Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Cioteczki!week majowy spędziłam z Mysią i Robaczkami:) Nasz Mongo uwielbia kiełbaskę!!i dzięki niej udało mi się Go pogłaskać:):):):):)nasza znajomość rozwija się powoli, ale to sukces że dał mi się pogłaskać:):)Jest przekochany ten nasz Monguś!!

Posted

Kochani - przepisałam wpłaty kwietniowe na maj a majowe na czerwiec - sprawdźcie proszę - czy nie ma błędu?

Wysyłam Pati 100 na benzynę - ale jeszcze nie księguję - bo wyjdzie pewnie trochę mniej.

[U]MAJ 2010[/U]

25 - Kmurdz (12.VI)
10 - Madziak25 (13.IV)
50 - Henryka z Rudy Śl (13.IV)
10 - Aneta z Siemianowic (13.IV)
10 - Asia z Siemianowic (13.IV)
50 - Ketunia i Asia (14.IV)
10 - Gonia 13 (14.IV)
10 - Ciocia Goni (14.IV)
5 - Klaudia (14.IV)
30 - Zekiye (16.IV)
25 - Monika T (16.IV)
20 - Ma6da (19.IV)
10 - BasiaD (20.IV)
20 - Bjuta (20.IV)
10 - Ciepluszek (20.IV)
0.18 - odesteki (1.V)
4,82 - Bjuta wyrówananie (3.V)
10 - Beatka (5.V)
25 - Sabina02 (5.V)

[U]CZERWIEC 2010[/U]

10 - Gonia 13 (14.IV)
10 - Ciocia Goni (14.IV)
5 - Klaudia (14.IV)
10 - Ciepluszek (28.IV)
10 - Madziak25 (30.IV)
10 - Beatka (5.V)
25 - Sabina02 (5.V)
10 - Asia z Siemianowic (4.V)
20 - Bjuta (3.V)

stan konta + [B]445

wysyłam Pati_Zabrze [COLOR=Red]- 100[/COLOR] na transport - ale jeszcze nie odejmuję z rachunku - zobaczymy ile wyjdzie (5.V).[/B]

Posted

Mongołek to strasznie inteligenty chłopak... Dzisiaj poszłam do niego z michą jedzonka, wypuściłam z boksu i wyszliśmy na dwór, zeby w spokoju zjadł - ja sobie usiadłam na ziemi po turecku, a on jadł, potem wysikał się, zrobił kupsko :D i przyjżał mi się uważnie, liznąl w twarz i położył się obok..... Chyba wiedział, że mam kiepski humor i trzeba mi trochę potowarzyszyć :)

Posted

[quote name='pati_zabrze']Chciałabym wyjechać tak koło 6 bo to kawał drogi, a później trzeba jeszcze do Przebieczan jechać...

Mysia jest dla Ciebie zadanie bojowe... :cool3: Właśnie sobie uświadomiłam, że w piątek pracuję do 3 rano, więc proszę mi przygotować na drogę całą zgrzewkę
:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Cudo a nie pies... Wspaniały idealny... W domu nie do poznania...
Dzisiaj Monguś przed wyjazdem u mnie nocuje, mam sporo fotek, teraz nie mam czasu stawić wszystkich, ale tak na początek :)

Posted

Bjuta napisał(a):
JEzu - jakie wspaniałe zdjęcia!!!! Cudo!!!! I daje się pogłaskać Mikusiowi!!! (Ja zmniejszam w Photo-paint9)

Mysiu,to najwspanialszy dzień w życiu Mongołka,boszsze....jaki zadowolony psiak,jakie oczka śmiejące,a w schronie zawsze był taki smutny...Trzymam kciuki za chłopaka,bardzo mi mojego Niuniusia/Prysia przypomina:loveu:

Posted

coś niesamowitego... Nie mogę wyjśc z podziwu jak niesamowicie pies może się zmienić - jak wielka róznica w zachowaniu jest w schronisku, a potem w domu... Mongo szalał po ogródku, bawił się ze mnie, podchodzi do wszystkich domowników, chcociaż cały czas łazi ze mną i mnie depcze popiętach :D to daje się pogłaskac każdemu jesli jestem w pobliżu :) Raz nasikał, ale to nic... Nic nie ma do mojej kocicy :) Nie lubi suchej karmy i w końcu nie miałam mu co dac jeść, bo innego psiego jedzenia nie posiadam :D w koncu zjadł makaron z wędlinami....

No to fotek ciąg dalszy :)

Posted

jakość badziewiata :-( nie wiem gdzie zmniejszać, żeby ładne zdjecia wychodziły....
Monguś vel Boguś śpi mi teraz na nogach, chrapie jak niedźwiedź... ale co 5 minut budzi się i sprawdza czy jestem... Nawet jak ktoś jest w pokoju a ja mu znikam z oczu to wpada w panikę, dobijał mi się do łazienki jak się myłam :P

"dobra koniec zabawy.. Teraz Cię pogryze" :D

"no dobra, buziak na zgodę"