Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='joanka40']Marticzko, czy w związku z jutrzejszymi zakupami mam Ci przesłać na konto jakieś pieniążki ze skarbonki Soni ?[/QUOTE]

Asieńko nie przysyłaj nic :) mam pieniążki z bazarku dla Soni :) zrobię zakupy i wstawię rachuneczek a resztę prześlę Ci na konto :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jutro zrobię zakupy dla naszej zołzy :) może jak się wkupię w jej łaski to mnie nie zje już na samym wejściu ;) a kto wie może i z toalety pozwoli skorzystac :eviltong:[/QUOTE]

haha smakołyki,smakołykami,ale ja bym ciocia i w pampersy zainwestowała ;))

Posted

[quote name='halszka']haha smakołyki,smakołykami,ale ja bym ciocia i w pampersy zainwestowała ;))[/QUOTE]
Myślę i myślę, po co te pampersy i już wiem :lol: :evil_lol: :p.

Posted

[quote name='halszka']haha smakołyki,smakołykami,ale ja bym ciocia i w pampersy zainwestowała ;))[/QUOTE]
muszę to przemyśleć :eviltong:

[quote name='joanka40']Myślę i myślę, po co te pampersy i już wiem :lol: :evil_lol: :p.[/QUOTE]
to jest jakieś rozwiązanie ;) Lepiej zołzy nie drażnić :cool3:

Posted (edited)

no to poczyniłam na szybko zakupy dla naszej Soni :)
sucha karma : purina jagnięcina z ryżem : 20 zł ( DOG CHOW )
Przysmaki 12 zł 80 gr
3 sztuki Karmy mokrej Activ : 3 x 2 zł 29 gr = 6 zł 87 gr
Razem : 39 zł 67 gr

Do tego kupiłyśmy troszeczkę jedzenia dla Sońki od siebie i zrobiłyśmy małą paczuszkę dla Pani Ani :) I tu chciałabym podziękowac z całego serca naszej Gosi ( gosiaczek 1984) która podarowała nam przepiękne rzeczy dla Pani Ani :loveu: Gosiu DZIĘKUJEMY :loveu:
Paragony zakupowe :)
Niestety mój aparat to stary dziad i zrobienie zdjęcia paragonu graniczy u niego z cudem :( oryginały oczywiście do wglądu w każdej chwili :):):)
[IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a6865d9bed0.jpg[/IMG]

Edited by Martika@Aischa
Posted

[quote name='halszka']...i ode mnie proszę ciociu wymiziaj Sonię i Nerusia a P.Anię wyściskaj za ogromne serducho dla naszej zołzicy :loveu:[/QUOTE]

halszko kochana oczywiście wyściskam naszą cudowną Panią Anię i wygłaskam naszą złośnicę ;)

Posted

[quote name='halszka']...i ode mnie proszę ciociu wymiziaj Sonię i Nerusia a P.Anię wyściskaj za ogromne serducho dla naszej zołzicy :loveu:[/QUOTE]... z ust mi to wyjęłaś ciociu;)

Posted

Dziewczynki uszłyśmy z życiem :evil_lol: i nawet z darmowej toalety udało nam się skorzystac choc Sońka miała nas na oku i wymownie burczała abyśmy ją jak najszybciej opuściły :diabloti: A tak na poważnie jestem mega mega podbudowana tą wizytą :) nasza Sonia do tej pory smutas do potęgi dziś skacze z radości jak zajączek ...pycholek uśmiechnięty ...dupka z ogonkiem się z radości wręcz urywa :multi: Pięknie nas przywitała ...z Neruskiem wczoraj pełna sztama ...Dziewczynki ta wizyta naprawdę mnie uspokoiła :):):)
Pani Ania zakupiła kilka rzeczy dla Soni więc poprosiłam o rachuneczki. Oj ciężko było przekonac Panią Anię żeby mi je dała do rozliczenia. W końcu otrzymała jeden rachuneczek w kwocie 27 zł resztę Pani Ania bierze na siebie :)
Później wstawię rachuneczek i zdjęcia naszej zołzy :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki uszłyśmy z życiem :evil_lol: i nawet z darmowej toalety udało nam się skorzystac choc Sońka miała nas na oku i wymownie burczała abyśmy ją jak najszybciej opuściły :diabloti: A tak na poważnie jestem mega mega podbudowana tą wizytą :) nasza Sonia do tej pory smutas do potęgi dziś skacze z radości jak zajączek ...pycholek uśmiechnięty ...dupka z ogonkiem się z radości wręcz urywa :multi: Pięknie nas przywitała ...z Neruskiem wczoraj pełna sztama ...Dziewczynki ta wizyta naprawdę mnie uspokoiła :):):)
Pani Ania zakupiła kilka rzeczy dla Soni więc poprosiłam o rachuneczki. Oj ciężko było przekonac Panią Anię żeby mi je dała do rozliczenia. W końcu otrzymała jeden rachuneczek w kwocie 27 zł resztę Pani Ania bierze na siebie :)
Później wstawię rachuneczek i zdjęcia naszej zołzy :)[/QUOTE]

Marticzko, wspaniałe wieści, ale się cieszę:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: