Gusiaczek Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Może nie w temacie, bom durna w nim, ale przy okazji bytności w Oddziale Geriatrycznym "Banda" tylko pozdrowienia chciałam zostawić, co by nie gadali na mieście, że zapomniałam ;) Quote
Perełka1 Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 44 minuty temu, konfirm31 napisał: :) Ja miałam wszędzie porozkładane dywany, bo Buka nie dawała rady chodzić po panelach i kafelkach (spondyloza). i to jest problem. Z jednej strony sikanie a z drugiej problemy z chodzeniem. Ja z dywanów dawno temu zrezygnowałam Quote
TZmestudio Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 22 godziny temu, Gusiaczek napisał: Może nie w temacie, bom durna w nim, ale przy okazji bytności w Oddziale Geriatrycznym "Banda" tylko pozdrowienia chciałam zostawić, co by nie gadali na mieście, że zapomniałam ;) Czuję się zawiedziony ze nie chcesz uczestniczyć w dyskusji.... Tak jak pisała mestudio jest ona bardzo pouczająca. Quote
Gusiaczek Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Czuję się zawiedziony ze nie chcesz uczestniczyć w dyskusji.... Tak jak pisała mestudio jest ona bardzo pouczająca. Nie jesteś sam :D Quote
mestudio Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 Witam serdecznie. Zakupiłam z prywatnych funduszy dwa nowe legowiska z ekoskóry, tym razem są to grube materace bez żadnych fikuśnych boczków. W poniedziałek powinny dotrzeć. Jak już kiedyś pisałam, jest to u nas najlepsze rozwiązanie - najprościej się to czyści. Greta przestała tak upiornie pachnieć bo w tej chwili już tylko sika jak szalona, czy to lepiej, trudno określić bo może znowu się zapcha dla odmiany i urozmaicenia. Jordana właśnie chwilę temu ewakuowałam na rękach w tempie expresowym na dwór gdyż nagle stwierdził, że ma ochotę wymiotować. Udało mi się dolecieć na dół i nawet nie zabiłam się w kapciach na schodach. No taki folklor mamy. A oprócz tego nic się nie dzieje - śnieg i mróz no i czekamy na wiosnę. Widoki z ogrodu. I widoki w ogrodzie. Quote
Poker Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Macie mniej czy bardziej ,ale zawsze interesująco. A gdzie ta pańcia , bo nie widać? Quote
mestudio Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 Poker, no niby tak - atrakcji co niemiara :-). A pańcia na wybiegu pilnuje dwóch wariatek, a wokół krążą sępy i pilnują żeby pańcia nie uciekła przez dziurę w ogrodzeniu wyszarpaną przez Polę i Beti. Quote
TZmestudio Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 3 godziny temu, mestudio napisał: Poker, no niby tak - atrakcji co niemiara :-). A pańcia na wybiegu pilnuje dwóch wariatek, a wokół krążą sępy i pilnują żeby pańcia nie uciekła przez dziurę w ogrodzeniu wyszarpaną przez Polę i Beti. Chyba nie wyfrunęła na miotle.... Quote
mestudio Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 10 godzin temu, TZmestudio napisał: Chyba nie wyfrunęła na miotle.... MiEtłę muszę se sprawić w takim razie. Albo Ty mi zakup z jakiejś okazji, bez okazji. Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Najlepsze prezenty są z okazji braku okazji właśnie ;) Quote
mestudio Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 13 minut temu, Gusiaczek napisał: Najlepsze prezenty są z okazji braku okazji właśnie ;) Inaczej rady nie da bo chłop nawet nie wie kiedy mam urodziny :-). Quote
TZmestudio Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 55 minut temu, mestudio napisał: Inaczej rady nie da bo chłop nawet nie wie kiedy mam urodziny :-). nie dam się jawnej prowokacji.... Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 1 godzinę temu, mestudio napisał: Inaczej rady nie da bo chłop nawet nie wie kiedy mam urodziny :-). a po co Mu wiedzieć - zawsze jesteś i będziesz obrzydliwie młoda! ;) 19 minut temu, TZmestudio napisał: nie dam się jawnej prowokacji.... Twardziel :D Quote
mestudio Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 5 minut temu, Gusiaczek napisał: a po co Mu wiedzieć - zawsze jesteś i będziesz obrzydliwie młoda! ;) Twardziel :D Dość dyskusyjna ta moja młodość. Quote
Gusiaczek Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 2 godziny temu, inka33 napisał: Pozdrawiam bezdyskusyjnie. ;) Ta jes! :) Quote
mestudio Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 3 godziny temu, TZmestudio napisał: też pozdrawiam bez dyskusji :-) Chociaz raz mógłbyś napisać/powiedzieć coś miłego..........a nie tak bez dyskusji. To podpada pod paragraf domowy - jestem obrażona. Quote
Perełka1 Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 3 minuty temu, mestudio napisał: Chociaz raz mógłbyś napisać/powiedzieć coś miłego..........a nie tak bez dyskusji. To podpada pod paragraf domowy - jestem obrażona. obiadu nie daj za karę:) Quote
mestudio Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 Kilka zdjęć biednych zwierzaków zalegających na podłogach i w kartonach i w za małych legowiskach......... 1 Quote
mestudio Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 8 minut temu, rozi napisał: Draństwo. Zgłaszam do TOZ. Właśnie ktoś powinien :-) zrobić z tym porządek. Fiźka w kocie legowisko prawie się wpasowała :-) Quote
Gusiaczek Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Bida z Nendzom! Granda, jak żyje Banda :D Quote
Recommended Posts