Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety, ale może będzie miał hotelik?

DEKLARACJE STAŁE...

10 - Bjuta
10 - Gonia13
50 - Ketunia z Asią
10 - BasiaD
30 - zekiye
20 - Ma6da
10 - Beatka (koleżanka Bjuty)
10 - Madzia
5 - Klaudia
20 - Hania
25 - Sabina02

czyli 200

Posted

Mysiu a jakby go dołożyć do Kajtka i Dina? Tam jest podwórko - wet przychodzi, tam by dał radę bez smyczy! Tylko, że spanie w domku za pozwoleniem Dina... Myślisz, że to by się mogło udać? Zośka niedługo ma znaleźć dom więc byłoby miejsce.

Posted

Bjuta napisał(a):
Mysiu a jakby go dołożyć do Kajtka i Dina? Tam jest podwórko - wet przychodzi, tam by dał radę bez smyczy! Tylko, że spanie w domku za pozwoleniem Dina... Myślisz, że to by się mogło udać? Zośka niedługo ma znaleźć dom więc byłoby miejsce.

nie wiem Bjutko... Tam jest dużo suczek, a Mongołek nie jest kastrowany :( Zrszta mam tyle z nim obaw związanych, sama wiesz....

Posted

Bjuta napisał(a):
A jaki byłby idealny dom dla Mongołka?

Ja wiem jaki...taki ze swoim człowiekiem i spaniem w łóżeczku,kochający i ciepły domek z ogródkiem...

Posted

[quote name='Bjuta']Renatko, a z tym hotelikiem to prawda? Mógłby Mongołek trafić do Ciebie?? To by było cudownie![/QUOTE]
Super by było ale kaski nam brakuje :(

Posted

Bjuta napisał(a):
A jaki byłby idealny dom dla Mongołka?

na pewno taki spokojny doświadczony, najlepiej z innymi psiakami... Z wyjściem na ogródek.

Posted

Zarezerwowałam już u Renatki jedno miejsce dla zabrzańskiego psiaka, więc można by było spróbować. Deklaracji już tak niewiele brakuje. Myślałam jeszcze o Bartusiu. Dla niego hotelik u Renaty też byłby idealnym miejscem.

Posted

Bjuta napisał(a):
Bo Renata5 nosi się z myślą otworzenia takiego hoteliku!!!

Ponieważ dużo dziewczyn pisze do mnie pw z prośbami o wzięcie psiaków na hotelik i nie koniecznie musi to być dom.W lato miałam taki domek letniskowy,gdzie psiaki przebywały większość część dnia(psiaki co były na dt u teściowej na dole,bo moje starowinki to nie chcą być długo na dworze nawet latem-siku,kupka,z pół godzinki słoneczka i do domu.W domu sobie wychodziły na taras poleżakować i poopalać się) i dziewczynom bardzo sie podobał sposób opieki i warunki dla psiaków.Dlatego tez coś podobnego chcę zrobić w garażu(nie jest przesmrodzony spalinami,bo samochody nigdy tam nie stały,tylko na dworze-ot i rozum...w garażu milion rzeczy,które kiedyś tam mogą się przydać:roll:,a samochody niech szlak trafia pod gołym niebem:shake:).
Wczesniej napisałam post ze swoja propozycją,ale wykasowałam,bo nie wiem czy Mongołek nie powinien iść na dt domowy.To taki sierotek jest jak mój Prysio i fajnie by było go zobaczyć na łózeczku w domku...