Murka Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Rogerek rozbiera sobie tym razem górną siatkę... Jest już dziura, że człowiek sobie spokojnie przejdzie... Na razie jest to zabezpieczone przymocowanym kawałkiem sztywnego panela ogrodzeniowego, ale trochę się boję co jeszcze wymyśli ten łobuz ;) Parę dni temu np. przegryzł linkę mocującą ten panel i sobie wyszedł. Jak nie zapomnę to zrobię fotkę na pamiątkę, może uda mi się też zrobić fotkę stojącego na kracie Rogerka, bo widok jest dość ciekawy :) Przedwczoraj TZ zamknął Rogerka w boksie i wypuścił kolejne psiaki. Rogerek bardzo chciał się wydostać, ale nie mógł... więc wyciągnął miskę na środek boksu i... zrobił w niej koopę ;) Takie tam różne atrakcje nam Rogerek zapewnia, ale poza tym ma też plusy. Muszę powiedzieć, że jestem psem niesamowicie cichym. Inne psy "drą japy" na inne psy, na sąsiadkę za płotem, kiedy trzeba i nie trzeba. A Rogerek cisza. Można powiedzieć, że taka "cicha woda" z niego ;) Poza tym jest bardzo łagodnym i nie zaczepia ani nie prowokuje innych psów, a to ogromny plus. Natomiast lubi polować na... gołębie :) Quote
malawaszka Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 no co za koleś z niego! kupa w misce :mdleje: Quote
wiewoira Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Bozie,bozie ... a ja sie poryczałam bo co on biedy musi czuć skoro tak strasznie chce sie wydostać :placz: Niech sie ten domek w końcu znajdzie !!!!! Rogalik jak nic nadaje sie do bloku !!!! Chłopaku kochany ciocia wiewoira ściskańce przesyła i buziańce i ogrom miłości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Rogalisiu odwiedzam z pozdrowiinkami :iloveyou: :iloveyou: Quote
margo001 Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Rogaliczku sciskam kochany :iloveyou::iloveyou: domku przybywaj jak najszybciej, bo nic z tego niego nie będzie ech...:modla::modla::modla: Quote
dusje Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Czesc :lol: Dzieki za dobre zyczenia, dziewczyny :loveu: Rogaliczku slodziutki :loveu: musimy koniecznie znalezc ci mieciutka kanapke z kochajaca rodzinka... i to migusiem :multi: No przeciez gdzies ktos o tobie marzy, tylko ze jeszcze cie nie znalazl wiec nie martw sie -pewnego pieknego dnia wasze drogi sie zejda :lol: Quote
Nadziejka Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Ciociu :buzi: dusje pięknie piszesz ciociuniu :loveu:nechaj tak się stanie Rogaliniu :thumbs: Quote
margo001 Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 Witamy Cioteczkę dusje :loveu: niech się spełni to co piszesz :modla: Quote
wiewoira Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Rogaliczku co tam u Ciebie ;) Jaką rozbiórkę wykombinowałeś :evil_lol: Ludziołki przybywajcie i Rogerkowi domek dawajcie !!! Quote
Murka Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Rogerek od przedwczoraj regularnie wyłazi z boksu, ale nie możemy wyczaić jak... Dzisiaj przegiął, bo wylazł i wywołał sprzeczkę z łagodnym psiakiem, którego musiałam przeprowadzić na drugi wybieg. Więc ulokowałam Rogerka w przedsionku boksu wewnętrznego, ma tam mniej miejsca, ale przynajmniej nie wylezie na zewnątrz, co najwyżej wejdzie do suni, która mieszka za kratą. Mam tylko nadzieję, że się z nią nie pokłóci, bo ona nie z tych co to lubią ulegać... Quote
wiewoira Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 No pięknie :shake: Oj chłopaku,chłopaku,gdzie by tu Cie ulokować ... Najlepszy byłby domowy tymczas bo już nawet nie wspomnę o domku na stałe :roll: Quote
margo001 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Roger ty się już uspokój :shake: im dłużej siedzi zamknięty tym lepsze pomysły mu przychodzą do głowy :shake: co będzie dalej..... Quote
ania75 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='margo001']Roger ty się już uspokój :shake: im dłużej siedzi zamknięty tym lepsze pomysły mu przychodzą do głowy :shake: co będzie dalej.....[/QUOTE] jedno jest pewne - nie będzie nudno :cool3: Quote
Marycha35 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 To smok kochany, domory, do roboty!!!!!! Quote
margo001 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Zaglądam z nadzieją że Rogerek dzisiaj grzeczny był :cool3: Quote
wiewoira Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Odwiedzam mojego ulubieńca kofanego :loveu: Quote
Murka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Rogerek grzeczny, bo nie ma za bardzo innego wyjścia :) Przechodzi sobie - tak jak przewidywałam - do suni, ale nie zjadają się. Sytuacja póki co wydaje się na opanowaną :) Quote
wiewoira Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 A może Rogalik przestanie broić jak nie bedzie sam,może towarzystwo bedzie rozwiązaniem na jego smutki i rozterki :razz: Quote
margo001 Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Tak sobie też myślałam ale trzeba by dobrze dobrać towarzysza co by się w razie nie zjadły, tu Murka musiałaby zdecydować :cool3: Quote
margo001 Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Zaglądam do Rogerka wieczorowo i przytulam mocno :calus: Quote
wiewoira Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Do przytulasów się przyłączam :loveu: Quote
Marycha35 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Buzi w Rogerrra ślę:) DOMY, gdzie wy???????? Quote
dusje Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 (edited) Rogaliczku :loveu: nie rozrabiaj :nono::lol: PS. margo :lol: masz konto na allegro? Znalazlam cuuuuus na odzegnanie mysli Rogalika o ucieczkach ;) http://allegro.pl/noga-wieprzowa-1-szt-naturalne-gryzaki-dla-psa-i3778661921.html Moglabys zamowic 10 sztuk dla chlopaka i zalozyc za mnie z kasy Rogala? :lol: Zwroce migusiem, tyle ze musze doladowac polskie konto w tym celu ;) Wazne!!! ten sklep internetowy nie bedzie dzialal od 23 do 28 grudnia - urlop, ale jesli zlozymy zamowienie jutro albo jeszcze tej nocy, z prosba o natychmiastowa wysylke, to jest szansa ze trafi do Murki jeszcze przed Swietami.Co ty na to? :razz: Edited December 19, 2013 by dusje Quote
Recommended Posts