BORYSboxer Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='inka33']Nie mówię, że plotkujesz. Mówię, żebyś nie plotkowała. Kakadu ma moje pozwolenie na plotkowanie (o tej sprawie) tylko z Tobą.[/QUOTE] Czuje sie dyskryminowana... Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='BORYSboxer']Czuje sie dyskryminowana...[/QUOTE] :glaszcze: Trzymaj kciuki za DS Czarosława, a jak przyjdzie taka potrzeba, to Cię oddyskryminujemy. :grins: Zwłaszcza, że po naszych skrupulatnych wyliczeniach wyszło chwilowo jedynie 33%, a nie 49%... :roll: Powiem tylko tyle, że gdyby kotek był za bardzo "ustawiany", to istnieje jakaś szansa na bdt. Prościej by było i mniej stresujaco dla Czarka, gdyby docelowy domek się zgłosił, ot co! :kciuki: Quote
BORYSboxer Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='inka33']:glaszcze: Trzymaj kciuki za DS Czarosława, a jak przyjdzie taka potrzeba, to Cię oddyskryminujemy. :grins: Zwłaszcza, że po naszych skrupulatnych wyliczeniach wyszło chwilowo jedynie 33%, a nie 49%... :roll: Powiem tylko tyle, że gdyby kotek był za bardzo "ustawiany", to istnieje jakaś szansa na bdt. Prościej by było i mniej stresujaco dla Czarka, gdyby docelowy domek się zgłosił, ot co! :kciuki:[/QUOTE] No to trzymam...zeby nie bylo... Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='BORYSboxer']No to trzymam...zeby nie bylo...[/QUOTE] Żeby czego nie było...?! :-o Quote
edek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Ciotki nie bijecie, zapraszam na wątek malutkiej Soni. Ma czas do 10-go. Jej " Pani " wyjeżdża do Angli ......... ( nie komentuję ): http://www.dogomania.pl/forum/threads/247625-%C5%9Alicznej-malutkiej-Soni-grozi-ulica-(-prosz%C4%99-POM%C3%93%C5%BBCIE-(-mamy-niewiele-czasu-(?p=21379220#post21379220 Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='edek']Ciotki nie bijecie, zapraszam na wątek malutkiej Soni. Ma czas do 10-go. Jej " Pani " wyjeżdża do Angli ......... ( nie komentuję ): http://www.dogomania.pl/forum/threads/247625-Ślicznej-malutkiej-Soni-grozi-ulica-(-proszę-POMÓŻCIE-(-mamy-niewiele-czasu-(?p=21379220#post21379220 Ona taka Klusiowata... :( Quote
Nadziejka Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) Znaczy ..ze jegomość cudny Czaroslaw:bye::buzi:mialby dt u jejmościanki Kluseczki?:iloveyou::iloveyou::iloveyou:....dop dziś doczytałam ze Klusinia cudna już w domciu :iloveyou::iloveyou:.... Edited October 3, 2013 by ewa gonzales Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='ewa gonzales']Znaczy ..ze jegomość cudny Czaroslaw:bye::buzi:mialby dt u jejmościanki Kluseczki? :iloveyou::iloveyou::iloveyou:....dop dziś doczytałam ze Klusinia cudna już w domciu :iloveyou::iloveyou:.... Troszkę przeinterpretowałaś... :roll: Quote
Awit Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Szykuje się ds dla Czarka? Bo, że Kluska w ds to już przeczytałam i się bardzo cieszę. A ta Sonia biedna, mój umysł tego nie pojmuje...... Ja gdybym mogła to wszędzie bym zabierała psy ze sobą, nawet do pracy. Na wakacje wyjadę bez nich i czuję się, jakbym dzieci własne pozostawiała. Quote
kakadu Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 jest pewne prawdopodobieństwo, że cos się uda, ale zbyt małe, żeby to zacząć dyskutować na wątku; za dużo niewiadomych, przede wszystkim co do czarka, który dopiero pokazuje co potrafi; u mnie jest w domu jak my jesteśmy czyli od 16:00 do 5:30 rano; od poniedziałku na czas kiedy jesteśmy w pracy, będzie lądował w budzie, która stoi pod dachem przy wejściu do domu; buda jest porządna, z ociepleniem, na nózkach, ma drzwiczki z przezroczystego plastyku, w środku będzie wykładzina, koc a na tym wszystkim jeszcze drybed, więc warunki chyba znośne; nic więcej mu nie zapewnię póki co w sensie mieszkaniowym; nie zostawię go na cały dzień w domu, bo za diabła nie zmieści się w dziurę w ścianie, którą przechodza psy i kot; ale to właściwie nawet dobrze, bo czarek strasznie dokucza ice - rudej suczce mniejszej od siebie; juz nie wiem co mam robić, żeby dał jej spokój; ciągle zachodzi jej drogę, skacze na plecy, a ją szlag trafia, juz nie ma siły się odpędzać od natręta; nie wiem jak to rozwiązać, bo jak krzyczę "fe" to ika mysli, że to tez do niej, a jest ze schroniska, tez po wielkich przejściach, lękliwa i nie chce jej dodatkowo stresować; w ogóle to mysle, że tymi tymczasami to czasem robimy krzywdę swoim psom; do dupy to wszystko; Quote
BORYSboxer Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Ogloszenia od wczoraj gotowe, ale chyba co niektore trzeba aktywowac takze kakadu zajrzyj na e-mail... Quote
edek Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='inka33']Ona taka Klusiowata... :([/QUOTE] Hmmm no nie wiem :roll: Quote
edek Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Kakadu, trzeb też wziąć poprawkę, że nie wszystkie tymczasy są takie męczące. Biedna Ineczka. Quote
kakadu Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='BORYSboxer']Ogloszenia od wczoraj gotowe, ale chyba co niektore trzeba aktywowac takze kakadu zajrzyj na e-mail...[/QUOTE] z samego rana aktywowałam wszystko, ale dzięki za czujność ;) Quote
kakadu Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='edek']Kakadu, trzeb też wziąć poprawkę, że nie wszystkie tymczasy są takie męczące. Biedna Ikusia. no nie - na szczęście tusieńka jest inna :loveu: Quote
BORYSboxer Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Kurcze, chodzi o to, ze tablica I alegratka nie dzialaja bynajmniej ja nie widze tych ogloszen... Quote
edek Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Co ja ostatnio mam z tym przekręcaniem imion :oops:. Quote
kakadu Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 (edited) [quote name='BORYSboxer']Kurcze, chodzi o to, ze tablica I alegratka nie dzialaja bynajmniej ja nie widze tych ogloszen... wszystkie maile otworzyłam i aktywowalam jak było trzeba; na niektórych dtronach miałam komunikat, że to może potrwać kilka godzin - może to właśnie te strony? dopadły mnie lęki, że czarek jednak uciekł komuś i teraz ten ktoś, kto go nie traktował dobrze (to pewne - w życiu nie widziałam tak zestresowanego psa...) zobaczy ogłoszenie i się zgłosi i będę mu musiała czarka oddać, żeby go znowu katował... :( bo teraz czarek śpi sobie tak: " class="ipsImage" alt=""> i tak: " class="ipsImage" alt=""> i tak się świeci po kąpieli: " class="ipsImage" alt=""> Edited October 4, 2013 by kakadu Quote
BORYSboxer Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 No lepiej zeby taka osoba sie nie zglosila...biedna psina, szkoda mi go bardzo, oby znalazl dobry dom... Quote
kakadu Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 a tu czekamy na biały serek na deser :) " class="ipsImage" alt=""> Quote
kakadu Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='BORYSboxer']No lepiej zeby taka osoba sie nie zglosila...biedna psina, szkoda mi go bardzo, oby znalazl dobry dom...[/QUOTE] o niczym innym nie marzę... Quote
Nadziejka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Slicznosci serduszka kakaduniowe :bye::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Czaruniu sciskamy za ciebie kochany psinuniu Quote
inka33 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='edek']Hmmm no nie wiem :roll:[/QUOTE] Podobna "rasa", podobne umaszczenie, wielkość.. i to spojrzenie... Aż jej banerek zrobiłam, ale tam kciuki za jutrzejsze p/a są już potrzebne! :multi: :kciuki: Czarek, fajne masz spanko! :) Quote
kakadu Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 czarek tak wtedy wystraszył murkę, że praktycznie nie ma jej w domu, a jak jest to, tylko siedzi na schodach; do tego tak sie przyssał do iki, że muszę wychodzic z nimi oddzielnie nawet przed dom, bo się dziewczyna nie może spokojnie wysikać; trochę się martwię, że ją źle wysterylizowali w schronisku i teraz ma coś w rodzaju cieczki... nie wiem co robić, same zmartwienia; rodzice wczoraj pojechali i dziś czarek pierwszy raz został sam na dworze; ika pewnie będzie się bała wyjść sama żeby się załatwić... Quote
Recommended Posts