brazowa1 Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='Itske']eee, będą śmierdzieć, a i tak można emeryturką rozporządzać, się tatulka i mamulkę ubezwłasnowolni, w papierach namiesza, biedę udowodni i to my podatnicy będziemy ich utrzymywać, (lepiej nich idą do DS, szybciej ich tam wykończę :)) Oooooj,Itske,piekna literówka ! :) Quote
Itske Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 aaa, to nie literówka, czasem w niektórych DS mam zajęcia :lol:, wiec wiem, jak się dobrać do skóry zwyrodnialcom :mad: Quote
brazowa1 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 hehehhe,dobre!!! Poza tym świetny pomysł,może się zgłosze na wolontariat i będe brała starców na spytki,jakie tam pieski mieli w swoim życiu. Quote
Itske Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 brazowa1 napisał(a):hehehhe,dobre!!! Poza tym świetny pomysł,może się zgłosze na wolontariat i będe brała starców na spytki,jakie tam pieski mieli w swoim życiu. taaaa i dołożymy komu trzeba :mad::diabloti:, ale też żal mi osób, które rodzina oddała, nie odwiedza, albo wciskają kit, że reksio, mruczuś, azorek itd czują się dobrze a zdjęć nie ma itd. i w ogóle ludzie wiedzą, że rodzinka "zajęła się czule" czworonogiem i są bezradni i smutni i samotni. ech żizń maja a co tam u maleńtasa? Quote
brazowa1 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 U maleńtasa ręke trzymamy na pulsie. Na razie bardzo OK. Rodzice mojej znajomej prowadzą dom starców i...w tymże domu jest 25 kotów. Można przyjść ze swoim kotkiem i maja tez staruszka z pieskiem. Zasada jest taka,że jeżeli rodzinie się nie podoba ilośc kotów,to nikt ich nie zmusza,a koty i tak będą. Maja nawet ładnie to rozpisane na program felinoterapii. Quote
Itske Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 brazowa1 napisał(a):U maleńtasa ręke trzymamy na pulsie. Na razie bardzo OK. Rodzice mojej znajomej prowadzą dom starców i...w tymże domu jest 25 kotów. Można przyjść ze swoim kotkiem i maja tez staruszka z pieskiem. Zasada jest taka,że jeżeli rodzinie się nie podoba ilośc kotów,to nikt ich nie zmusza,a koty i tak będą. Maja nawet ładnie to rozpisane na program felinoterapii. Cudne! Wracasz mi wiarę w człowieka, dzięki. Fajnie, że są takie miejsca! Quote
Recommended Posts