Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pewnie się zaksięgują w poniedziałek :) Dziękuję bardzo za pamięć!

I dziękuję za liczne prezenty!!! Mongołek dostał w grudniu dużo zaskórniaków! 50 zł od CIepluszków, 30 zł od JoliM (czyli od pieska Władka), ja też go wsparłam w okolicy pierwszego, kiedy nie wiedziałam, że będzie tyle paczuszek pod choinką! Bardzo dziękuję stałym, wiernym darczyńcom, którzy pamiętają o naszym staruszku.

Zmienił się trochę sposób rozliczania. Dla Was jest wszystko po staremu.  Ja 1-go (no w styczniu  2-go) wysyłam kwotę do TOZU w Zabrzu, a oni przelewają Kikou. Wszystkie strony porozumiały się w tej sprawie - a ja ciągle będę skarbniczką ze względu na tutejsze rozliczenia.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Pamiętacie, że Mongołek pojechał do hoteliku ... w maju 2010? :)

Nikt się nie spodziewał, że tak długo pociągnie! I niech to jeszcze trwa jak najdłużej! :)

• 1 month later...
Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Kikou i co prawda Monguś jest tak stareńki, że już naprawdę trudno z optymizmem patrzeć w daleką przyszłość, to okazało się, że Monguś ciągle daje radę! Nawet jest jednym z tych nielicznych, którzy wychodzą na dwór i załatwiają się w ogrodzie! Oczywiście jeśli nie pada, no bo nie przesadzajmy z tym poświęceniem przecież...  Monguś nadal pięknie je. Potrafi wsadzić łapę do miski i wylizać do czysta. A że reszta psiaków już tego nie potrafi, to Monguś robi pranie wstępne dla wszystkich! I ciągle ma ochotę uszczypnąć Lisia w d... I czasem mu się udaje! Prawdopodobnie tych panów trzyma przy życiu właśnie ta rywalizacja! Który którego dziabnie w cztery litery! Natomiast dwie rzeczy się już bardzo zmieniły w życiu Mongusia i Kikou. Mongo nie potrafi już wskakiwać na łóżko i wybiera koszytk... I nie czeka już na Kikou przed ubikacją... Przez 4 i pół roku czekał, czy Kikou wyjdzie, czy zniknie, a teraz zapominiał...

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Kikou i co prawda Monguś jest tak stareńki, że już naprawdę trudno z optymizmem patrzeć w daleką przyszłość, to okazało się, że Monguś ciągle daje radę! Nawet jest jednym z tych nielicznych, którzy wychodzą na dwór i załatwiają się w ogrodzie! Oczywiście jeśli nie pada, no bo nie przesadzajmy z tym poświęceniem przecież...  Monguś nadal pięknie je. Potrafi wsadzić łapę do miski i wylizać do czysta. A że reszta psiaków już tego nie potrafi, to Monguś robi pranie wstępne dla wszystkich! I ciągle ma ochotę uszczypnąć Lisia w d... I czasem mu się udaje! Prawdopodobnie tych panów trzyma przy życiu właśnie ta rywalizacja! Który którego dziabnie w cztery litery! Natomiast dwie rzeczy się już bardzo zmieniły w życiu Mongusia i Kikou. Mongo nie potrafi już wskakiwać na łóżko i wybiera koszytk... I nie czeka już na Kikou przed ubikacją... Przez 4 i pół roku czekał, czy Kikou wyjdzie, czy zniknie, a teraz zapominiał...

No i tak trzymać!!! Wiadomo psinka ma swoje lata ale trzyma się dzielnie :)

Posted

Ło.... Gdy ma sie za soba juz iiiiiles pozegnan z psisiami, ktorym mlodosc juz dokads dawno uciekla, to czyta sie takie opisy, jakby sie wracalo do wlasnych wspomnien.

Trzymaj sie Kikou, bo to nie jest latwy czas, a jednak bardzo cenny.

• 5 months later...