Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
44 minuty temu, konfirm31 napisał:

:) 

Ja miałam wszędzie porozkładane dywany,  bo Buka nie dawała rady chodzić po panelach i kafelkach (spondyloza). 

i to jest problem. Z jednej strony sikanie a z drugiej problemy z chodzeniem. Ja z dywanów dawno temu zrezygnowałam

Posted
22 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Może nie w temacie, bom durna w nim, ale przy okazji bytności  w Oddziale Geriatrycznym "Banda" tylko pozdrowienia chciałam zostawić, co by nie gadali na mieście, że zapomniałam ;)

Czuję się zawiedziony ze nie chcesz uczestniczyć w dyskusji....

Tak jak pisała mestudio jest ona bardzo pouczająca. 

Posted

Witam serdecznie.

Zakupiłam z prywatnych funduszy dwa nowe legowiska z ekoskóry, tym razem są to grube materace bez żadnych fikuśnych boczków. W poniedziałek powinny dotrzeć. Jak już kiedyś pisałam, jest to u nas najlepsze rozwiązanie - najprościej się to czyści. 

Greta przestała tak upiornie pachnieć bo w tej chwili już tylko sika jak szalona, czy to lepiej, trudno określić bo może znowu się zapcha dla odmiany i urozmaicenia. Jordana właśnie chwilę temu ewakuowałam na rękach w tempie expresowym na dwór gdyż nagle stwierdził, że ma ochotę wymiotować. Udało mi się dolecieć na dół i nawet nie zabiłam się w kapciach na schodach. No taki folklor mamy.

A oprócz tego nic się nie dzieje - śnieg i mróz no i czekamy na wiosnę.

WP_20170117_14_31_06_Pro

WP_20170117_14_29_20_Pro

Widoki z ogrodu.

WP_20170117_14_27_29_Pro

I widoki w ogrodzie.

DSCF4376

DSCF4360

Posted

Poker, no niby tak - atrakcji co niemiara :-). A pańcia na wybiegu pilnuje dwóch wariatek, a wokół krążą sępy i pilnują żeby pańcia nie uciekła przez dziurę w ogrodzeniu wyszarpaną przez Polę i Beti.

Posted
3 godziny temu, mestudio napisał:

Poker, no niby tak - atrakcji co niemiara :-). A pańcia na wybiegu pilnuje dwóch wariatek, a wokół krążą sępy i pilnują żeby pańcia nie uciekła przez dziurę w ogrodzeniu wyszarpaną przez Polę i Beti.

Chyba nie wyfrunęła na miotle....

Posted
1 godzinę temu, mestudio napisał:

Inaczej rady nie da bo chłop nawet nie wie kiedy mam urodziny :-).

a po co Mu wiedzieć - zawsze jesteś i będziesz obrzydliwie młoda!  ;) 

19 minut temu, TZmestudio napisał:

nie dam się jawnej prowokacji....

Twardziel :D

Posted
3 godziny temu, TZmestudio napisał:

też pozdrawiam bez dyskusji :-)

Chociaz raz mógłbyś napisać/powiedzieć coś miłego..........a nie tak bez dyskusji. To podpada pod paragraf domowy - jestem obrażona.

Posted
3 minuty temu, mestudio napisał:

Chociaz raz mógłbyś napisać/powiedzieć coś miłego..........a nie tak bez dyskusji. To podpada pod paragraf domowy - jestem obrażona.

obiadu nie daj za karę:)

Posted
8 minut temu, rozi napisał:

Draństwo. Zgłaszam do TOZ.

Właśnie ktoś powinien :-) zrobić z tym porządek. 

Fiźka w kocie legowisko prawie się wpasowała :-)