Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

I od nas wszystkich! :)

W tym miesiącu poratował nas spadek po Agdanie :( (50 zł) i wpłata ekstra Ingrid44 (20 zł) :) - hotelik za lipiec jest opłacony. Post rozliczeniowy jest aktualny. Dziękuję wszystkim za pamięć! :)

Posted

Kikou, rano przysłała mi takiego smsa:

"Hej!, u nas powódź, mosty i linie wysokiego napięcia pozrywane. Brak komunikacji, prądu, wody, ale u piesków wszystko OK - dajemy radę, nie martwcie się!!!"

biedna Kasia, przy tak ogromnym stadzie takie kłopoty... Eh...

Posted

[quote name='Bjuta']Kikou, rano przysłała mi takiego smsa:

"Hej!, u nas powódź, mosty i linie wysokiego napięcia pozrywane. Brak komunikacji, prądu, wody, ale u piesków wszystko OK - dajemy radę, nie martwcie się!!!"

biedna Kasia, przy tak ogromnym stadzie takie kłopoty... Eh...[/QUOTE]

Jejku :-( Oby szybko wszystko wróciło u nich do normy!

Posted

[quote name='maarit']Pozdrowienia dla całej ekipy z fioletowej kanapy ;)[/QUOTE]

...piesie już "załatwiły" fioletową kanapę... cała jest porwana... w sumie to porwały ja szybciej niż ja zdązyłam ją spłacić... ;)

a u mojego Mongusia wszystko w porządku... mam jakieś nowsze fotki tylko ostatnio nie było kiedy spokojnie usiąść przy komputerze. Zaszczepilismy sie na wścieklizne, bo termin juz dawno minął... myślę że patrząc na wyniki badań Mongusia kolegów (Redisia, Bronia i biednego Agdanka) trzeba by niebawem zbadać i krew Mongusia bo on w sumie nigdy nie miał kompleksowych badań...odpukać nie choruje, a to czasem u seniorków coś sie podstępnie zaczyna dziać...a "zewnątrz" widać dopiero jak jest juz mocno źle....

Posted

[quote name='kikou']...piesie już "załatwiły" fioletową kanapę... cała jest porwana... w sumie to porwały ja szybciej niż ja zdązyłam ją spłacić... ;) [/QUOTE]

Ech łobuzy...:nono:

Posted

[quote name='kikou']...piesie już "załatwiły" fioletową kanapę... cała jest porwana... w sumie to porwały ja szybciej niż ja zdązyłam ją spłacić... ;)

a u mojego Mongusia wszystko w porządku... mam jakieś nowsze fotki tylko ostatnio nie było kiedy spokojnie usiąść przy komputerze. Zaszczepilismy sie na wścieklizne, bo termin juz dawno minął... myślę że patrząc na wyniki badań Mongusia kolegów (Redisia, Bronia i biednego Agdanka) trzeba by niebawem zbadać i krew Mongusia bo on w sumie nigdy nie miał kompleksowych badań...odpukać nie choruje, a to czasem u seniorków coś sie podstępnie zaczyna dziać...a "zewnątrz" widać dopiero jak jest juz mocno źle....[/QUOTE]

ojj!.. Ta kanapa to był prawie jak logo Twojego hoteliku ;)

Finansami zajmuje się Bjutka, więc poczekajmy na nią... A ile u Was takie badania kosztują? :)

Posted

[quote name='Mysia_']ojj!.. Ta kanapa to był prawie jak logo Twojego hoteliku ;)[/QUOTE]

No właśnie. Nawet Monguś miał taki fioletowy banerek z odniesieniem do kanapy. A po kanapie zostało wspomnienie...

Posted

[quote name='maarit']No właśnie. Nawet Monguś miał taki fioletowy banerek z odniesieniem do kanapy. A po kanapie zostało wspomnienie...[/QUOTE]

...nie, no nie całkiem wspomnienie.. nadal jej używamy, nie mamy na nową i nawet nie zapowiada sie żebyśmy mieli mieć... ;)
tylko już nie jest ładna....ale siedziec i wylegiwac sie ciągle da... :multi:

Posted

[quote name='kikou']...nie, no nie całkiem wspomnienie.. nadal jej używamy, nie mamy na nową i nawet nie zapowiada sie żebyśmy mieli mieć... ;)
tylko już nie jest ładna....ale siedziec i wylegiwac sie ciągle da... :multi:[/QUOTE]

To dobrze:multi: Bo jużmyślałam że łobuziory doprowadziły ją do stanu "nieużywalności"

Posted

Kasiu posyłam 25 za szczepienie (pewnie kosztowało tyle samo, co Redisiowe) i oczywiście popieram pomysł przeglądu Mongołka. Daj tylko cynk ile Ci przesłać na badania.

Posted

dziekuje... tak wścieklizna zawsze tyle samo 25,-
ale Mongunia "przeglad" to zrobimy na spokojnie pod koniec lata, narazie nie ma żadnych oznak chorobowych u naszego łobuziaka- jakichkolwiek.... a za to u innych piesiów "sie dzieje"

Posted

Mysia_ napisał(a):
Monguś został chyba wege ;)

nie, nie Mongus jak najbardziej preferuje mięsko, nieraz już biegał po wybiegu i z połówką kuraka w paszczy... ale jak nie ma kiełbasy czy czegoś mięsnego.. to wtedy Mongunio i z kubkiem po jogurcie czy pudełeczkiem po sałatce pomknie..

• 2 weeks later...
Posted

Wróciłam na dwa dni w cywilizację i do normalnego internetu. Co za ulga!!! Opłaciłam Mongołkowwi hotelik już 1-go, bo jak mi się już udało zalogować do banku - to zaraz popłaciłam wszystkie psy jak leci. :)