Bjuta Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Wpłynęły nowe składki po 20 zł od Certusowej i JoliM (które zgodziły się Kochane przełożyć deklaracje na Mongołka z Reksia, który szczęśliwie znalazł wreszcie DS). Niestety u Mongusia bieda aż piszczy, więc bardzo się cieszę z tego wsparcia, bo cioteczki są super solidne i terminowe! :) Quote
Bjuta Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Portrecik zrobiła Bazyliszek :) Na tym bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/244764-Bazarek-szkicowy-rozliczamy Quote
Bjuta Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Monguś dostał stówkę od Bożenki z Zabrza!! Bardzo, bardzo dziękuję!! :) :) Quote
Bjuta Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Naprawdę ostatnie czasy są szczęśliwe dla Mongołka! Dostał 50 zł deklaracji w spadku po Reksiu, który znalazł dom! Dołączyły do nas Certusowa, JolaM i Mparsley !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
kikou Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 a Mongunia ostatnio bolał brzusio i dostał antybiotyk na 6 dni.. ale już wszystko dobrze ale jakby się powtarzało to trzeba będzie pomyśleć o badaniach naszego starszaka Quote
Bjuta Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Oj no to oczywiście! Kasiu, ile jesteśmy winni za leki? Quote
madziak25 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Cioteczki moi rodzice zdeklarowali się że będą dawać na Mongusia 20 zł stałej - przelew będzie wychodzić ode mnie. Pierwszą deklarację będę wysyłać po wypłacie w przyszłym tygodniu:) w sumie będzie 30 zł od Madziak25 z rodzicami:) do tego wpłyną jeszcze pieniążki z bazarku książkowego - podzielone między Monga, Bartusia i Kilera:) Quote
madziak25 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Przelałam z bazarku kwotę 22zł proszę o potwierdzenie jak dojdzie:) Quote
Bjuta Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 To już wszystko doszło!!! Dziękuję ogromnie!!! :loveu: Ucałuj, proszę Rodziców! :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 dopiero dzisiaj zrobiłam przelew dla Mongołka: 143 zł po adoptowanym Reksiu :) Quote
Bjuta Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Bardzo nam to ułatwi życie w październiku!! Dzięki ogromne! :) :) Quote
asikowska Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 prosżę o potwierdzenie czy wpłynęły na wątku Reksia http://www.dogomania.pl/forum/threads/191100-%C5%BBabcia-ma-do%C5%BCywotnie-DT-przepi%C4%99kny-Reksiu-szuka-domku%21 Quote
Bjuta Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Potwierdziłam - dzięki za przypomnienie i sorry za zwłokę! Przy okazji uzupełniłam post rozliczeniowy. Pięknie dziękuję za pamięć!! :) :) Quote
kikou Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 poranki i wieczory już bardzo chłodne Mongunio zbyt często sie z domku nie wynurza... w ogóle bardzo taki biedny, śleputki stary dziadzio się z niego zrobił ale po tym jednym niewielkim incydencie z bolącym brzuszkiem zdrówko dopisuje, nózki w formie, apetycik też w porządku, do kuchni i na kanapę Mongunio drogę odnajduje :) tylko jedna grubaśna koleżanka mu się ciągle trochę rozpycha :) Quote
Bjuta Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Ciepluszkowie spóznili się 3 dni z opłatą za wrzesień i wpłacili dodatkowo 15 zł tytułem odsetek za zwłokę! :evil_lol::loveu: A zdjęcia rewelacyjne! Cudne! I przekochane!!! Quote
Bjuta Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Dopłaciłam Mongołkowi 30 zł, które mu brakowało do czynszu i wysłałam opłatę listopadową. Quote
Recommended Posts