juz nie. Podziwiam wiernośc panny.Jej zaufanie do partnera również.

[/QUOTE]

Nie wróżę dobrze temu związkowi, panna się wcześniej czy później przejedzie.

psinek biedulek malutki, ludzie taka cudna malizna czeka na odrobinę miłości

Posted

Nie pozwoliłabym nigdy wyrzucić zwierzaka z domu, żadnemu facetowi. Oby dziewczynie się oczy otwarły. Jak można ot tak wyrzucić takie maleńkie, bezbronne cudo? :niewiem: :shake:

Sunia na pewno znajdzie wspaniały dom, głęboko w to wierzę :kciuki:

Posted

A domek trzeba prześwietlić do dziesiątego pokolenia wstecz ;) I zadbać o to, by wszyscy domownicy byli w domu podczas wizyty. Tak wysoko postawić poprzeczkę, żeby domy się musiały wykazać, bo to my im łaskę robimy, a nie oni nam :)

Posted

Telefonów było kilkadziesiąt.W tym jeden bardzo rokujący z ustki,gdzie pan wrecz błagał o pieska,bo żona się w nim zakochała. Jednak wybrany został dom w Sopocie,10 minut od DT, są tam dwa yorki z adopcji, pani od razu wyciągnęła dowód, zapraszała na niezapowiedziane wizyty poadopcyjne. Umowa podpisana na organizację prozwierzęcą. Jest małe dziecko, ale obyte z psami, dla którego mały piesek szału nie robi. Najważniejsze, że mała mieszka blisko i w razie "wu" jesteśmy w gotowości, chociaż mam nadzieje, że tym razem wszystko będzie w najlepszym porządku. Piesek ciągle będzie z kimś w domu.

Podobno już zaczęła sikać na szmatkę.

Dziewczyny,dziękuję za wsparcie, nawet nie wiecie, jakie to ważne (z może wiecie;), że człowiek sam nie zostaje z tymi niepokojami,tylko jest grono ludzi myślących podobnie.

Jak to jest - jeden człowiek wiesza w worku jak śmiecia, drugi prosi, żeby go dostać i jest w stanie już zaraz wyjeżdzać po tego samego psa. Swoja droga jest info, skąd moga pochodzić szczeniaki, jest tam kilka psów, koleżanka pojedzie na interwencję, strach pomysleć z czym może z niej wrócić...

Posted

Kruszynko, oby ten dom okazał się domem, w którym zostaniesz na zawsze i w którym będziesz przeszczęśliwa :kciuki:

Nie będę głośno mówić, czego życzę oprawcy bidulek... Każdy się pewnie domyśli sam.

Posted

Trzymam kciuki za psinkę
:-)
a na starość te ludzie, co wieszają psy w orku będą sami i i będą mieli wyrzuty sumienia, a ich dzieci odstawia ich do DS, bo tak nauczone, co niepotrzebne to do wora....

Posted

brazowa1 napisał(a):
Jaki DS, będą ich trzymać na zasikanych materacach i emerytury pobierać.

eee, będą śmierdzieć, a i tak można emeryturką rozporządzać, się tatulka i mamulkę ubezwłasnowolni, w papierach namiesza, biedę udowodni i to my podatnicy będziemy ich utrzymywać, (lepiej nich idą do DS, szybciej ich tam wykończę :))