kikou Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 mamy teraz "przechył" w drugą strone, Monguś nie chce za Chiny schodzić z kanapy, jeśli już zdecyduje sie zobaczyć co na dworze sie dzieje.. to pędem wraca z dworu żeby znowu rozłożyc sie na swoim ulbionym końcu sofy... przyjmuje na niej sto różnych figury, na pleckach, na boku, wyciągniety, zwinięty...itd słodki jest, niezwykle chętnie sie przytula.... tak naprawde znacznie bardziej sie otworzył niż Redinia, który jednak tyle o ile pozwala sie głaskać ale nigdy nie przytulił sie do mnie.... a Monguś mógłby sie kiziać całą dobe na okrągło i jak siedze też na kanapie to przysuwa sie jak najbliżej mu sie uda... ale broją z Redinią, sikają wszędzie, nawet na kanapie, a Monguś skacze łapkami na blaty w kuchni, wczoraj porwał masło i zeżarł,, swój łup przyniósł sobie oczywiście na kanapę i tylko papierki zostały dla mnie do uprzątnięcia.... Quote
Mysia_ Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 o ranyyyy... Ty to masz z tymi zabrzaninami ;) Tylko chyba Kapslik cichutki i prawie niezuważalny? Monguś i Redi nie sikać po kątach, a tymbardziej po kanapie!:mad: Quote
Bjuta Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Monguś!, bo Kikou sobie wyrobi niewłaściwe zdanie o Ślązakach!!! I będzie przyjmować tylko pieski z Wielkopolski! Nie wstyd Ci? Co??? Quote
maarit Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 O matko... chłopaki przestańcie bo Was kikou eksmituje.... Już niedługo będę miała swojego kompa "na stałe" bo teraz to tylko tyle co u kogoś się dorwę do sieci ;) mam remont kompa i w domu tak że totalna demolka. Jak to sprzatnę to w końcu powpłacam co obiecałam. Bo pamiętam że na paliwo obiecałam wpłacić no i deklarację pora wysłać... Trzymajcie sie chłopaki i nie demolować u kikou! Quote
pati_zabrze Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Boooskie zdjęcie :loveu::loveu::loveu: Aż się wierzyć nie chce, że z Mongusia taki kanapowiec :cool3: Quote
Bjuta Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Rewelacja!!!!!!! Wytęż wzrok i znajdź siedem różnic, którymi różnią się te dwa obrazki: Quote
Sabina02 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jaki kochany Mongolek!!! :loveu: Tyle lat minelo, a on nadal pamieta zycie z przed schroniska... i jak szybko sie zaadaptowal. :cool3: Quote
maarit Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ale leniwiec na kanapie się przeciąga... kochany psiak... Quote
elmira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Trafiłam tu z wątku metamorfoz. Śliczny jest Mongołek. Ma takie mądre oczy:) Quote
Bjuta Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witamy serdecznie!! Jak się cofniesz parę stron wcześniej i poczytasz o naszych obawach - jak to Mongołek biedny przeżyje TAKĄ zmianę - on co nigdy nawet na smyczy nie chodził - to się setnie uśmiejesz... Quote
elmira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Bjuta napisał(a):Witamy serdecznie!! Jak się cofniesz parę stron wcześniej i poczytasz o naszych obawach - jak to Mongołek biedny przeżyje TAKĄ zmianę - on co nigdy nawet na smyczy nie chodził - to się setnie uśmiejesz... Przeczytam wątek. Cudownie, że mu pomogłyście. To zdjęcie na łóżku powala na kolana. Szybko się chłopak rozsmakował w domowych warunkach. Quote
lika1771 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Bardzo podobny do mojego Piana.Pianus juz za TM:-( Quote
maarit Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 elmira napisał(a):Przeczytam wątek. Cudownie, że mu pomogłyście. To zdjęcie na łóżku powala na kolana. Szybko się chłopak rozsmakował w domowych warunkach. To była akcja pełna niepokoju i watpliwości a tu nas chłopak tak "nabrał" na smutne oczy :D Nie no tak serio to był punkt honoru wyciągnąć i jego - weterana... Quote
Bjuta Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 On się tam musiał z nas śmiać w kułak!!! Że też mu się chciało przez tyle lat udawać innego psa... Quote
elmira Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Bjuta napisał(a):On się tam musiał z nas śmiać w kułak!!! Że też mu się chciało przez tyle lat udawać innego psa... Prawdziwy twardziel;) Ale tak, to niech one nas wrabiają:) Quote
maarit Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Bjuta wysłałam -wg ustaleń -mam nadzieję ze będzie OK. Quote
Sabina02 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Bjuta napisał(a):Taki mam tekst w allegro - jak go zmienić? Bjutka, Ty zrobilas Mongolkowi Allegro? ...bo ja juz od dawna mu odnawiam i wlasnie mialam zmienic tekst. W takim razie nie bede odnawiac. Quote
Bjuta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Nie Sabinko - ja go mam na hurtowym allegro - Czekających ponad 10 lat. Ale tak w ogóle to schronisko założyło swoje konto na allegro (niejako do naszej dyspozycji) - jak będzie działać to CI powiem co i jak! ;) Mongo dziękuje Cioci Goni13:loveu: oraz Goni13 :loveu: za dwie wpłaty! po 20 (na lipiec i sierpień) i 20 ekstra na benzynę (czy raczej już na ew. weta) w sumie 60. Quote
kikou Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Mongunio daje sie poznać ostatnio ze swojej inteligentnej strony... bardzo sprytnie jak je coś co sie rusza wstawia łapke do miseczki i potrafi sobbie przytrzymać albo przesunąć... po moich okrzykach, że nie wolno... w zasadzie juz nie skacze po stołach..., nawet z Misiem jest rozejm, nie można powiedzieć że chłopaki sie kochają ale są w stanie już zgodnie polegiwać na tej samej kanapie (tylko w dwóch różnych końcach ;) ) wydaliśmy dyszke na odrobaczenie, w zasadzie już niemal dwa tygodnie temu, razem z Kapselkiem...ale zapomniałam zapisać, na badaniach w sprawie ząbków jeszcze nie byliśmy bo mamy trzy chore piesie i bardzo kiepsko z czasem.... Quote
Bjuta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Już wysyłam po dyszce z obu kont! Dzięki za dobre wieści!!! Mongołek ma naprawdę niesprawiedliwie dobrane imię... Może by się zamienili z Redikiem? :roll::evil_lol::eviltong: Quote
kikou Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Bjuta'] Już wysyłam po dyszce z obu kont! ....tylko za Mongołka,z jakich obu? ;) .....Mongołek ma naprawdę niesprawiedliwie dobrane imię... Może by się zamienili z Redikiem? :roll::evil_lol::eviltong: chyba ktoś, może Pani Dyrektor podmieniła psiaki i imiona.... ;) .......... Quote
Recommended Posts