wiewoira Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 On poprostu sie stara byście zbytnio nie tesknili by Wam łatwiej było :evil_lol: Czekam na dobre wieści ;) Rogaliku draniu kochany odpocznij i daj odpo:loveu:czac innym Quote
dusje Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Dobrej drogi :lol: Jedzcie ostroznie :modla: Rogaliku,nie rozrabiaj :nono: Quote
elik Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Oj Roger, Roger :mad: A tak niewinnie wygląda. Całusy na drogę :kiss_2: i powodzenia w nowym życiu. Nie rozrabiaj już tak :nono: Quote
zozola77 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 ojojoj..ciekawe jak sie będzie w ds zachowywał ........................................................... Quote
Murka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Rogerek od ok. godzinki jest już w DS :) UF ;) Quote
dusje Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 (edited) Super :multi: :Rose: Ciekawa jestem, jak zapoznanie Pani z Rogalikiem i vice versa? :cool3: Zeby tylko nie rozniosl domu :shake: Badz grzeczny sznupie bo inaczej otrzymasz przydomek ZAKALEC :eviltong: Edited January 29, 2014 by dusje Quote
margo001 Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Hura :multi::multi::multi: myślę że z pańcią będzie grzeczny ;) Pewnie wiecej powie Murka jak zapoznanie, gdy wróci TZ ;) Murko podziękuj TZ że zgodził sie zawieźć naszego smoka w taką pogodę :iloveyou::iloveyou::iloveyou::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
malawaszka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 o rany co za łobuz z niego!!! trzymam kciuki żeby był grzeczny w DS!!! Quote
Marycha35 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Szacun dla byłych opiekunów!!!;) Smoczysko pokazało pazury! Rogerrro, chłopie, wstyd! Już bądź smoczkiem dobrym i spokojnym, tak dla odmiany;) Quote
zozola77 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 to teraz trzeba mocno kciukac zeby wszystko było dobrze w ds ...;) Quote
elik Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Murka']Rogerek od ok. godzinki jest już w DS :) UF ;)[/QUOTE] To wielkie UFFFFFFF, to aż w grodzie Kraka było słychać :evil_lol: A jak wyglądało poznanie Rogera z Panią ? Są już jakieś wieści z DS ? Quote
Murka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 TZ mówił, że pani bardzo sympatyczna i ze świetnym podejściem do psów, Roger od razu do niej przylgnął, machał ogonem i był przeszczęśliwy, że wchodzi do domu (u nas się pchał do drzwi, nie trzeba go było zapraszać). Pani mówiła, że nie będzie go często i na długo zostawiać samego, poza tym u niej niewiele jest do zniszczenia... także miejmy nadzieję, że będzie wszystko ok:) Quote
elik Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Murka']TZ mówił, że pani bardzo sympatyczna i ze świetnym podejściem do psów, Roger od razu do niej przylgnął, machał ogonem i był przeszczęśliwy, że wchodzi do domu (u nas się pchał do drzwi, nie trzeba go było zapraszać). Pani mówiła, że nie będzie go często i na długo zostawiać samego, poza tym u niej niewiele jest do zniszczenia... także miejmy nadzieję, że będzie wszystko ok:)[/QUOTE] Jest więc nadzieja, że Roger to doceni i nie będzie dawał w kość. Zadowoli się dostawaniem kości :) Quote
Marycha35 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Hi, hi, kości więc zostały rzucone..:):):) Rogerrro smoku, się zachowuj, jakoś, ale jednak!;) Quote
wiewoira Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Ciekawa jestem co tam u przystojniaka ... dajcie znac bo cierpliwosc to nie moja zaleta :evil_lol: Quote
dusje Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Margo,moze telefonik do pani Rogalika? :cool3: Ciekawe,jak huncwot sie miewa i jak tam jego zachowanie ;) Quote
margo001 Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Oj Pani już rano do mnie dzwoniła, zachwycona, dziękowała za tak fajnego psa :loveu: na razie grzeczny, pomimo że wszędzie drzwi miał otwarte, spał w swoim pontonie :lol: próbuje zająć Pani fotel w którym ogląda TV, gdy tylko wyjdzie, Rogalito natychmiast grzeje w nim dupsko :evil_lol: był z p.Elą w parku, grzeczny, nie ciągnął, ładnie pozałatwiał swoje sprawy, znajomi byli zachwyceni Rogerkiem i tym jaką ma błyszczącą sierść :loveu: Do domu przyszło wiele osób, by zapoznać się z nicponiem, wszystkich przywitał tak samo, mało mu się ogon nie ukręcił :loveu: No i oczywiście karmy niet, choć dostał dwa rodzaje do wyboru ale kiełbaska to i owszem dała się zjeść :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 hahaha taki cwaniak to sobie w życiu poradzi choćby nie wiem co :lol: oby tak dalej było tylko dobre wieści :loveu: Quote
dusje Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Fantastyczne wiesci Margo. Kamien z serca, uffff :multi:i oby tak dalej :lol: Fajnie, ze Rogalik spodobal sie pani a pani Rogalikowi :loveu: Pewnie to o tym fotelu tak marzyl bedac w hoteliku :evil_lol: Wie co dobre ;) Pewnie bedziesz w kontakcie z pania i zawsze cos tu napiszesz, a moze pani zrobi kilka fot i pokaze nam sznupa w domowym zaciszu? Trzymam kciuki za pania i za Rogalika,niech im sie dobrze wiedzie :multi: Quote
elik Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='margo001']Oj Pani już rano do mnie dzwoniła, zachwycona, dziękowała za tak fajnego psa :loveu: .......[/QUOTE] Superaśne wiadomości :sweetCyb: Quote
wiewoira Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Ojjj cieszam się cieszam :multi::multi::multi: A że grzeczny hmmm ... No przecież mówiłam że tak będzie :razz: Rogerito byle tak dalej i tylko szczęśliwych dni Tobie i Pani życzę :loveu: Quote
Nadziejka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Cudownosci Rogalisiowi :buzi: :buzi: lobuziakowi i panci :iloveyou: :iloveyou: Quote
Marycha35 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 To jest mądra smocza głowa:):):) Tak trzymaj Rogerrro:) Quote
Izabela124. Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Super że Roger w nowym domku, powodzenia :) Quote
elik Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Margooooo chyba już można zmienić tytuł :) Quote
Recommended Posts