Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bjuta napisał(a):
Witamy Olu! :loveu:

Ciekawe czy są jeszcze jakieś wątki zabrzańskich psin, na których mnie nie ma :)

Ja mam ostatnio deprechę w schronie - nie wiem czy to ta aura tak na mnie działa, czy jak - jak patrzę na psiaki to mi się ryczeć chce...te ich mordki kochane, które wystają zza krat...

Posted

Ja też coraz gorzej to znoszę. Trzeba jakoś pogrubić pancerz, ale jak?

Mongołek pięknie dziękuje darczyńcom Redziego za przekazanie spadku w wysokości 202 zł :(
Dzięki temu - opłata grudniowa już wniesiona bez kłopotu.

Monguś na pewno bardzo tęskni za Redziem. Trzymali się u Kasi blisko siebie. Odchodzą te staruszki, no co zrobić... :(

Posted

Bjutko, chyba coś się pokręciło z naszymi wpłatami - razem z Panem Ciepluszkiem wpłacamy 20zł miesięcznie dla Mongusia- w listopadowym rozliczeniu jest OK, ale od grudnia rozbiłaś nasze wpłaty po 10zł miesięcznie. Nadal chcemy płacić 20zł miesięcznie :)

• 3 weeks later...
Posted

Pogłaskałam sobie Mongołka! Wyprzytualałam i złożyłam mu życzenia! Nic już nie widzi. Każdy dotyk jest dla niego zaskoczeniem. Ale bardzo się uspokoił i wydaje się taki szczęśliwy! :) :) Musicie mi uwierzyć, że na tych fotach jest Mongołek, bo mi lampa nie działa, a dojechaliśmy już po ciemku...

Mongołek bardzo serdecznie powitał nowego kumpla - Dzizysa :)

• 5 weeks later...
Posted

Wiecie ze Mongunio jest taki rozczulający... mimo że mineło juz tyle czasu i mimo ze Mongunio jest juz starym śleputkim piernikiem zawsze jak ide do łazienki, szczgólnie wieczorem i w nocy porzuca miekkie spanko i leci i czeka na mnie pod drzwiami aż nie wyjdę..

Posted

Kikou mi wczoraj mówiła, że o ile Dżizys jest niezwykle elegancki i czeka pod drzwiami aż ktoś go zauważy i wypuści na siku, albo wpuści z powrotem, to Mongołek drze japę po sekundzie stania pod drzwiami! "Otwierać! Natychmiast! JA idę!!" Uzupełniłam rozliczenia. Dziękuję za pamięć!!!! :)

Posted

[quote name='Bjuta']Kikou mi wczoraj mówiła, że o ile Dżizys jest niezwykle elegancki i czeka pod drzwiami aż ktoś go zauważy i wypuści na siku, albo wpuści z powrotem, to Mongołek drze japę po sekundzie stania pod drzwiami! "Otwierać! Natychmiast! JA idę!!" Uzupełniłam rozliczenia. Dziękuję za pamięć!!!! :)[/QUOTE]

A to cwaniak ;)

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Mongunio dał się skusić dzisiaj na kilka kroczkow więcej po słoneczku...
na dworku to dopiero widać jaka to juz stareńka, nieporadna pierdoła z niego... taki bidny staruszeczek się z niego robi

Edited by kikou
Posted

No faktycznie, że to jest dziad... Wiecie co, może przestanę mu wznawiać tablicę, co? Przecież nawet jakby się ktoś znalazł, to chyba już byśmy nie chcieli go wysyłać w kolejną drogę?