Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa gonzales']Cudne wiesci:loveu::multi::loveu:Czarusiateczkowi i braciszkowiwszelkiego zdrowiuskiego i domeczkowi calemu:iloveyou::iloveyou:
ewuniu - dziękuję za życzenia :kiss_2:

• 2 weeks later...
Posted

u czarka wszystko ok; jakiś czas temu dostałam info, że został wykąpany i był bardzo grzeczny w wannie; poprosiłam, żeby nie przesadzali z kąpielami, bo to psom nie służy, obiecali, że kąpiele będą tylko w razie konieczności ;)
dostałam też zdjęcie z tej kąpieli (chyba) ale tak rozmazane, że nic na nim nie widać ;)

Posted

[quote name='BORYSboxer']Kakadu, czytasz mi w myslach bo nie smiałam prosić o wieści...szkoda, ze fotka do kitu ale może następnym razem będzie lepsza...[/QUOTE]

ponieważ sprawa czarka ciągle chodzi mi po głowie to chyba poproszę koleżankę, żeby wpadła i zrobiła kilka fotek;
czasem lepiej być zbyt czujnym, niż coś zaniedbać...

Posted

napisałam maila do panów czy się zgodzą na wizytę koleżanki, bo monika powiedziała, że chętnie pomoże; teraz czekam na odpowiedź, ale nie myślę, żeby robili jakieś problemy;

Posted

dostałam kilkanaście zdjęć z których dla mnie wynika, że czarek jest dość mocno zdominowany przez większego rezydenta; muszę to sprawdzić, bo może się mylę, ale dopóki jakis dobry behawiorysta nie powie mi, że wszystko jest ok, to nie będe miała czystego sumienia; nie chodzi mi o agresywne zdominowanie, tylko raczej o umęczenie, bo rezydent nie jest wykastrowany, a miał byc w najbliższej przyszłości; dwa psy w jednym domu powinny być albo oba z jajkami, albo oba bez - inaczej moga byc kłopoty...

Posted

tak się zastanawiam, czy można będzie zrobić bazarek na opłacenie wizyty poadopcyjnej zleconej profesjonalnemu behawioryście...?
jak myślicie? bo to pewnie będzie trochę kosztowało... :roll:

Posted (edited)

O kurcze...to zdaje się Czaruś bywa mocno wymęczony...a tak na dłuższą metę się nie da...
Co planujesz?
EDIT:Kochana napisz do moda , gdzieś chyba ostatnio widziałam ze byla zgoda na bazarek dla psa domnego, ale tak myślę, że chyba najpierw kastracja rezydenta a potem niech to wszystko behawiorysta oceni...

Edited by BORYSboxer
  • 3 weeks later...
Posted

magdzie udało się załatwić kastrację czarka w zaprzyjaźnionej klinice za 150 złotych i przy okazji odwiedziła czarusia; powiedziała, że nie ma się co martwić, bo czarek potrafi dac do zrozumienia kajtkowi, że ma dość i kajtek to respektuje; poza tym teraz kajtek będzie bez jajek, więc się na pewno trochę uspokoi;
my też chyba możemy spać spokojnie w tej sytuacji;
panowie przeprowadzają sie teraz na wolę, będzie w pobliżu park moczydło więc fajniejsze tereny do spacerowania;
adres podali magdzie, więc na pewno nie mają nic do ukrycia;

• 2 weeks later...
Posted

dostałam zdjęcia od pana bogdana;
są kiepskiej jakości bo robione telefonem i bez dostatecznego światła się rozmazały, ale cos tam przecież widać ;)

" class="ipsImage" alt="">

Posted

kakadu napisał(a):
dostałam zdjęcia od pana bogdana;
są kiepskiej jakości bo robione telefonem i bez dostatecznego światła się rozmazały, ale cos tam przecież widać ;)

Widać - że się chłopaki nie zjadły. :multi:

• 2 months later...
Posted

dostałam informację od pana Bogdana, że prawdopodobnie wyprowadza się z warszawy na suwalszczyznę; przynajmniej na kilka miesięcy, a może nawet na stałe;
jeśli tak, to będziemy mieli suwalskiego wilka, który będzie hasał po lasach i łąkach :)

Posted

mam fotkę, tylko kiepskiej jakości jak zwykle; jutro wstawię bo dzis już lecę do domku;
czarek dość utył i to mnie martwi, ale nie mogę się wszystkiego czepiać, więc napisałam tylko, że z niego grubasek, a pan bogdan odpisał, że schudnie na wiosnę; oby bo otyłosc nie służy nikomu...

• 2 weeks later...