kakadu Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='BORYSboxer']O kurcze...niedobrze, szkoda Czarusia, ale mam nadzieje, ze kotce nic sie nie stalo...trzeba cos wymysliv.Kakadu wstawilas te wszystkie dane do ogloszen?[/QUOTE] tak, juz jest na wątku ogłoszeniowym cały tekst ze zdjęciami; nie wiem czy dobry - rzucisz okiem? Quote
BORYSboxer Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Spojrzalam I chyba jest ok.ale co do kotow to chyba odrazu bym napisala, xe nie polecany... Quote
BORYSboxer Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 To tylko taka sugestia...ale mysle zeby juz na wstepie takie info podac bo widac ze go koty jednak denerwują... Quote
kakadu Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 prawda jest taka, że on do kotów ma stosunek obojętny, a czasem wręcz przyjacielski; nie gania ich, nie wyrywa się do nich jak widzi na ulicy; on je traktuje jak każde inne zwierzę i teraz w zależności od tego jak je ustawi w swojej hierarchii, taki ma do niego stosunek; mojego kota jak widac niezbyt szanuje i postanowił go zdyscyplinować z jakiegoś powodu; tak to wygląda; wczoraj nasz bohater postanowił się wyperfumować w jakimś g... (dosłownie) więc musiałam go wykąpać; i tak chciałam to zrobić, ale czekałam na zdjęcie szwów; niestety zabieg trzeba było przyspieszyć; okazało się, że czarek ma tak delikatną i aksamitną sierść, że teraz wszyscy go głaszczą ;) jest naprawdę taki milusi w dotyku, że się nie można powstrzymać, żeby go nie miętolić; błyszczy się i pachnie; to chyba była pierwsza kąpiel w jego życiu, bo bał się okropnie, ale potem jak poczuł ciepłą wodę z prysznica to położył się na dnie wanny i leżał spokojnie; jest naprawdę fajnym psem... Quote
BORYSboxer Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Czyli nie jest tak źle...a jak kicia wrocila do domu, nic jej nie jest? EDIT:potrzebny jeszcze Twoj e-mail do ogloszen... Quote
edek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 W sumie w stadzie ustawienie hierarchii to norma, tylko jak to wytłumaczyć TZ ? i Czarkowi, że Tusia jest nietykalna :roll: Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='kakadu']bardzo dziękuję za obecność - w kupie raźniej przecież :) ...jak mawiają muchy. :p [quote name='edek']Biedny Czaruś . Dobrze, że przespał nockę w domku. Kakadu . Kciuki za kastrację !!! Kakadu, kastrowałaś się...?! :-o :diabloti: No cóż, miałam nie wchodzić na kolejne wątki, ale Czaruś kusił i czarował... :oops: (możliwością złośliwienia u niego) ;) Cóż, to już uzależnienie... :roll: Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='kakadu']wątpię czy w tydzień cos się znajdzie... :siara: na 50% na ten moment . Quote
kakadu Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='BORYSboxer']Czyli nie jest tak źle...a jak kicia wrocila do domu, nic jej nie jest? EDIT:potrzebny jeszcze Twoj e-mail do ogloszen... kicia ok, tylko boi sie bardzo i przestała praktyczne schodzić ze schodów :roll: mail wysłałam z samego rana ;) [quote name='edek']W sumie w stadzie ustawienie hierarchii to norma, tylko jak to wytłumaczyć TZ ? i Czarkowi, że Tusia jest nietykalna :roll: wytłumaczyć jakoś będę musiała... i jednemu i drugiemu... [quote name='inka33']...jak mawiają muchy. :p Kakadu, kastrowałaś się...?! :-o :diabloti: No cóż, miałam nie wchodzić na kolejne wątki, ale Czaruś kusił i czarował... :oops: (możliwością złośliwienia u niego) ;) Cóż, to już uzależnienie... :roll: cieszę się, że wpadłaś, nawet jeśli to oznacza ciągłe zmaganie się z twoimi niewybrednymi żarcikami i parszywymi sugestiami :eviltong: się nie kastrowałam, ale czarka i owszem tak - w piątek ma zdjęcie szwów ;) [quote name='inka33']:siara: na 50% na ten moment . co znowu knujesz? :mad: Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='kakadu']cieszę się, że wpadłaś, nawet jeśli to oznacza ciągłe zmaganie się z twoimi niewybrednymi żarcikami i parszywymi sugestiami :eviltong: Na szczęście nie wpadłam - jedno dziecko mi wystarczy. :p A jak aż parszywymi, to mogę sobie iść w diabły... :obrazic: [quote name='kakadu']się nie kastrowałam, ale czarka i owszem tak - w piątek ma zdjęcie szwów ;) ...które sobie wcześniej sam zdjął? ;) [quote name='kakadu']co znowu knujesz? :mad: Jak mówię - 50%. Tylko bez bicia proszę. :p Quote
edek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Inaka skoro mówisz po muszemu, to może i po kociemu potrafisz ? Przydałby mi się tłumacz do tych moich ogonów, a szczególnie jednej baaardzo mało delikatnej :cool3:. Quote
kakadu Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='inka33']Na szczęście nie wpadłam - jedno dziecko mi wystarczy. :p A jak aż parszywymi, to mogę sobie iść w diabły... :obrazic: ...które sobie wcześniej sam zdjął? ;) Jak mówię - 50%. Tylko bez bicia proszę. :p jedno wystarczy? nie chcesz więcej? to może ja tobie zaproponuje kastrację? ;) w diabły? obiecanki cacanki... :cool3: jak "sam zdjął" skoro ma cały czas - nie myląc ci się watki czasem? 50% to i dużo i mało jednocześnie bez względu na to o co chodzi :eviltong: a wklep w końcu dostaniesz, bo się prosisz od dawna; nahajem po białych plecach, jak pisała pewna joanna ch. ;) Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='edek']Inaka skoro mówisz po muszemu, to może i po kociemu potrafisz ? Przydałby mi się tłumacz do tych moich ogonów, a szczególnie jednej baaardzo mało delikatnej :cool3:. Ty mnie tu nie przeinaczaj...! :mad: Miauuuuuuuuuuu... Phhhhr. Phr. Miauuuu. Miau. Już. ;) Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='kakadu']jedno wystarczy? nie chcesz więcej? to może ja tobie zaproponuje kastrację? ;) Chętnie. :) tylko kto mi ją zrobi...? :hmmmm: [quote name='kakadu']w diabły? obiecanki cacanki... :cool3: Jak chcesz, to sobie pójdę i tyle. Bez obrazy. [quote name='kakadu']jak "sam zdjął" skoro ma cały czas - nie myląc ci się watki czasem? Nie mylą. (Tzn. nie tym razem :p) Może wniosek mylny wyciągnęłam z Twojego mrugnięcia. I z tego, że napisałaś (cyt. niedokładny, bo mi się nie chce cofać i szukać) "Rozwalił klosz i po ptokach." zrozumiałam, ze nie tylko lizał, ale i coś więcej nakombinował... [quote name='kakadu']50% to i dużo i mało jednocześnie bez względu na to o co chodzi :eviltong: Uczciwiej wobec tego by było, gdybym napisała 49%. A chodzi o bdt. [quote name='kakadu']a wklep w końcu dostaniesz, bo się prosisz od dawna; nahajem po białych plecach, jak pisała pewna joanna ch. ;) Eh. :( Quote
edek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='inka33']Ty mnie tu nie przeinaczaj...! :mad: Miauuuuuuuuuuu... Phhhhr. Phr. Miauuuu. Miau. Już. ;) No ale to było tylko niewinne pytanko :roll: Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='edek']No ale to było tylko niewinne pytanko :roll:[/QUOTE] Do kogo...? ;) Quote
kakadu Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 BDT??????? domowe może...? bo jak domowe to nawet 49% to by było bardzo dużo :roll: czarek tak cudnie się wczoraj wtulał w posłanko wyłożone mięciutkim drybedem - nie mogłam sie napatrzeć; ale zdjęcia dla ciotek oczywiście nie zrobiłam :cool3: aleś schrychała bogu ducha winnego edwarda :cool3: Quote
edek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 No to nic innego mi nie pozostało jak trzymać kciukasy za ewnetualny dt dla Czarusia :cool3: Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='kakadu']BDT??????? domowe może...? bo jak domowe to nawet 49% to by było bardzo dużo :roll: Odpisałam na priv. [quote name='kakadu']czarek tak cudnie się wczoraj wtulał w posłanko wyłożone mięciutkim drybedem - nie mogłam sie napatrzeć; ale zdjęcia dla ciotek oczywiście nie zrobiłam :cool3: No wiesz...?! [quote name='kakadu']aleś schrychała bogu ducha winnego edwarda :cool3: Wobec tego przepraszam i poniżej wyjaśniam... :oops: Jedna część: [quote name='edek']Inaka [quote name='inka33']Ty mnie tu nie przeinaczaj...! :mad: Tu była niewinna złośliwostka... :diabloti: Druga część: [quote name='edek']skoro mówisz po muszemu, to może i po kociemu potrafisz ? Przydałby mi się tłumacz do tych moich ogonów, a szczególnie jednej baaardzo mało delikatnej :cool3:. [quote name='inka33']Miauuuuuuuuuuu... Phhhhr. Phr. Miauuuu. Miau. Już. ;) A tu tłumaczenie z kociego. ;) [quote name='edek']No ale to było tylko niewinne pytanko :roll: No wiem... :glaszcze: Przepraszam. :oops: Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='edek']No to nic innego mi nie pozostało jak trzymać kciukasy za ewnetualny dt dla Czarusia :cool3:[/QUOTE] Upoważniam kakadu do przesłania Ci mojego priva, jeśli uzna za stosowne. Dalej proszę nie plotkować, bo to zbyt mało pewne jeszcze. Kciuki mogą być. ;) Quote
edek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Uppppsss po pierwsze nie zauważyłam literówki, po drugie totalnie nie zrozumiałam o co chodzi z tym przeinaczaniem :oops:. Tak to się dzieje jak jeden kot na kolanach, drugi jeszcze chce się wcisnąć, a na dodatek jeszcze laptop.... Przepraszam Inkuś :modla:. Kciuki ściskam aż do odwołania ;). Quote
edek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='inka33'] Dalej proszę nie plotkować, bo to zbyt mało pewne jeszcze [/QUOTE] Ja nie plotkuję, ja zbieram informacje :evil_lol: Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='edek']Ja nie plotkuję, ja zbieram informacje :evil_lol:[/QUOTE] Nie mówię, że plotkujesz. Mówię, żebyś nie plotkowała. Kakadu ma moje pozwolenie na plotkowanie (o tej sprawie) tylko z Tobą. Quote
edek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='inka33']Nie mówię, że plotkujesz. Mówię, żebyś nie plotkowała. Kakadu ma moje pozwolenie na plotkowanie (o tej sprawie) tylko z Tobą.[/QUOTE] Tym nie musisz się martwić, będę grzecznie czekać na info co i jak ;) Quote
Recommended Posts