inka33 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Tam było napisane, że w weekend zdjęcia! :p (sms, post 145) Fajnie mają chyba chłopaki. :klacz: Quote
kakadu Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='inka33']Tam było napisane, że w weekend zdjęcia! :p (sms, post 145) Fajnie mają chyba chłopaki. :klacz: a no właśnie - przytomna ciotka inka zauważyła ;) bo ja miałam dwa dni wolnego (no, powiedzmy, że wolnego, bo nie byłam w pracy) i mi się z tego powodu zrobił taki sztuczny weekend i wczoraj byłam pewna, że jest poniedziałek :evil_lol: wieczorem, na szczęście przed napisaniem smsa sobie to uświadomiłam; tak więc trzeba czekac do prawdziwego poniedziałku :lol: Quote
Nadziejka Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Poadrawiam :buzi:Czarusienkowo i braciszkowo:iloveyou: Quote
kakadu Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 dostałam maila od pana bogdana: Witam, Pani Marto! Mamy zrobione już kilka zdjęć, ale porobimy więcej i z pewnością je wyślemy. Czaruś już bez żadnych barier wchodzi do klatki , po schodach , a też i do windy , na początku kładł się w windzie, ze strachu, ale teraz już stoi i merda ogonkiem. Pieski bez problemów wyprowadzają się na spacerku. Czaruś szczeka na inne pieski, a Kajtuś -choć był milusiński do wszystkich psów, staje w obronie Czarusia, i oboje szczekają , pilnują siebie nawzajem. Czaruś tylko raz nasikał w domku, ale to było na początku i z pewnością ze strachu. Od 4 dni śpi już razem z nami, he he, pilnuje nas:-) Czaruś jest bardzo czujny. Jak słyszy kogoś na klatce, to daje głos. Po jedzonku jest zawsze wspólna zabawa, pieski się bawią, :-) Jesteśmy bardzo wszyscy bardzo szczęśliwi , że mamy Czarka:-) A przede wszystkim Kajtek jest zadowolony:-) Serdecznie pozdrawiamy Panie, i dziękujemy ślicznie za tak wspaniałego Przyjaciela , jakim jest Czarek. W następnym emailu na pewno wyślę fotki:-) PaPa tak więc na zdjęcia musimy jeszcze poczekać ;) Quote
BORYSboxer Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Najważniejsze, ze wszystko jest ok.na fotki poczekamy... Quote
kakadu Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 a musze ci powiedziec, że jakies wyjątkowo skuteczne były te twoje ogłoszenia, bo miałam o czarka jeszcze dwa telefony :) wczoraj usunęłam te, które mogłam, żeby ludziom nie robić nadziei ;) Quote
Nadziejka Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Czaruniu jak się ciesze:wolfie::iloveyou:wszelkuskiego najlepsiutkiego :loveu::multi::multi: Quote
BORYSboxer Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 kakadu napisał(a):a musze ci powiedziec, że jakies wyjątkowo skuteczne były te twoje ogłoszenia, bo miałam o czarka jeszcze dwa telefony :) wczoraj usunęłam te, które mogłam, żeby ludziom nie robić nadziei ;) Bardzo mnie to cieszy bo jak dotąd nie miałam szczęścia...ale znakiem tego, że Czaruś się podoba... Quote
kakadu Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 kochani z bazarku uzbierało się 190,35 zł tak więc na koncie czarkowym mamy nadpłatę 25,35 w związku z tym mam pytanie, czy mielibyście cos przeciwko temu, żeby przekazać to na "akcję sterylizacja"? Quote
kakadu Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 jak do końca dzisiejszego dnia nie będzie sprzeciwów, to zlecam tżtowi przelew na konto sterylizacyjne, bo każda złotówka się tam liczy; Quote
BORYSboxer Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 kakadu napisał(a):jak do końca dzisiejszego dnia nie będzie sprzeciwów, to zlecam tżtowi przelew na konto sterylizacyjne, bo każda złotówka się tam liczy; Kakadu,Ty wiesz najlepiej co z tym zrobić... Quote
kakadu Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 dziękuję za poparcie - dziś tż wpłaci to na akcję sterylizacja, a ciotka 3x potwierdzi to na wątku czarusia; niestety ciągle nie mam żadnych zdjęć, dziś wyślę smsa, żeby sie grzecznie o nie upomnieć, bo jak same widziałyście - obietnica była... Quote
BORYSboxer Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 No myślę, że można by się przypomnieć... Quote
Nadziejka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Czekamy z pozdrowieniem :dog::loveu::loveu: Quote
kakadu Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 mam zdjęcia!!! (jak się kliknie to się powiększają) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
BORYSboxer Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 No wreszcie, fajnie go znow zobaczyć...wydaje się być szczęśliwy I mam nadzieje, że tak jest... Kakadu, masz w planach za jakiś czas wizytę poadopcyjną? Quote
kakadu Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 szczerze mówiąc nie jestem fanka wizyt poadopcyjnych w wykonaniu byłych opiekunów; może uda mi się magdę namówić, żeby kiedys do nich zajrzała, tym bardziej, że pan bogdan sam zapraszał do odwiedzin w dowolnym czasie; Quote
inka33 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ale "czarująco" nawala łapą Kajtusia po łbie... :evil_lol: Quote
BORYSboxer Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 kakadu napisał(a):szczerze mówiąc nie jestem fanka wizyt poadopcyjnych w wykonaniu byłych opiekunów; może uda mi się magdę namówić, żeby kiedys do nich zajrzała, tym bardziej, że pan bogdan sam zapraszał do odwiedzin w dowolnym czasie; Oczywiście, rozumiem Cię doskonale...ale myślè ze warto, tym bardziej, ze zapraszał pan Czarusia... Quote
edek Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Pycholek uśmiechnięty, fajnie, ze się psiaki dogadały :). Quote
BORYSboxer Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Dopiero dojrzałam, ale czy na pierwszym I drugim zdjęciu nie leży na kanapie kot? W sumie nie doczytałam nigdzie żeby mieli kota, ale jakoś tak wygląda... Quote
edek Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 BORYSboxer napisał(a):Dopiero dojrzałam, ale czy na pierwszym I drugim zdjęciu nie leży na kanapie kot? W sumie nie doczytałam nigdzie żeby mieli kota, ale jakoś tak wygląda... Mi to wygląda na reklamówkę :eviltong: Quote
BORYSboxer Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Hehehe...pewnie masz rację...?!:evil_lol: Quote
kakadu Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 inka33 napisał(a):Ale "czarująco" nawala łapą Kajtusia po łbie... :evil_lol: nio :) najpierw z lewa, potem z prawa :eviltong: BORYSboxer napisał(a):Oczywiście, rozumiem Cię doskonale...ale myślè ze warto, tym bardziej, ze zapraszał pan Czarusia... ode mnie to jest cholerny kawał drogi; jedyna nadzieja w magdzie; chyba, że sie będzie cos działo (tfu tfu odpukać) to wtedy oczywiście pojadę; i mam jeszcze koleżankę na jelonkach, rzut beretem do czarka - najwyżej ją poproszę jak magda nie da rady; edek napisał(a):Pycholek uśmiechnięty, fajnie, ze się psiaki dogadały :). oj naprawdę kamień z serca :) BORYSboxer napisał(a):Dopiero dojrzałam, ale czy na pierwszym I drugim zdjęciu nie leży na kanapie kot? W sumie nie doczytałam nigdzie żeby mieli kota, ale jakoś tak wygląda... nie, kotów w mieszkaniu nie stwierdzono ;) Quote
3 x Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='kakadu']kochani z bazarku uzbierało się 190,35 zł tak więc na koncie czarkowym mamy nadpłatę 25,35 w związku z tym mam pytanie, czy mielibyście cos przeciwko temu, żeby przekazać to na "akcję sterylizacja"? pieniązki na AS doszły, dziękujemy przeogromnie :) rozliczoe sa na watku o tutaj - klik, w drugim poście - jako kakadu bazarek Quote
Recommended Posts