Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mongunio w dobrym zdrówku.... ostatnio byłam na zakupach, a TZ ciął drzewo na podwórku... i podglądał Mongunia przez okienko z podwórka - już tak troche o tym zapomniałam (bo kiedyś na początku już Wam o tym pisałam)

Mongunio jak nas obojga nie ma w domu, siada na środku i wyje w niebogłosy za resztą swojego stada... część innych piesków się do niego dołącza, inne nie... ale Mongunio rozpaczliwie woła żebyśmy wrócili... po jakimś czasie dopiero sie uspokaja...

• 2 weeks later...
Posted

Wchodzę dzisiaj na konto a tam cała suma czeka gotowa do wysłania do Kikou! Kolejny raz Bożena z Zabrza została dobrą wróżką! :loveu: Dziękujemy!
Marzec opłacony - zmiany w rozliczeniach wprowadzę jutro.

Posted

Bjuta napisał(a):
Wchodzę dzisiaj na konto a tam cała suma czeka gotowa do wysłania do Kikou! Kolejny raz Bożena z Zabrza została dobrą wróżką! :loveu: Dziękujemy!
Marzec opłacony - zmiany w rozliczeniach wprowadzę jutro.

musimy chyba Bożence jakiś medal dać :loveu:

Posted

Mongunio, chociaż podczas pierwszej przymiarki czuł sie nie do końca komfortowo, dał sie ostatecznie przekonać do pulowerka.... może w tamtym czerwonym nieco gejowski deseń mu sie nie podobał ;) i śmiga w zimne dni i sobie chwali, nawet w czasie zmiany pulowerka na drugi trącał noskiem ten dopiero co zdięty.. jakby pytajaco - co to ma być? juz mnie nie grzejesz? bo Mongunio to już taki troche dziadkowaty piecuszek sie zrbił..

Redzio ciągle biega dziarsko po dworku ale w porównaniu z ostatnia zimą też mniej czasu spędza na podwórku, bardziej docenia ciepły koszyk niż oszczekiwanie sąsiada

• 4 weeks later...
Posted

I bardzo się zrobił siwiutki! Ale nadal jest śliczny!!!

Dziękuję bardzo za wpłaty Ketuni i Asi, Hani, Beatce i Asi :) Uzupełniłam post rozliczeniowy.

• 2 weeks later...
Posted

Posłałam Kikou tyle ile było na koncie - czyli 220 zł jako I ratę za majowy czynsz, bo wyjeżdżam za granicę. Po powrocie - poślę II ratę. Mam nadzieję, że coś tam wpłynie na konto...

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo dziękuję za wpłaty! Mogłam bez problemu zapłacić II ratę za hotel. Dziękuję szczególnie Bożenie z Zabrza, która kolejny raz poratowała nas nadprogramową stówką!

Posted

Bjuta napisał(a):
Bardzo dziękuję za wpłaty! Mogłam bez problemu zapłacić II ratę za hotel. Dziękuję szczególnie Bożenie z Zabrza, która kolejny raz poratowała nas nadprogramową stówką!

Pni Bożena to Anioł! :) Konto Paury też już kilka razy podratowała :)

• 3 weeks later...
Posted

Dostaliśmy 50 zł od pani Bożeny z Zabrza :) :) :) więc wysłałam do Kikou II ratę. Czerwiec jest zapłacony, zaczynamy zbierać na lipiec. Wpłynęło już 50 zł od Ketuni i Asi :)

Posted (edited)

[quote name='kikou']przy obecnej pogodzie prózno szukać Mongunia na podwórku... kota zresztą też :) zielsko i kwiatki, najwyżej na pościeli.... [/QUOTE]

Kikou takie ziółka nie uczulają :evil_lol: Wiedzą co dobre ;)

Edited by maarit