Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiewoira napisał(a):
Ranyści !!! Gdyby się chociaż znalazł płatny dom tymczasowy,żeby Rogerito nie czół krat :( Żeby chłopak miał człeka dla siebie i przestał broić... Biedaczysko kochane :loveu:

Oj mógłby się taki DT znaleźć :modla:

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest w Krakowie bardzo dobry domowy płatny DT, ale w ubiegłym tygodniu przyjął dwie bezdomne bidy i chyba już jest zapełniony w 100 %.

Posted

Na razie jest spokój, tzn. widać, że jest aktywny w przedsionku, ale poważnych uszkodzeń elementów wyjściowych nie ma. Zapewne do czasu...
Fajnie by było jakby znalazł DT domowy, może wreszcie pokazałby, że potrafi być grzeczny.

Posted

[quote name='margo001']Tfu tfu..dobrze że siedzi grzecznie :lol:

Czy jest jakaś chętna Cioteczka z Łodzi lub znacie kogoś do wizyty przed adopcyjnej na już dla Rogalika ?????????
No nie! :lol: Mamy kandydata na domek dla Rogalika?:-o Trzymam mocno kciuki :multi:
margo, w Lodzi jest rita60/ta od terierkow i Marycha odzywajaca sie na watku Rogaliczka.

Posted

[FONT=lucida grande]Pani jest z Łodzi, emerytka, jest cały czas w domu, miała sznaucera, którego pochowała w wigilię i nie daje sobie rady.
[/FONT]

[FONT=lucida grande]Pani nie ma dostępu do internetu, wczoraj poszła do znajomej i wnuczki go wypatrzyły, powiedziała ze musi być ten, ani młodszy ani starszy.
Mieszka na drugim piętrze w bloku.
Nie może sie już doczekać wizyty PA no i Rogera :lol:
Była tylko załamana odległością ale wytłumaczyłam Pani że to żaden problem, transport się załatwi, co ją bardzo uradowało ;)

[/FONT]

Posted

[quote name='margo001']
[FONT=lucida grande]Pani jest z Łodzi, emerytka, jest cały czas w domu w domu, miała sznaucera, którego pochowała w wigilię i nie daje sobie rady.
[/FONT]

[FONT=lucida grande]Pani nie ma dostępu do internetu, wczoraj poszła do znajomej i wnuczki go wypatrzyły, powiedziała ze musi być ten, ani młodszy ani starszy.
Mieszka na drugim piętrze w bloku.
Nie może sie już doczekać wizyty PA no i Rogera :lol:
Była tylko załamana odległością ale wytłumaczyłam Pani że to żaden problem, transport się załatwi, co ją bardzo uradowało ;)

[/FONT]

No super sie zapowiada. Rogalik mialby towarzystwo na okraglo i wnuki do zajec swietlicowych na swiezym powietrzu :cool3: Jesli domek dobry, to oczywiste ze transport zorganizujemy :multi:

Posted

nie chce źle wróżyć.... ale nie boicie się, ze Rogerro będzie miał za mało ruchu i będzie broił? mimo wszystko pani tez musi co jakiś czas wyjść choćby do sklepu...
Trzymam kciuki żeby wypaliło!

Posted

ania0112 napisał(a):
nie chce źle wróżyć.... ale nie boicie się, ze Rogerro będzie miał za mało ruchu i będzie broił? mimo wszystko pani tez musi co jakiś czas wyjść choćby do sklepu...
Trzymam kciuki żeby wypaliło!

W jakim wieku ta pani? Emerytka niekoniecznie musi sie kojarzyc z babcia robiaca calymi dniami na drutach ;):cool3: Warto zapytac pania,co z Rogalikiem w razie jej ewentualnej choroby itp. Malo przyjemny temat ale wazny dla przyszlosci psiaka. Do sklepu psa lepiej nie zabierac :nono: Hycle przeszli samych siebie : odpinaja przywiazane na chwilke psiaki i slad po nich ginie :angryy:

Posted

margo001 napisał(a):
Elik zapytaj, może akurat, tylko czy zgodzi sie przyjąć Rogera :shake:

elik napisał(a):
Zapytam, zapytam :)

Przepraszam najmocniej, dotychczas nie zapytałam. Miałam ściśnięte serce i umysł całkiem zajęty myślami o ciężkiej chorobie mojej Belluni. Kochana sunieczka odeszła wczoraj za Tęczowy Most :-(
Poczekam do wyjaśnienia się ewentualnej adopcji Rogera do Łodzi. Jeśli nie wypali to zapytam panią Ewę o możliwość przyjęcia go na DT.

Posted

elik napisał(a):
Przepraszam najmocniej, dotychczas nie zapytałam. Miałam ściśnięte serce i umysł całkiem zajęty myślami o ciężkiej chorobie mojej Belluni. Kochana sunieczka odeszła wczoraj za Tęczowy Most :-(
Poczekam do wyjaśnienia się ewentualnej adopcji Rogera do Łodzi. Jeśli nie wypali to zapytam panią Ewę o możliwość przyjęcia go na DT.

Elik tak bardzo mi przykro, wiem jak boli, jestem z Tobą, trzymaj się :( :-( :-(