pinczerka_i_Gizmo Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Musimy poczekać na sprawozdanie Kasi :) Ale wiemy, że są spore problemy z tym lękiem separacyjnym... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Dotarła wpłata od yolanovi - dziękujemy! :) Quote
Lili8522 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Kochane Cioteczki zajrzyjcie na bazarek dla Emi :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/247716-Naklejki-PIES-KOT-w-samochodzie-nowe-WZORY-i-KOLORY-)-ZAPRASZAM!-Do-15-10-godz-20 Quote
yolanovi Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Cisza u Emi jak makiem siał :( żadnych info z hoteliku? ani foteczek? Quote
Lili8522 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='yolanovi']Cisza u Emi jak makiem siał :( żadnych info z hoteliku? ani foteczek?[/QUOTE] Musimy poprosić Kasię żeby tutaj się pojawiła z nowymi informacjami :) Quote
Ellig Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Musimy poczekać na sprawozdanie Kasi :) Ale wiemy, że są spore problemy z tym lękiem separacyjnym...[/QUOTE] Mam nadzieje ,ze z dnia na dzien bedzie lepiej. Quote
kasiainat Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Jestem i ja :-) Jak już wcześniej pisałam z Emiśki jest niezłe ziółko. Kto miał do czynienia z beaglem, jamnikiem itd. będzie wiedział o co chodzi :-) Już "prawie" opanowałyśmy chodzenie na smyczy - pod warunkiem, że Emi nie wywęszy jakiegoś zwierza. Ciągnie wtedy okrutnie. Apetyt jej bardzo dopisuje, wetnie wszystko co znajdzie - nawet okruszki z podłogi pozbiera. Przytycie jej nie grozi bo ma takie pokłady energii, że ja czasami przy niej wysiadam. Emi ma troszkę problemów z utrzymywaniem czystości - o ile w dzień jest super to po nocy zawsze zostawia nam niespodziankę . I duży problem z zostawaniem samej w domu ;-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Dziękujemy Kasiu za wieści i cudne zdjęcia!!! Widać, że Emi gra miną i liczy na to, że wystarczy popatrzeć smutnymi oczkami... i już wszytko będzie wybaczone ;) Mam nadzieję, że uda się ujarzmić jej charakterek, niszczycielskie zapędy w samotności to duży problem... :( A jak dogaduje się z innymi psiurami? Quote
Gabi79 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='yolanovi']No nie wierzę! To ma być "ziółko"? Ja też nie wierzę, przecież to SŁODKIE NIEWINIĄTKO Quote
Nutusia Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Dołączam do niedowiarków! :) Ależ ona jest śmiesznota ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ale tu cichutko u Ciebie piękna... :( Quote
Nutusia Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Bo i cóż pisać, jak nie ma wieści od "źródła" ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Powolutku musimy maleńką umawiać na sterylkę, także dużo kciuków potrzebnych będzie... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Informuję też, że przekazujemy na konto Emi 400zł z pieniążków, które pozostały po odnalezieniu właścicieli Mikiego/Freda - > http://www.dogomania.pl/forum/threads/246987-Miki-okaza%C5%82-si%C4%99-Fredem-ju%C5%BC-bezpieczny-w-swoim-domku-Dzi%C4%99kujemy-za-wspracie%21-%29 Będzie na zapłatę przynajmniej jednego miesiąca u Kasi. A potem ? Bez stałych deklaracji może być kiepsko... :( Quote
kasiainat Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Gabi79']Ja też nie wierzę, przecież to SŁODKIE NIEWINIĄTKO[/QUOTE] Mogę Ci ją podrzucić na 2-3 dni :-) Emiśka troszkę lepiej ;-) z utrzymywaniem czystości przez noc ;-) Poza tym nadal ma nadmiar energii i dostaje szału jak wychodzę bez niej:roll: Quote
Gabi79 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='kasiaprzystał']Mogę Ci ją podrzucić na 2-3 dni :-) Emiśka troszkę lepiej ;-) z utrzymywaniem czystości przez noc ;-) Poza tym nadal ma nadmiar energii i dostaje szału jak wychodzę bez niej:roll:[/QUOTE] Dziękuję, mam u siebie też takie niewiniątko pełne energii, właśnie podkradła z szafy skarpetki:eviltong: Quote
Nutusia Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 U mnie szósteczka - nie wiem które lepsze od którego. Wczoraj panowie śmieciarze zostawili nam na płocie 3 worki do segregowania śmieci. Zostały poszarpane na tak drobne kawałeczki, że chomik by chyba drobniej nie posiekał... Do tego poległa poduszka na krzesło ogrodowe i psi kocyk. Aha, psie pluszaki mają się świetnie i są w całości ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Musimy zainwestowac w jakąś bieżnię dla Emi, coby się zmęczyła w końcu... ;) Quote
teresaa118 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Fajna pieska, zapisze sobie i wroce z pomoca Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Dziękujemy za odwiedziny u naszej małej złośnicy!!! Quote
kasiainat Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dziękujemy za odwiedziny u naszej małej złośnicy!!! Złośnica troszkę się uspokoiła tzn. nauczyła się zostawać sama ;-) W środę był test - 3 godzinki siedziała sama i nic nie narozrabiała ( tylko kosz ze śmieciami przegrzebała - a że segregujemy to w papierach nic nie znalazła ;-) ). Quote
Recommended Posts