Bjuta Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Pięknie dziękuję za wszystkie wpłaty! Post rozliczeniowy jest aktualny! :) Quote
__Lara Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Że też wcześniej tu nie trafiłam :) lepiej późno niż wcale ;) Quote
__Lara Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Bjuta napisał(a):Witamy Olu! :loveu: Ciekawe czy są jeszcze jakieś wątki zabrzańskich psin, na których mnie nie ma :) Ja mam ostatnio deprechę w schronie - nie wiem czy to ta aura tak na mnie działa, czy jak - jak patrzę na psiaki to mi się ryczeć chce...te ich mordki kochane, które wystają zza krat... Quote
Bjuta Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ja też coraz gorzej to znoszę. Trzeba jakoś pogrubić pancerz, ale jak? Mongołek pięknie dziękuje darczyńcom Redziego za przekazanie spadku w wysokości 202 zł :( Dzięki temu - opłata grudniowa już wniesiona bez kłopotu. Monguś na pewno bardzo tęskni za Redziem. Trzymali się u Kasi blisko siebie. Odchodzą te staruszki, no co zrobić... :( Quote
Mysia_ Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Może ktoś pomoże? Chłopaki chcieliby zamieszkać u Kikou.... http://www.dogomania.pl/forum/threads/249273-Wyci%C4%85gamy-psiaki-z-pseudo-BDT-zbieramy-na-hotelik-dla-Dzizysa-i-Szlemika! Quote
Bjuta Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Monguś dostał 50 zł Mikołajka od Bożenki z Zabrza! :) :) Quote
ciepluszek Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Bjutko, chyba coś się pokręciło z naszymi wpłatami - razem z Panem Ciepluszkiem wpłacamy 20zł miesięcznie dla Mongusia- w listopadowym rozliczeniu jest OK, ale od grudnia rozbiłaś nasze wpłaty po 10zł miesięcznie. Nadal chcemy płacić 20zł miesięcznie :) Quote
Bjuta Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Pogłaskałam sobie Mongołka! Wyprzytualałam i złożyłam mu życzenia! Nic już nie widzi. Każdy dotyk jest dla niego zaskoczeniem. Ale bardzo się uspokoił i wydaje się taki szczęśliwy! :) :) Musicie mi uwierzyć, że na tych fotach jest Mongołek, bo mi lampa nie działa, a dojechaliśmy już po ciemku... Mongołek bardzo serdecznie powitał nowego kumpla - Dzizysa :) Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Bardzo sie ciesze ze Dzizysiu juz jest u Kikou. Quote
kikou Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Wiecie ze Mongunio jest taki rozczulający... mimo że mineło juz tyle czasu i mimo ze Mongunio jest juz starym śleputkim piernikiem zawsze jak ide do łazienki, szczgólnie wieczorem i w nocy porzuca miekkie spanko i leci i czeka na mnie pod drzwiami aż nie wyjdę.. Quote
Bjuta Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Kikou mi wczoraj mówiła, że o ile Dżizys jest niezwykle elegancki i czeka pod drzwiami aż ktoś go zauważy i wypuści na siku, albo wpuści z powrotem, to Mongołek drze japę po sekundzie stania pod drzwiami! "Otwierać! Natychmiast! JA idę!!" Uzupełniłam rozliczenia. Dziękuję za pamięć!!!! :) Quote
Mysia_ Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Bjuta']Kikou mi wczoraj mówiła, że o ile Dżizys jest niezwykle elegancki i czeka pod drzwiami aż ktoś go zauważy i wypuści na siku, albo wpuści z powrotem, to Mongołek drze japę po sekundzie stania pod drzwiami! "Otwierać! Natychmiast! JA idę!!" Uzupełniłam rozliczenia. Dziękuję za pamięć!!!! :)[/QUOTE] A to cwaniak ;) Quote
Bjuta Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Hotelik opłacony. Dziękuję wszystkim za pamięć o naszym Mongołku! :) Quote
Bjuta Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 W maju będą 4 lata jak Mongołek pojechał do Kikou. Quote
kikou Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 (edited) Mongunio dał się skusić dzisiaj na kilka kroczkow więcej po słoneczku... na dworku to dopiero widać jaka to juz stareńka, nieporadna pierdoła z niego... taki bidny staruszeczek się z niego robi Edited March 7, 2014 by kikou Quote
Bjuta Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 No faktycznie, że to jest dziad... Wiecie co, może przestanę mu wznawiać tablicę, co? Przecież nawet jakby się ktoś znalazł, to chyba już byśmy nie chcieli go wysyłać w kolejną drogę? Quote
maarit Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Kochana mordka:loveu: To już 4 lata ?:crazyeye: Jak ten czas leci... Faktycznie nie byłoby sensu go stresować... Quote
Bjuta Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Pięknie dziękujemy darczyńcom Laosa za 150 zł wsparcie! :) :) I oczywiście stałym sponsorom pięknie dziękujemy za pamięć! :) Quote
Recommended Posts