Ellig Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Mam wyróznione do 13 maja ogłoszenie dla Patki, ktora ma juz dom, mogę podstawic innego psiaka, jezeli jest u Was taki to poprosze zdjecia i tekst na maila, pozdrawiam serdecznie. Quote
mestudio Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Elu, bardzo Ci dziękuję. Dane wysłałam. Co do wyrzuconej suczki to od poniedziałku jej nie widziałam, zjedzone było tylko jedzenie wystawione pod bramę w misce - z niedzieli na poniedziałek. Quote
zachary Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Mestudio, ciągle podczytuję wątek i tak myślę,że powinnaś dać spokój z tą osobą, która zainteresowana jest Polą. Ewidentnie niezdecydowana i chwiejna w zachowaniu a to dobrze nie rokuje....A ta sunia pod ogrodzeniem....no cóż....psy wyczuwają dobre miejsca i do nich lgną.... Quote
mestudio Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Mestudio, ciągle podczytuję wątek i tak myślę,że powinnaś dać spokój z tą osobą, która zainteresowana jest Polą. Ewidentnie niezdecydowana i chwiejna w zachowaniu a to dobrze nie rokuje....A ta sunia pod ogrodzeniem....no cóż....psy wyczuwają dobre miejsca i do nich lgną.... Co do tej osoby od Poli to wiem, że nic z tego nie wyjdzie i sensu to nie ma, jednak jak odpisuje to wypada coś napisać. Co do suni to nie wiem gdzie zaginęła, gdzie poszła, możnaby ją do przytuliska odstawić jakby dała się złapać, a tak to nie wiadomo gdzie poleciała i co się dzieje. Nic to, może jeszcze się pojawi. Quote
mestudio Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Doliczam do rozliczenia wpłatę Zuanny - bardzo dziękujemy. Odliczam zakup nowego gryzaka dla Bafiego i tchawic do podgryzania - 27 zł. Quote
mestudio Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 A tak, szczególnie Gackowa lubi słoneczne miejsca i ma kilka swoich ulubionych do leżakowania. Niestety najbardziej psom pasują rabaty wysypane korą co jest przekleństwem szczególnie o tej porze bo wschodzi wiele bylin i muszę pilnować żeby nie kładły się na malutkie roślinki. Quote
TZmestudio Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Super zdjęcia :) też tak chcę poleżeć ! :) Zapraszamy. Znajdzie się zawsze kilka m2 trawy do polezenia. Tylko gryzaki trza mieć swoje.... Quote
Maupa4 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Mestudio i TZmestudio - Kofi serdecznie pozdrawia :) Quote
inka33 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Roza od d**y strony skojarzyła mi się z psem Prokuratora... ;) Quote
NikaEla Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Zapraszamy. Znajdzie się zawsze kilka m2 trawy do polezenia. Tylko gryzaki trza mieć swoje.... zapamiętam :) Quote
mestudio Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Witam serdecznie, zakupiłam worek karmy - koszt 121 zł. Dopisuję wpłate od Agnieszka103 - bardzo dziękujemy! Quote
mestudio Posted May 17, 2015 Author Posted May 17, 2015 Witamy serdecznie. Wczoraj mieliśmy gości. Odwiedziła nas Ziutka i przywiozła zestaw puszek dla psiaków i kotów - puszki zakupione zostały za bazarkowe fundusze uzbierane dzięki bazarkowi banerkowemu TZ-a i Ziutki. Bardzo dziękujemy, potwory dziś już wypróbowały puszeczki i są bardzo zadowolone. Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Witam, dochód z bazarku O!Volumen w wysokości 713.00 zł w drodze do Ogonków: Milka 313.00 zł Pako 200.00 zł Banda 200.00 zł Po otrzymaniu proszę o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/146573-rozliczam-ovolumen-zaprasza-do-505-do-godz-2000/ Pozdrawiam :) Quote
mestudio Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 O matko i córko - Gusiaczku ale żeś utarg zrobiła kosmiczny, nawet pojęcia nie miałam, że bazarek tak dobrze poszedł. Bardzo, bardzo Ci dziękujemy za zabezpieczenie naszych podopiecznych, potworów złośliwych. Naprawdę bardzo dziękujemy!!! Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Przyznam, że kiedy zasiadłam do rozliczenia (nigdy nie podliczam w trakcie bazarku), aż podskoczyłam z radości, miałam ochotę na dziki taniec :) a to dlatego, że nie wiem kiedy następny bazarek będę mogła poczynić, a Ogoniaste potrzebują nie tylko strawy Teraz jestem spokojna :) Quote
Kejciu Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Ja tylko zamelduję że z paczki Jordana jaka już w drodze załapaliśmy się na gratisowe puszki dla kotełów :) smacznego ogony! Quote
Kejciu Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Mestudio - w związku z zakończonym naszym bazarkiem ogłoszeniowym - w wolnej chwili podeślij mi na maila [email protected] psiaki do ogłoszeń które są u Ciebie ( oprócz Jordana i Gacka ) - poprzerabiam teksty, i uderzymy z Ziutką na kilka województw - polonistką nie jestem więc nie zagwarantuję pięknie napisanych treści hehe ale najważniejsze informacje będą zawarte i uderzymy bo nie może tak być że nikt nie dzwoni - stanowczo się z Ziutką na taki stan rzeczy nie zgadzamy!!! :) dziękujemy i miłego dnia życzymy :) 1 Quote
Gusiaczek Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 stanowczo się z Ziutką na taki stan rzeczy nie zgadzamy!!! :) No! i tak trzymać, bo wiadomo: jak się baba (a tu aż dwie) wkurzy, to klękajcie narody! musi być po myśli i koniec kropka! ;) Quote
Recommended Posts