Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jutro spróbuje zorientować się jakby wyglądał jeden dzień wolnego w pracy w moim przypadku... Tylko jeśli o mnie chodzi weekend majowy odpada :-( bo musze być w pracy. No i ciotki... Jeszcze będzie potrzebna kasa na paliwo.....

Posted

Ciotki ja jestem przed wypłatą ale do paliwa postaram się też dołożyć:) w week majowy będę u Ciebie Mysiu-bo się za Robaczkami stęskniłam to zobaczymy:)Cioteczki za krótko w tym siedzę-decyzja należy do Was, ale chętnie bym pojechała zawieźć Monga:)

Posted

Bjuta napisał(a):
Potrzebujemy kasy na paliwo 600 km. Nie wiem ile pali auto Pati. Musimy mieć w zapasie - ja wiem? 150?
Przyszło 10 na maj od Ciepluszka :loveu:

Szczerze mówiąc nie bardzo wiem ile pali moje auto :eviltong: ale jak jechałam z Zabrza do Gniezna, czyli 370 km w jedną stronę to wyszło niecałe 200zł.

Posted

No i są kwietniowe wpłaty - które albo mogę przesunąć na maj - albo zostawić na takie dokładki - gdzie potrzeba - ale to już szanowni darczyńcy musieliby się wypowiedzieć. Trochę głupio się czuję że ogłosiłam zbiórkę - a Monguś jeszcze w schronie... Eh.
Dziś przyszło 10 od Madziak25

Posted

ciotki, a Wy kombinujecie jakoś z tym transportem? Ostatnio mało kiedy tutaj zaglądam i nie nadążam trochę, co nas teraz blokuje? Brak funduszy na paliwo? Jakby miało dojść do transportu muszę wiedziec wczesniej, żeby wszystko jakoś sobie poukładać....

Posted

Tak jak pisałam wcześniej, muszę wiedzieć pare dni wcześniej kiedy Pati chce jechać, zebym mogła załatiwc sobie wolne i jakoś wszystko poukładać, z reguły nie pasują mi wtorki i czwartki - wtedy w pracy na urlop raczej nie mam szans.

Posted

[quote name='Bjuta']No to Pati - daj znać Mysi, kiedy by Ci pasowało. :lol:[/QUOTE]

Dzwoniłam dzisiaj do Mysi żeby się umówić, ale nie odbierała :mad::eviltong: Ja będę mieć wolne 8 i 9 maja, więc jeżeli Mysi będzie pasowało to możemy jechać ;)

Posted

Pati daj znać, o której tak mniej więcej będziemy musiały wyruszyc, bo planowałam w piętek wieczorem iść na koncert, nic się nie stanie jak nie pójdę, ale już muszę zacząć się tłumaczyć w razie co :D

Posted

[quote name='Mysia_']Pati daj znać, o której tak mniej więcej będziemy musiały wyruszyc, bo planowałam w piętek wieczorem iść na koncert, nic się nie stanie jak nie pójdę, ale już muszę zacząć się tłumaczyć w razie co :D[/QUOTE]

Chciałabym wyjechać tak koło 6 bo to kawał drogi, a później trzeba jeszcze do Przebieczan jechać...