maarit Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ale Ci zazdroszczę :) Mój kochany "dziadeczek" ... :wub: Quote
BasiaD Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ależ się cieszę widząc te zdjęcia....To fajnie że się przytulał . Quote
maarit Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Jak tutaj dawno nie zaglądałam... Monguś pewnie pomaga w porządkach przedświątecznych ;) Quote
maarit Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Wesołych Świąt :) [attachment=7539:maarit1.jpg] Quote
Bjuta Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Pewnie się zaksięgują w poniedziałek :) Dziękuję bardzo za pamięć! I dziękuję za liczne prezenty!!! Mongołek dostał w grudniu dużo zaskórniaków! 50 zł od CIepluszków, 30 zł od JoliM (czyli od pieska Władka), ja też go wsparłam w okolicy pierwszego, kiedy nie wiedziałam, że będzie tyle paczuszek pod choinką! Bardzo dziękuję stałym, wiernym darczyńcom, którzy pamiętają o naszym staruszku. Zmienił się trochę sposób rozliczania. Dla Was jest wszystko po staremu. Ja 1-go (no w styczniu 2-go) wysyłam kwotę do TOZU w Zabrzu, a oni przelewają Kikou. Wszystkie strony porozumiały się w tej sprawie - a ja ciągle będę skarbniczką ze względu na tutejsze rozliczenia. Quote
asikowska Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Mongołek dostał wsparcie od http://www.dogomania.com/forum/topic/73552-skarpeta-imtalcott-pomaga-psom-staruszkom/ w kwocie 150 zł,proszę o numer konta i potwierdzenie potem na wątku wpływu pieniędzy:) Quote
Bjuta Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Wpłynęło 150 ze skarpety Talcott - bardzo pięknie dziękujemy!!!! :) :) :) Quote
Bjuta Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Pamiętacie, że Mongołek pojechał do hoteliku ... w maju 2010? :) Nikt się nie spodziewał, że tak długo pociągnie! I niech to jeszcze trwa jak najdłużej! :) Quote
Bjuta Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Monguś - filmik z listopada ale wcześniej jakoś nie wkleiłam... https://www.youtube.com/watch?v=0MB9HEo5tFc 1 Quote
Bjuta Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 No ja to już odpadam z dogomanii. Nie mam cierpliwości do tych awarii i zmian. Quote
maarit Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 No ja to już odpadam z dogomanii. Nie mam cierpliwości do tych awarii i zmian. A no mieszają :( Quote
Nadziejka Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 przekokakny dziadziunio stokroc pozdrawiamy niechaj jak najdluzej jak najlepiej ma sie sloneczko Mongoleczek 1 Quote
maarit Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 przekokakny dziadziunio stokroc pozdrawiamy niechaj jak najdluzej jak najlepiej ma sie sloneczko Mongoleczek Jak najdłużej !!! :) Quote
Bjuta Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Rozmawiałam dzisiaj z Kikou i co prawda Monguś jest tak stareńki, że już naprawdę trudno z optymizmem patrzeć w daleką przyszłość, to okazało się, że Monguś ciągle daje radę! Nawet jest jednym z tych nielicznych, którzy wychodzą na dwór i załatwiają się w ogrodzie! Oczywiście jeśli nie pada, no bo nie przesadzajmy z tym poświęceniem przecież... Monguś nadal pięknie je. Potrafi wsadzić łapę do miski i wylizać do czysta. A że reszta psiaków już tego nie potrafi, to Monguś robi pranie wstępne dla wszystkich! I ciągle ma ochotę uszczypnąć Lisia w d... I czasem mu się udaje! Prawdopodobnie tych panów trzyma przy życiu właśnie ta rywalizacja! Który którego dziabnie w cztery litery! Natomiast dwie rzeczy się już bardzo zmieniły w życiu Mongusia i Kikou. Mongo nie potrafi już wskakiwać na łóżko i wybiera koszytk... I nie czeka już na Kikou przed ubikacją... Przez 4 i pół roku czekał, czy Kikou wyjdzie, czy zniknie, a teraz zapominiał... Quote
maarit Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Rozmawiałam dzisiaj z Kikou i co prawda Monguś jest tak stareńki, że już naprawdę trudno z optymizmem patrzeć w daleką przyszłość, to okazało się, że Monguś ciągle daje radę! Nawet jest jednym z tych nielicznych, którzy wychodzą na dwór i załatwiają się w ogrodzie! Oczywiście jeśli nie pada, no bo nie przesadzajmy z tym poświęceniem przecież... Monguś nadal pięknie je. Potrafi wsadzić łapę do miski i wylizać do czysta. A że reszta psiaków już tego nie potrafi, to Monguś robi pranie wstępne dla wszystkich! I ciągle ma ochotę uszczypnąć Lisia w d... I czasem mu się udaje! Prawdopodobnie tych panów trzyma przy życiu właśnie ta rywalizacja! Który którego dziabnie w cztery litery! Natomiast dwie rzeczy się już bardzo zmieniły w życiu Mongusia i Kikou. Mongo nie potrafi już wskakiwać na łóżko i wybiera koszytk... I nie czeka już na Kikou przed ubikacją... Przez 4 i pół roku czekał, czy Kikou wyjdzie, czy zniknie, a teraz zapominiał... No i tak trzymać!!! Wiadomo psinka ma swoje lata ale trzyma się dzielnie :) Quote
Certusowa Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Ło.... Gdy ma sie za soba juz iiiiiles pozegnan z psisiami, ktorym mlodosc juz dokads dawno uciekla, to czyta sie takie opisy, jakby sie wracalo do wlasnych wspomnien. Trzymaj sie Kikou, bo to nie jest latwy czas, a jednak bardzo cenny. Quote
Bjuta Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Uzupełniłam rozliczenia, przepraszam za zwłokę. Quote
Recommended Posts