Mysia_ Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Kikou wymiziaj go koniecznie ode mnie ;) Quote
Bjuta Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 I od nas wszystkich! :) W tym miesiącu poratował nas spadek po Agdanie :( (50 zł) i wpłata ekstra Ingrid44 (20 zł) :) - hotelik za lipiec jest opłacony. Post rozliczeniowy jest aktualny. Dziękuję wszystkim za pamięć! :) Quote
Bjuta Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Kikou, rano przysłała mi takiego smsa: "Hej!, u nas powódź, mosty i linie wysokiego napięcia pozrywane. Brak komunikacji, prądu, wody, ale u piesków wszystko OK - dajemy radę, nie martwcie się!!!" biedna Kasia, przy tak ogromnym stadzie takie kłopoty... Eh... Quote
ulvhedinn Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Fjnie że u Kasi mimo wszystko jest ok, martwiłam się, bo wiadomości z regionu były mało wesołe.... Quote
Mysia_ Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='Bjuta']Kikou, rano przysłała mi takiego smsa: "Hej!, u nas powódź, mosty i linie wysokiego napięcia pozrywane. Brak komunikacji, prądu, wody, ale u piesków wszystko OK - dajemy radę, nie martwcie się!!!" biedna Kasia, przy tak ogromnym stadzie takie kłopoty... Eh...[/QUOTE] Jejku :-( Oby szybko wszystko wróciło u nich do normy! Quote
maarit Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Pozdrowienia dla całej ekipy z fioletowej kanapy ;) Quote
Bjuta Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Mongołek oprócz licznych wpłat - stałych miłośników Mongołka, dostał ekstra 150 od cioci PB :) :) Bardzo dziękujemy!!! Quote
kikou Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maarit']Pozdrowienia dla całej ekipy z fioletowej kanapy ;)[/QUOTE] ...piesie już "załatwiły" fioletową kanapę... cała jest porwana... w sumie to porwały ja szybciej niż ja zdązyłam ją spłacić... ;) a u mojego Mongusia wszystko w porządku... mam jakieś nowsze fotki tylko ostatnio nie było kiedy spokojnie usiąść przy komputerze. Zaszczepilismy sie na wścieklizne, bo termin juz dawno minął... myślę że patrząc na wyniki badań Mongusia kolegów (Redisia, Bronia i biednego Agdanka) trzeba by niebawem zbadać i krew Mongusia bo on w sumie nigdy nie miał kompleksowych badań...odpukać nie choruje, a to czasem u seniorków coś sie podstępnie zaczyna dziać...a "zewnątrz" widać dopiero jak jest juz mocno źle.... Quote
maarit Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='kikou']...piesie już "załatwiły" fioletową kanapę... cała jest porwana... w sumie to porwały ja szybciej niż ja zdązyłam ją spłacić... ;) [/QUOTE] Ech łobuzy...:nono: Quote
Mysia_ Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='kikou']...piesie już "załatwiły" fioletową kanapę... cała jest porwana... w sumie to porwały ja szybciej niż ja zdązyłam ją spłacić... ;) a u mojego Mongusia wszystko w porządku... mam jakieś nowsze fotki tylko ostatnio nie było kiedy spokojnie usiąść przy komputerze. Zaszczepilismy sie na wścieklizne, bo termin juz dawno minął... myślę że patrząc na wyniki badań Mongusia kolegów (Redisia, Bronia i biednego Agdanka) trzeba by niebawem zbadać i krew Mongusia bo on w sumie nigdy nie miał kompleksowych badań...odpukać nie choruje, a to czasem u seniorków coś sie podstępnie zaczyna dziać...a "zewnątrz" widać dopiero jak jest juz mocno źle....[/QUOTE] ojj!.. Ta kanapa to był prawie jak logo Twojego hoteliku ;) Finansami zajmuje się Bjutka, więc poczekajmy na nią... A ile u Was takie badania kosztują? :) Quote
maarit Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Mysia_']ojj!.. Ta kanapa to był prawie jak logo Twojego hoteliku ;)[/QUOTE] No właśnie. Nawet Monguś miał taki fioletowy banerek z odniesieniem do kanapy. A po kanapie zostało wspomnienie... Quote
kikou Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='maarit']No właśnie. Nawet Monguś miał taki fioletowy banerek z odniesieniem do kanapy. A po kanapie zostało wspomnienie...[/QUOTE] ...nie, no nie całkiem wspomnienie.. nadal jej używamy, nie mamy na nową i nawet nie zapowiada sie żebyśmy mieli mieć... ;) tylko już nie jest ładna....ale siedziec i wylegiwac sie ciągle da... :multi: Quote
maarit Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='kikou']...nie, no nie całkiem wspomnienie.. nadal jej używamy, nie mamy na nową i nawet nie zapowiada sie żebyśmy mieli mieć... ;) tylko już nie jest ładna....ale siedziec i wylegiwac sie ciągle da... :multi:[/QUOTE] To dobrze:multi: Bo jużmyślałam że łobuziory doprowadziły ją do stanu "nieużywalności" Quote
Bjuta Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Kasiu posyłam 25 za szczepienie (pewnie kosztowało tyle samo, co Redisiowe) i oczywiście popieram pomysł przeglądu Mongołka. Daj tylko cynk ile Ci przesłać na badania. Quote
kikou Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 dziekuje... tak wścieklizna zawsze tyle samo 25,- ale Mongunia "przeglad" to zrobimy na spokojnie pod koniec lata, narazie nie ma żadnych oznak chorobowych u naszego łobuziaka- jakichkolwiek.... a za to u innych piesiów "sie dzieje" Quote
kikou Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 (edited) tu mój hultaj ucieka ze zdobycznym pudełeczkiem z jakąś chyba sałatką ;) Edited July 24, 2012 by kikou Quote
kikou Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 a tu po kapieli.... koniecznie trzeba sie suszyć w słoneczku i na trocinach... Quote
maarit Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Bo trociny wciągają wodę i szybciej się schnie! ;) Kochana mordka:loveu: Quote
__Lara Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229696-Filmy-dvd-i-p%C5%82yty-z-muzyk%C4%85-do-29-07 Quote
Bjuta Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jaki śliczny! I jak się błyszczy! :) To pewnie dzięki diecie sałatkowej! :) Dziękujemy bardzo Kikou!!! :) :) Quote
kikou Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Mysia_ napisał(a):Monguś został chyba wege ;) nie, nie Mongus jak najbardziej preferuje mięsko, nieraz już biegał po wybiegu i z połówką kuraka w paszczy... ale jak nie ma kiełbasy czy czegoś mięsnego.. to wtedy Mongunio i z kubkiem po jogurcie czy pudełeczkiem po sałatce pomknie.. Quote
Mysia_ Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 no cóż trzeba sobie radzić w każdej sytuacji ;) Quote
Bjuta Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Wróciłam na dwa dni w cywilizację i do normalnego internetu. Co za ulga!!! Opłaciłam Mongołkowwi hotelik już 1-go, bo jak mi się już udało zalogować do banku - to zaraz popłaciłam wszystkie psy jak leci. :) Quote
Recommended Posts