Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciepluszek napisał(a):
to ja bym chętnie dorzuciła takie 5zl :)

Suuuuperrrrr!!! Ciepluszek:loveu: :loveu::loveu:

Cioteczki, wujaszkowie spieszcie się;)... zostało tylko 8 miejsc po 5zł:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='ciepluszek']Bjuta! Koniecznie będziesz mnie musiała poinstruować - bo to mój debiut w takiej akcji:multi:

Akcja jest prosta jak drut. Kiedy mamy już deklaracji na 100% - to wybieramy księgowego psa - który podaje swój nr konta i odpowiada za przesyłanie pieniędzy hotelikowi, meldowanie na wątku że jakieś wpłaty przyszły, molestuje zapominalskich i na pierwszej stronie wątku prowadzi tablekę z wpływami i wypływami.

Najprościej jest, gdy ofiarodawcy zrobią zlecenie stałe na ten nr konta - to potem mogą już zapomnieć o zobowiązaniu.

Madziak25 mnie zainspirowała i poszłam też na żebry i nasza teatralna mistrzyni Światła - obiecała 10 ):

fotka Halbiny

DEKLARACJE STAŁE...

10 - Bjuta
10 - Gonia13
50 - Ketunia z Asią
10 - BasiaD
30 - zekiye
20 - Ma6da
10 - Beatka (koleżanka Bjuty)
10 - Madziak25
5 - Klaudia
20 - Hania
25 - Sabina02
10 - Baśka - koleżanka Bjuty
10 - Aneta
10 - Asia
25 - Monika
5 - Ciepluszek
10 -świetlista

czyli 270

Posted

Mogę zbierać - bo mi się zwolni konto Bazylka. ;) Trzeba pomyśleć nad transportem, bo Mongołek jest psem specjalnej troski. Jest NAJTRUDNIEJSZY z naszych psiaków. W eskorcie musi jechać Mysia - jak nic. Renatko, a gdzie jest Twój hotelik, bo ja :oops: nie wiem.

I wszystkim na tym wątku BARDZO DZIĘKUJEMY ZA MOBILIZACJĘ TYLU ZNAJOMYCH!!!