Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inka33']Tam było napisane, że w weekend zdjęcia! :p
(sms, post 145)

Fajnie mają chyba chłopaki. :klacz:
a no właśnie - przytomna ciotka inka zauważyła ;)
bo ja miałam dwa dni wolnego (no, powiedzmy, że wolnego, bo nie byłam w pracy) i mi się z tego powodu zrobił taki sztuczny weekend i wczoraj byłam pewna, że jest poniedziałek :evil_lol:
wieczorem, na szczęście przed napisaniem smsa sobie to uświadomiłam;
tak więc trzeba czekac do prawdziwego poniedziałku :lol:

Posted

dostałam maila od pana bogdana:

Witam, Pani Marto! Mamy zrobione już kilka zdjęć, ale porobimy więcej i z pewnością je wyślemy.

Czaruś już bez żadnych barier wchodzi do klatki , po schodach , a też i do windy , na początku kładł się w windzie, ze strachu, ale teraz już stoi i merda ogonkiem.
Pieski bez problemów wyprowadzają się na spacerku.
Czaruś szczeka na inne pieski, a Kajtuś -choć był milusiński do wszystkich psów, staje w obronie Czarusia, i oboje szczekają , pilnują siebie nawzajem.
Czaruś tylko raz nasikał w domku, ale to było na początku i z pewnością ze strachu. Od 4 dni śpi już razem z nami, he he, pilnuje nas:-)
Czaruś jest bardzo czujny. Jak słyszy kogoś na klatce, to daje głos.
Po jedzonku jest zawsze wspólna zabawa, pieski się bawią, :-)
Jesteśmy bardzo wszyscy bardzo szczęśliwi , że mamy Czarka:-)
A przede wszystkim Kajtek jest zadowolony:-)
Serdecznie pozdrawiamy Panie, i dziękujemy ślicznie za tak wspaniałego Przyjaciela , jakim jest Czarek.

W następnym emailu na pewno wyślę fotki:-) PaPa

tak więc na zdjęcia musimy jeszcze poczekać ;)

Posted

a musze ci powiedziec, że jakies wyjątkowo skuteczne były te twoje ogłoszenia, bo miałam o czarka jeszcze dwa telefony :)
wczoraj usunęłam te, które mogłam, żeby ludziom nie robić nadziei ;)

Posted

kakadu napisał(a):
a musze ci powiedziec, że jakies wyjątkowo skuteczne były te twoje ogłoszenia, bo miałam o czarka jeszcze dwa telefony :)
wczoraj usunęłam te, które mogłam, żeby ludziom nie robić nadziei ;)

Bardzo mnie to cieszy bo jak dotąd nie miałam szczęścia...ale znakiem tego, że Czaruś się podoba...

Posted

kochani z bazarku uzbierało się 190,35 zł
tak więc na koncie czarkowym mamy nadpłatę 25,35
w związku z tym mam pytanie, czy mielibyście cos przeciwko temu, żeby przekazać to na "akcję sterylizacja"?

Posted

kakadu napisał(a):
jak do końca dzisiejszego dnia nie będzie sprzeciwów, to zlecam tżtowi przelew na konto sterylizacyjne, bo każda złotówka się tam liczy;

Kakadu,Ty wiesz najlepiej co z tym zrobić...

Posted

dziękuję za poparcie - dziś tż wpłaci to na akcję sterylizacja, a ciotka 3x potwierdzi to na wątku czarusia;
niestety ciągle nie mam żadnych zdjęć, dziś wyślę smsa, żeby sie grzecznie o nie upomnieć, bo jak same widziałyście - obietnica była...

Posted

szczerze mówiąc nie jestem fanka wizyt poadopcyjnych w wykonaniu byłych opiekunów; może uda mi się magdę namówić, żeby kiedys do nich zajrzała, tym bardziej, że pan bogdan sam zapraszał do odwiedzin w dowolnym czasie;

Posted

kakadu napisał(a):
szczerze mówiąc nie jestem fanka wizyt poadopcyjnych w wykonaniu byłych opiekunów; może uda mi się magdę namówić, żeby kiedys do nich zajrzała, tym bardziej, że pan bogdan sam zapraszał do odwiedzin w dowolnym czasie;

Oczywiście, rozumiem Cię doskonale...ale myślè ze warto, tym bardziej, ze zapraszał pan Czarusia...

Posted

BORYSboxer napisał(a):
Dopiero dojrzałam, ale czy na pierwszym I drugim zdjęciu nie leży na kanapie kot? W sumie nie doczytałam nigdzie żeby mieli kota, ale jakoś tak wygląda...

Mi to wygląda na reklamówkę :eviltong:

Posted

inka33 napisał(a):
Ale "czarująco" nawala łapą Kajtusia po łbie... :evil_lol:

nio :)
najpierw z lewa, potem z prawa :eviltong:

BORYSboxer napisał(a):
Oczywiście, rozumiem Cię doskonale...ale myślè ze warto, tym bardziej, ze zapraszał pan Czarusia...

ode mnie to jest cholerny kawał drogi; jedyna nadzieja w magdzie; chyba, że sie będzie cos działo (tfu tfu odpukać) to wtedy oczywiście pojadę;
i mam jeszcze koleżankę na jelonkach, rzut beretem do czarka - najwyżej ją poproszę jak magda nie da rady;

edek napisał(a):
Pycholek uśmiechnięty, fajnie, ze się psiaki dogadały :).

oj naprawdę kamień z serca :)

BORYSboxer napisał(a):
Dopiero dojrzałam, ale czy na pierwszym I drugim zdjęciu nie leży na kanapie kot? W sumie nie doczytałam nigdzie żeby mieli kota, ale jakoś tak wygląda...

nie, kotów w mieszkaniu nie stwierdzono ;)

• 2 weeks later...