Bjuta Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 A to nie wiedziałam... Sabinko - to przelewaj hurtem do mnie - będę rozsyłać - ja mam przelew za 0... Chmura mnie uziemiła i nie wiem czy w ogóle wylecę. Jak jutro będę ciągle w domu, to podjadę z aparatem do schroniska. Quote
maarit Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 jak bedzie organizowany transport to ja może coś wyskrobię ... Quote
Bjuta Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Przyszło 30 od ZEKIYE :loveu: (16.IV) i 25 od Moniki T :loveu:(16.IV) Mongo ma 260 zł na stanie. (wbrew zapowiedziom - nigdzie nie poleciałam, ponoć wulkan zwiększa erupcję) Quote
Lionees Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Bjuta napisał(a):a bo to ja jedna... Taka jak Ty,to tylko jedna:loveu: Quote
Bjuta Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 O rany! Siedzę na innych wątkach, zamiast się tu dowartościowywać :evil_lol: Trzeba ugryźć jakoś ten transport. Madziak - a może rzuć terminem, który Ci pasuje i spróbujemy poprosić Pati_zabrze o pomoc? Quote
Bjuta Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Przyszło 20 od Ma6dy :loveu: Dziękujemy! stan konta to 280 Pati_Zabrze nie jest od tego, żeby zawieźć Mongołka do Kikou - choć to daleko jak pierun (307 km w jedną stronę) a Pati nie uważa się za mistrza kierownicy. :cool1: Quote
ciepluszek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Kochani! Ja nie byłam przy komputerku parę dni ale dzisiaj już zrobiłam przelwe na Mongola! Quote
maarit Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Bjuta napisał(a):O rany! Siedzę na innych wątkach, zamiast się tu dowartościowywać :evil_lol: No widzisz jak my tu doceniamy Ciebie i Twoją pracę :) Quote
madziak25 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dziewczynki!przepraszam nawał pracy....słuchajcie mi pasuje weekend majowy!!!w ten mam zajęcia i muszę na nich być bo są kolokwia i zaliczenia.ale weekend majowy jak najbardziej. może być? Quote
Bjuta Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 To oby Pati też pasował!!! ): Może uda nam się za jednym zamachem przerzucić Kapslika i Mongołka? Tylko Kapslikowi jeszcze niestety brakuje 130... http://www.dogomania.pl/threads/180682-KAPSLIK-z-dzia%C5%82ek-dogorywa-w-schronisku.-Zbieramy-na-hotel-u-Kikou?p=14186363#post14186363 Quote
madziak25 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ja mogłabym jechać: sobota, niedziela lub poniedziałek:) poniedziałek. Więc myśle, że możemy zacząć pakować Monga:):):) Pytanie co na to Mysia? Quote
Mysia_ Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 dziewczyny mam stracha... bo Mongoł nie zna Madzi... Pati znał dłużej, ale ona już od dawna do schroniska nie jeździ i nie wiem czy na tyle ją poznał? :-( Madziu, Pati, myślicie, że dałybyście radę? Bo ja się osobiście boję... Jak myślicie? Quote
kikou Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 ja myślę że takiego dzikusia to trzeba po prostu w kontenerku wieźć, bo nawet jeśli kogoś zna to i tak może nie znać samochodu jako takiego i mimo wszystko stresować sie i zachowywać sie nieprzewidywalnie.... więc w kontenerku byłoby najbezpieczniej Quote
kikou Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 i nie wychodzić na spacer po drodze tylko pojechać jak najszybciej żeby miał tylko jeden stres tego łapania i wsiadania do auta Quote
Bjuta Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Mysiu, a nie mogli by cię ze schroniska wydelegować na ten jeden dzień??? (Ja chyba już o to pytałam). Kontenerka w schronisku niestety nie ma. (Możeby kupili - przecież to jest bardzo potrzebny sprzęt?!) KWIECIEŃ 2010 25 - Kmurdz (12.VI) 10 - Madziak25 (13.IV) 50 - Henryka z Rudy Śl (13.IV) 10 - Aneta z Siemianowic (13.IV) 10 - Asia z Siemianowic (13.IV) 50 - Ketunia i Asia (14.IV) 20 - Gonia 13 (14.IV) - 2 miesiące 20 - Ciocia Goni (14.IV) - 2 miesiące 10 - Klaudia (14.IV) - 2 miesiące 30 - Zekiye (16.IV) 25 - Monika T (16.IV) 20 - Ma6da (19.IV) 10 - BasiaD (20.IV) 20 - Bjuta (20.IV) 10 - Ciepluszek (20.IV) stan konta + 320 Tak prawdę powiedziawszy, to nie mamy żadnej górki na paliwo, a to w obie strony jest 600 km... :roll: Quote
Asia_Klero Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ingrid na wątku kapslika pisała cos o darmowym paliwie? co do kontenerka mysle, że to jeszcze gorsze dla Mongołka. Gdyby pojechał ktos kogo, przy kim czuje się pewniej lepiej żeby jechał blisko tej osoby wtedy nie bedzie ,,szalał"..a bez znanej osoby nawet w kontenerku nie ma go co wiesc bo to straszny stres... Quote
Bjuta Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Nie, nie Ingrid pisała, że Kapslika do Wrocławia za darmo może przewieźć jej brat Tomek. Dalsza droga byłaby do opracowania (ja przyznam - nie mam pomysłów). W wypadku Mongołka ten wariant odpada. Jest w końcu psiakiem specjalnej troski. Ja myślałam, że Mongołek zna Madziak - a kogo on jeszcze zna, poza Mysią? Quote
Mysia_ Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 chyba tylko moją przyjaciółkę, z która zawsze zabierałam psiaki na spacery... Bjutko, jesli dobrze kojarzę to ja chyba na koncie mam jeszcze tą kase po Metro? Miałam to zapisac na wątku ogólnym w pierwszym poście, ale nie działała mi ta edycja i teraz już się pogubiłam :-( To by było w razie co. Tak jak Asia pisze ja nie wiem czy transporter będzie w jego przypadku dobrym pomysłem. Najlepiej było by transport Mongołka i Kapslika połączyć... Coś wymyślę na pewno, dajcie mi tylko trochę czasu, bo mam na prawdę mały armagedon :-( Mongołek jest dla mnie bardzo bardzo wazny... Tyle lat nad nim pracowałyśmy, że na prawdę szkoda by było zrobić jakiś niewłaściciwy krok. Quote
madziak25 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Mysiu, wydaje mi się że dam rade ale ostateczna decyzja należy do Ciebie:) To nie Kulek''Czekolada'' ale nie będzie źle;) Quote
Mysia_ Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Kulek przynajmniej na smyczy potrafi chodzić i wziąć go na ręce to nie problem :cool3: chociaż dla niektórych pewnie to by był problem :eviltong: Dzisiaj jeszcze rozmawiałam z Sandrą (która też pracuje w schronisku), żeby się doradzić... Zdanie Sandry jest takie, ze on musi jechać z kimś kogo zna i według niej transporter odpada, bo on chyba zawału dostanie - to prawda, a mnie by chyba serce pękło jakbym miała go tam władować na pare godzin :-( Quote
maarit Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Właśnie... na siłę go nie uszczęśliwimy... tylko to trzeba czasu :( a jemu ten czas ucieka szybko :( Quote
madziak25 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 No co do Kuloka to masz racje nie każdego słucha:P. zaś dobro Monga bardzo leży mi na serduchu.Ja deklaruję się na weekend majowy-chętnie pojadę:)Dziewczynki decydujcie-ja będę jutro wieczorem na dogo-muszę pozałatwiać pare spraw i jechać na uczelnię-myślę że najlepszy byłby week majowy:)Mysiu a może się uda??żebyśmy obie pojechały?buziole i do wieczora:) Quote
Recommended Posts