Nadziejka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Cudne wiesci:loveu::multi::loveu:Czarusiateczkowi i braciszkowiwszelkiego zdrowiuskiego i domeczkowi calemu:iloveyou::iloveyou: Quote
kakadu Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='3 x']pieniązki na AS doszły, dziękujemy przeogromnie :) rozliczoe sa na watku o tutaj - klik, w drugim poście - jako kakadu bazarek bardzo dziękuję za potwierdzenie :) Quote
kakadu Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='ewa gonzales']Cudne wiesci:loveu::multi::loveu:Czarusiateczkowi i braciszkowiwszelkiego zdrowiuskiego i domeczkowi calemu:iloveyou::iloveyou: ewuniu - dziękuję za życzenia :kiss_2: Quote
kakadu Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 u czarka wszystko ok; jakiś czas temu dostałam info, że został wykąpany i był bardzo grzeczny w wannie; poprosiłam, żeby nie przesadzali z kąpielami, bo to psom nie służy, obiecali, że kąpiele będą tylko w razie konieczności ;) dostałam też zdjęcie z tej kąpieli (chyba) ale tak rozmazane, że nic na nim nie widać ;) Quote
BORYSboxer Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Kakadu, czytasz mi w myslach bo nie smiałam prosić o wieści...szkoda, ze fotka do kitu ale może następnym razem będzie lepsza... Quote
Nadziejka Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Zagladam i ja z pozdrowioinkami :buzi: :buzi: dla calunkiego Czarusiowa zaczarowanego:loveu::loveu: Quote
kakadu Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='BORYSboxer']Kakadu, czytasz mi w myslach bo nie smiałam prosić o wieści...szkoda, ze fotka do kitu ale może następnym razem będzie lepsza...[/QUOTE] ponieważ sprawa czarka ciągle chodzi mi po głowie to chyba poproszę koleżankę, żeby wpadła i zrobiła kilka fotek; czasem lepiej być zbyt czujnym, niż coś zaniedbać... Quote
BORYSboxer Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Myślę, że to jak najbardziej dobry pomysł... Quote
Nadziejka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Ciociuniu jak najbardziej :modla::modla:prosimy i z kciukami zaglądamy :iloveyou: Quote
inka33 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 I jak wypadła inwigilacja...? :nerwy: / :kciuki: Quote
kakadu Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 napisałam maila do panów czy się zgodzą na wizytę koleżanki, bo monika powiedziała, że chętnie pomoże; teraz czekam na odpowiedź, ale nie myślę, żeby robili jakieś problemy; Quote
kakadu Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 dostałam kilkanaście zdjęć z których dla mnie wynika, że czarek jest dość mocno zdominowany przez większego rezydenta; muszę to sprawdzić, bo może się mylę, ale dopóki jakis dobry behawiorysta nie powie mi, że wszystko jest ok, to nie będe miała czystego sumienia; nie chodzi mi o agresywne zdominowanie, tylko raczej o umęczenie, bo rezydent nie jest wykastrowany, a miał byc w najbliższej przyszłości; dwa psy w jednym domu powinny być albo oba z jajkami, albo oba bez - inaczej moga byc kłopoty... Quote
kakadu Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 tak się zastanawiam, czy można będzie zrobić bazarek na opłacenie wizyty poadopcyjnej zleconej profesjonalnemu behawioryście...? jak myślicie? bo to pewnie będzie trochę kosztowało... :roll: Quote
BORYSboxer Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 (edited) O kurcze...to zdaje się Czaruś bywa mocno wymęczony...a tak na dłuższą metę się nie da... Co planujesz? EDIT:Kochana napisz do moda , gdzieś chyba ostatnio widziałam ze byla zgoda na bazarek dla psa domnego, ale tak myślę, że chyba najpierw kastracja rezydenta a potem niech to wszystko behawiorysta oceni... Edited December 13, 2013 by BORYSboxer Quote
inka33 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Może zapytajcie zoja. (z W-wy) czy by się nie zgodziła zrobić po/a - ona podobno jest behawiorystką... :hmmmm: Quote
kakadu Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 magdzie udało się załatwić kastrację czarka w zaprzyjaźnionej klinice za 150 złotych i przy okazji odwiedziła czarusia; powiedziała, że nie ma się co martwić, bo czarek potrafi dac do zrozumienia kajtkowi, że ma dość i kajtek to respektuje; poza tym teraz kajtek będzie bez jajek, więc się na pewno trochę uspokoi; my też chyba możemy spać spokojnie w tej sytuacji; panowie przeprowadzają sie teraz na wolę, będzie w pobliżu park moczydło więc fajniejsze tereny do spacerowania; adres podali magdzie, więc na pewno nie mają nic do ukrycia; Quote
Nadziejka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Trzymamy mocno mocno :iloveyou: :iloveyou: :thumbs: Quote
kakadu Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 dostałam zdjęcia od pana bogdana; są kiepskiej jakości bo robione telefonem i bez dostatecznego światła się rozmazały, ale cos tam przecież widać ;) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
inka33 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 kakadu napisał(a):dostałam zdjęcia od pana bogdana; są kiepskiej jakości bo robione telefonem i bez dostatecznego światła się rozmazały, ale cos tam przecież widać ;) Widać - że się chłopaki nie zjadły. :multi: Quote
kakadu Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 dostałam informację od pana Bogdana, że prawdopodobnie wyprowadza się z warszawy na suwalszczyznę; przynajmniej na kilka miesięcy, a może nawet na stałe; jeśli tak, to będziemy mieli suwalskiego wilka, który będzie hasał po lasach i łąkach :) Quote
BORYSboxer Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 O to miłe,że raczył Cię powiadomić... A moze popros pana o jakas nowa fotkę Czarunia... Quote
kakadu Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 mam fotkę, tylko kiepskiej jakości jak zwykle; jutro wstawię bo dzis już lecę do domku; czarek dość utył i to mnie martwi, ale nie mogę się wszystkiego czepiać, więc napisałam tylko, że z niego grubasek, a pan bogdan odpisał, że schudnie na wiosnę; oby bo otyłosc nie służy nikomu... Quote
Nadziejka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Odwiedzam Czarunkowo :iloveyou::iloveyou::iloveyou: z pozdrowieniem ogromnynm :painting::painting: Quote
inka33 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Czarutku, tylko się pilnuj na tych może-stałych wywczasach! :kciuki: Quote
Recommended Posts