anica Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Martika@Aischa']W sobotę będzie relacja z wizyty ;) nie mogę się już doczekać spotkania z naszą zołzoliną ;)[/QUOTE] ....i my też ;) Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Jutro zrobię zakupy dla naszej zołzy :) może jak się wkupię w jej łaski to mnie nie zje już na samym wejściu ;) a kto wie może i z toalety pozwoli skorzystac :eviltong: Quote
joanka40 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Marticzko, czy w związku z jutrzejszymi zakupami mam Ci przesłać na konto jakieś pieniążki ze skarbonki Soni ? Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='joanka40']Marticzko, czy w związku z jutrzejszymi zakupami mam Ci przesłać na konto jakieś pieniążki ze skarbonki Soni ?[/QUOTE] Asieńko nie przysyłaj nic :) mam pieniążki z bazarku dla Soni :) zrobię zakupy i wstawię rachuneczek a resztę prześlę Ci na konto :) Quote
halszka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Jutro zrobię zakupy dla naszej zołzy :) może jak się wkupię w jej łaski to mnie nie zje już na samym wejściu ;) a kto wie może i z toalety pozwoli skorzystac :eviltong:[/QUOTE] haha smakołyki,smakołykami,ale ja bym ciocia i w pampersy zainwestowała ;)) Quote
joanka40 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='halszka']haha smakołyki,smakołykami,ale ja bym ciocia i w pampersy zainwestowała ;))[/QUOTE] Myślę i myślę, po co te pampersy i już wiem :lol: :evil_lol: :p. Quote
anica Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='__Lara']To sunia taka zołza jest ;)[/QUOTE]... i na co Ci to było Sońka?:eviltong:! Quote
Marycha35 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Ja buzi we wredotkę ślę:) I mizianki uszkowe dla Nerusia:) Quote
Martika&Aischa Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 [quote name='halszka']haha smakołyki,smakołykami,ale ja bym ciocia i w pampersy zainwestowała ;))[/QUOTE] muszę to przemyśleć :eviltong: [quote name='joanka40']Myślę i myślę, po co te pampersy i już wiem :lol: :evil_lol: :p.[/QUOTE] to jest jakieś rozwiązanie ;) Lepiej zołzy nie drażnić :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 (edited) no to poczyniłam na szybko zakupy dla naszej Soni :) sucha karma : purina jagnięcina z ryżem : 20 zł ( DOG CHOW ) Przysmaki 12 zł 80 gr 3 sztuki Karmy mokrej Activ : 3 x 2 zł 29 gr = 6 zł 87 gr Razem : 39 zł 67 gr Do tego kupiłyśmy troszeczkę jedzenia dla Sońki od siebie i zrobiłyśmy małą paczuszkę dla Pani Ani :) I tu chciałabym podziękowac z całego serca naszej Gosi ( gosiaczek 1984) która podarowała nam przepiękne rzeczy dla Pani Ani :loveu: Gosiu DZIĘKUJEMY :loveu: Paragony zakupowe :) Niestety mój aparat to stary dziad i zrobienie zdjęcia paragonu graniczy u niego z cudem :( oryginały oczywiście do wglądu w każdej chwili :):):) [IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a6865d9bed0.jpg[/IMG] Edited November 8, 2013 by Martika@Aischa Quote
joanka40 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 No to życzę miłej wizyty i niecierpliwie czekam na relację z odwiedzin. Quote
piescofajnyjest Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 i prosze wymiziac dziewczynke ode mnie:) Quote
Martika&Aischa Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 [quote name='piescofajnyjest']i prosze wymiziac dziewczynke ode mnie:)[/QUOTE] tak jest ciocia :) Quote
halszka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 ...i ode mnie proszę ciociu wymiziaj Sonię i Nerusia a P.Anię wyściskaj za ogromne serducho dla naszej zołzicy :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='halszka']...i ode mnie proszę ciociu wymiziaj Sonię i Nerusia a P.Anię wyściskaj za ogromne serducho dla naszej zołzicy :loveu:[/QUOTE] halszko kochana oczywiście wyściskam naszą cudowną Panią Anię i wygłaskam naszą złośnicę ;) Quote
anica Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='halszka']...i ode mnie proszę ciociu wymiziaj Sonię i Nerusia a P.Anię wyściskaj za ogromne serducho dla naszej zołzicy :loveu:[/QUOTE]... z ust mi to wyjęłaś ciociu;) Quote
joanka40 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Życzę udanej wizyty. Pozdrawiam Panią Anię, Sonię i Neruska. Quote
Martika&Aischa Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 No to Sonia nie opędzi się od głasków i przytulania ;) a Pani Ania od całusów ;) Quote
wiewoira Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Ciekawe jak tam zołza klozetowa przyjęła dziewczyny ... hmmm Quote
halszka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 puk,puk ;) i ja zaglądam z ciekawością :) Quote
Panna Marple Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Ciekawe, czy kibelek okazał się "płatny"? Czy też wejście za free dla wszystkich?:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Dziewczynki uszłyśmy z życiem :evil_lol: i nawet z darmowej toalety udało nam się skorzystac choc Sońka miała nas na oku i wymownie burczała abyśmy ją jak najszybciej opuściły :diabloti: A tak na poważnie jestem mega mega podbudowana tą wizytą :) nasza Sonia do tej pory smutas do potęgi dziś skacze z radości jak zajączek ...pycholek uśmiechnięty ...dupka z ogonkiem się z radości wręcz urywa :multi: Pięknie nas przywitała ...z Neruskiem wczoraj pełna sztama ...Dziewczynki ta wizyta naprawdę mnie uspokoiła :):):) Pani Ania zakupiła kilka rzeczy dla Soni więc poprosiłam o rachuneczki. Oj ciężko było przekonac Panią Anię żeby mi je dała do rozliczenia. W końcu otrzymała jeden rachuneczek w kwocie 27 zł resztę Pani Ania bierze na siebie :) Później wstawię rachuneczek i zdjęcia naszej zołzy :) Quote
Gabi79 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki uszłyśmy z życiem :evil_lol: i nawet z darmowej toalety udało nam się skorzystac choc Sońka miała nas na oku i wymownie burczała abyśmy ją jak najszybciej opuściły :diabloti: A tak na poważnie jestem mega mega podbudowana tą wizytą :) nasza Sonia do tej pory smutas do potęgi dziś skacze z radości jak zajączek ...pycholek uśmiechnięty ...dupka z ogonkiem się z radości wręcz urywa :multi: Pięknie nas przywitała ...z Neruskiem wczoraj pełna sztama ...Dziewczynki ta wizyta naprawdę mnie uspokoiła :):):) Pani Ania zakupiła kilka rzeczy dla Soni więc poprosiłam o rachuneczki. Oj ciężko było przekonac Panią Anię żeby mi je dała do rozliczenia. W końcu otrzymała jeden rachuneczek w kwocie 27 zł resztę Pani Ania bierze na siebie :) Później wstawię rachuneczek i zdjęcia naszej zołzy :)[/QUOTE] Marticzko, wspaniałe wieści, ale się cieszę:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts