Nadziejka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Cudownych Swiateczek Czarusiowi z rodzinka i cioteczkom Quote
kakadu Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 (edited) przepraszam, że z takim opóźnieniem, ale dostałam trochę lepsze zdjęcia i informację, że przeprowadzka będzie miała raczej charakter stały i nastąpi już pod koniec maja; mam nowy numer telefonu pana bogdana i nazwę miejscowości w jakiej będzie mieszkał; naprawdę doceniam to, że czaruś znalazł tak troskliwych opiekunów, ale wg moich standardów jest za bardzo zapasiony - nie poznałabym go na zdjęciu gdybym nie wiedziała, że to on; ale może ja mam fioła na tym punkcie i się czepiam... " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Edited April 18, 2014 by kakadu Quote
Nadziejka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Niechaj się wszystko wiedzie:iloveyou: Czarunkowym Quote
kakadu Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 my też ściskamy ciocię gonzalesową mocno i świątecznie i wszystkim odwiedzającym czarka życzymy wszystkiego co najlepsze :) Quote
Recommended Posts