maarit Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Już 200 zł:multi::multi::crazyeye: Kto się przyłączy???:cool3: Quote
BasiaD Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Mongołek na 1 , już tak niewiele potrzeba żbyś wyszedł wreszcie ze schronu... Quote
maarit Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cichuteńko coś tutaj... ale ja z uporem... jak zwykle ;) na górę Quote
Bjuta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Niestety, ale może będzie miał hotelik? DEKLARACJE STAŁE... 10 - Bjuta 10 - Gonia13 50 - Ketunia z Asią 10 - BasiaD 30 - zekiye 20 - Ma6da 10 - Beatka (koleżanka Bjuty) 10 - Madzia 5 - Klaudia 20 - Hania 25 - Sabina02 czyli 200 Quote
maarit Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 paros napisał(a):A ja myslałam, żę Mongołek ma dom :shake: Niestety nie :( Quote
Bjuta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Mysiu a jakby go dołożyć do Kajtka i Dina? Tam jest podwórko - wet przychodzi, tam by dał radę bez smyczy! Tylko, że spanie w domku za pozwoleniem Dina... Myślisz, że to by się mogło udać? Zośka niedługo ma znaleźć dom więc byłoby miejsce. Quote
maarit Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Mongo od jutra będzie miał konto na NK - dzięki naszej Madzi :) Quote
Mysia_ Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Bjuta napisał(a):Mysiu a jakby go dołożyć do Kajtka i Dina? Tam jest podwórko - wet przychodzi, tam by dał radę bez smyczy! Tylko, że spanie w domku za pozwoleniem Dina... Myślisz, że to by się mogło udać? Zośka niedługo ma znaleźć dom więc byłoby miejsce. nie wiem Bjutko... Tam jest dużo suczek, a Mongołek nie jest kastrowany :( Zrszta mam tyle z nim obaw związanych, sama wiesz.... Quote
Bjuta Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dostałam drugi post od Pianki, już aktualizuję. Mysiu - jakiego domu szkukamy? Poprosiłam Teresę Borcz o pomoc. Quote
Lionees Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bjuta napisał(a):A jaki byłby idealny dom dla Mongołka? Ja wiem jaki...taki ze swoim człowiekiem i spaniem w łóżeczku,kochający i ciepły domek z ogródkiem... Quote
Bjuta Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Renatko, a z tym hotelikiem to prawda? Mógłby Mongołek trafić do Ciebie?? To by było cudownie! Quote
maarit Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Bjuta']Renatko, a z tym hotelikiem to prawda? Mógłby Mongołek trafić do Ciebie?? To by było cudownie![/QUOTE] Super by było ale kaski nam brakuje :( Quote
Bjuta Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Kasę wyczarujemy spod ziemi, tylko, żeby miejsce było. Quote
Mysia_ Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Bjuta napisał(a):A jaki byłby idealny dom dla Mongołka? na pewno taki spokojny doświadczony, najlepiej z innymi psiakami... Z wyjściem na ogródek. Quote
Bjuta Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Bo Renata5 nosi się z myślą otworzenia takiego hoteliku!!! Quote
pati_zabrze Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zarezerwowałam już u Renatki jedno miejsce dla zabrzańskiego psiaka, więc można by było spróbować. Deklaracji już tak niewiele brakuje. Myślałam jeszcze o Bartusiu. Dla niego hotelik u Renaty też byłby idealnym miejscem. Quote
Lionees Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Bjuta napisał(a):Bo Renata5 nosi się z myślą otworzenia takiego hoteliku!!! Ponieważ dużo dziewczyn pisze do mnie pw z prośbami o wzięcie psiaków na hotelik i nie koniecznie musi to być dom.W lato miałam taki domek letniskowy,gdzie psiaki przebywały większość część dnia(psiaki co były na dt u teściowej na dole,bo moje starowinki to nie chcą być długo na dworze nawet latem-siku,kupka,z pół godzinki słoneczka i do domu.W domu sobie wychodziły na taras poleżakować i poopalać się) i dziewczynom bardzo sie podobał sposób opieki i warunki dla psiaków.Dlatego tez coś podobnego chcę zrobić w garażu(nie jest przesmrodzony spalinami,bo samochody nigdy tam nie stały,tylko na dworze-ot i rozum...w garażu milion rzeczy,które kiedyś tam mogą się przydać:roll:,a samochody niech szlak trafia pod gołym niebem:shake:). Wczesniej napisałam post ze swoja propozycją,ale wykasowałam,bo nie wiem czy Mongołek nie powinien iść na dt domowy.To taki sierotek jest jak mój Prysio i fajnie by było go zobaczyć na łózeczku w domku... Quote
maarit Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ja nie znam tego psiaka ale skoro on taki bojący jest to raczej chyba z domku i łóżeczka na razie nici... Quote
Recommended Posts