Mysia_ Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='Bjuta']Wróciłam na dwa dni w cywilizację i do normalnego internetu. Co za ulga!!! Opłaciłam Mongołkowwi hotelik już 1-go, bo jak mi się już udało zalogować do banku - to zaraz popłaciłam wszystkie psy jak leci. :)[/QUOTE] super, że już opłacone ;) Quote
kikou Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mongunio w dobrej formie... przeważnie obecny na kanapie, no jak jest super sliczna pogoda - w plamie słońca na podwórku.. oczywiście jesli nie jest zbyt gorąco... Mongo jest chyba największym czyścioszkiem ze wszystkich psiaków... tak strasznie nie cierpi wychodzić na dwór przy gorszej pogodzie niż absolutnie idealna...że praktycznie nigdy nie ma brudnych łapek, nawt te psie karzełki 3kilowe wiecej błota do domu naniosa niż on... Quote
Mysia_ Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='kikou']Mongunio w dobrej formie... przeważnie obecny na kanapie, no jak jest super sliczna pogoda - w plamie słońca na podwórku.. oczywiście jesli nie jest zbyt gorąco... Mongo jest chyba największym czyścioszkiem ze wszystkich psiaków... tak strasznie nie cierpi wychodzić na dwór przy gorszej pogodzie niż absolutnie idealna...że praktycznie nigdy nie ma brudnych łapek, nawt te psie karzełki 3kilowe wiecej błota do domu naniosa niż on... no proszę, tyle lat w schronisku, a taki czyścioszek z niego ;) Quote
Bjuta Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 to się nazywa okłady na kręgosłup! :) Pięknie dziękujemy za wpłaty! :) :) :) Post rozl. jest aktualny. Quote
Bjuta Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Zrobiłam porządki w rozliczeniach. Mongołek ma 350 - czyli dokładnie tyle ile potrzeba na październik. Quote
Bjuta Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Hotelik opłacony, wpłynęło od Ketuni i Asi, Mongołek jest 60 na plusie. Quote
kikou Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Mongunio w dobrym zdrowiu...trudno tak co chwile nowego pisać o piesiu... Mój Mongus przedziera sie codziennie do sypialni.... drzwi zawsze sa otwarte zeby było wiadomo co sie dzieje w psiejskim towarzystwie... jak ludziska śpia mongunio pcha sie zawsze, Jeśli 20 razy wstaję Mongo wstanie i odczeka i i tak dwudziesty pierwszy raz wciśnie sie choćby na skraj żeby tylko na lóżko a nie do koszyczka... poza tym co i raz kąsnie swoimi tepymi ząbkami jakiegoś kolege... to jest niegroźne ale co i raz sie zdarza... mongo sam nie atakuje kolegów.... ale niech tylko jakiś kompan kąśnie drugiego Mongunio zawsze biegnie pierwszy "do rozruby" i kąsa ....niestety tego atakowanego, dołącza do silniejszego przeciwko atakowanemu... dlatego Mongunio, tak jak duże chłopaki, musi sobie odpoczywać osobno kiedy nikogo nie ma w domu...albo tylko z Redziem, bo Redi jest bezwzglednie łagodny nigdy nikogo nie atakuje ani nie podejmuje zaczepek wiec w jego towarzystwie Monguś odpoczywa... w dużej grupie z innymi chłopakami czasem jest niegrzeczny...i nie mozna mu zaufać... Quote
Mysia_ Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 kikou napisał(a):Mongunio w dobrym zdrowiu...trudno tak co chwile nowego pisać o piesiu... Mój Mongus przedziera sie codziennie do sypialni.... drzwi zawsze sa otwarte zeby było wiadomo co sie dzieje w psiejskim towarzystwie... jak ludziska śpia mongunio pcha sie zawsze, Jeśli 20 razy wstaję Mongo wstanie i odczeka i i tak dwudziesty pierwszy raz wciśnie sie choćby na skraj żeby tylko na lóżko a nie do koszyczka... poza tym co i raz kąsnie swoimi tepymi ząbkami jakiegoś kolege... to jest niegroźne ale co i raz sie zdarza... mongo sam nie atakuje kolegów.... ale niech tylko jakiś kompan kąśnie drugiego Mongunio zawsze biegnie pierwszy "do rozruby" i kąsa ....niestety tego atakowanego, dołącza do silniejszego przeciwko atakowanemu... dlatego Mongunio, tak jak duże chłopaki, musi sobie odpoczywać osobno kiedy nikogo nie ma w domu...albo tylko z Redziem, bo Redi jest bezwzglednie łagodny nigdy nikogo nie atakuje ani nie podejmuje zaczepek wiec w jego towarzystwie Monguś odpoczywa... w dużej grupie z innymi chłopakami czasem jest niegrzeczny...i nie mozna mu zaufać... to przykre, że tak robi, ale to chyba częsta przypadłość psiaków, które całe życie spędziły w gromadzie z innymi psami i musiały tak się zachowywać, żeby po prostu przetrwać :-( A z tym łózkiem to na prawdę urocze, ale u mnie w domu jak był przez chwilę to pierwsze co zrobił to własnie wskoczył na łóżko ;) Quote
Bjuta Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Kasiu, wpadłabym w poniedziałek, co Ty na to? Może uda mi się też namówić P.B. :) :) Quote
Bjuta Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 (edited) W połowie, bo P.B miała urwanie głowy dzisiaj, ale mi się ddało ! Wpadliśmy co prawda tylko na pół godziny, TZ chciał jak najwięcej za dnia zajechać, żeby jakoś się z tą mgłą mierzyć... Mongołek dał się pogłaskać! Zanim wkleję wczorajsze fotki Monga, to wrzucę czerwcowe, które wypatrzyłam na wątku Flopiego :) Edited October 23, 2012 by Bjuta Quote
Mysia_ Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 oooo dzielny Monguś skoro dał się pogłaskać :) Quote
Bjuta Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 (edited) Widać go przez chwilkę [video=youtube;DxmPKZ_U2CE]https://www.youtube.com/watch?v=DxmPKZ_U2CE[/video] Edited October 31, 2012 by Bjuta Quote
Bjuta Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) Poszło 350 na listopadowy hotelik ale musiałam dołożyć 50 zł. Zresztą wrzuciłam mu jeszcze 50 żeby nie startował od zera, bo w tym miesiącu mam dodatkowy dochód, a w grudniu, tylko dodatkowe wydatki... Edited November 1, 2012 by Bjuta Quote
Mysia_ Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Bjutko, zabrzanie tak się trzymają razem czy specjalnie do zdjęć ich poustawiałaś? ;) Quote
Bjuta Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Redi z Mongołkiem się bardzo lubią! A z Pegi - Kikou kiedyś pisała, że oni oboje się wygodniccy i dlatego są razem na fotach, ale ja w to nie wierzę! To musi być wielka miłość! :) Quote
Recommended Posts