Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Super :multi: :Rose:

Ciekawa jestem, jak zapoznanie Pani z Rogalikiem i vice versa? :cool3: Zeby tylko nie rozniosl domu :shake: Badz grzeczny sznupie bo inaczej otrzymasz przydomek ZAKALEC :eviltong:

Edited by dusje
Posted

Hura :multi::multi::multi: myślę że z pańcią będzie grzeczny ;)
Pewnie wiecej powie Murka jak zapoznanie, gdy wróci TZ ;)
Murko podziękuj TZ że zgodził sie zawieźć naszego smoka w taką pogodę :iloveyou::iloveyou::iloveyou::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Murka']Rogerek od ok. godzinki jest już w DS :)

UF ;)[/QUOTE]

To wielkie UFFFFFFF, to aż w grodzie Kraka było słychać :evil_lol:

A jak wyglądało poznanie Rogera z Panią ?
Są już jakieś wieści z DS ?

Posted

TZ mówił, że pani bardzo sympatyczna i ze świetnym podejściem do psów, Roger od razu do niej przylgnął, machał ogonem i był przeszczęśliwy, że wchodzi do domu (u nas się pchał do drzwi, nie trzeba go było zapraszać). Pani mówiła, że nie będzie go często i na długo zostawiać samego, poza tym u niej niewiele jest do zniszczenia... także miejmy nadzieję, że będzie wszystko ok:)

Posted

[quote name='Murka']TZ mówił, że pani bardzo sympatyczna i ze świetnym podejściem do psów, Roger od razu do niej przylgnął, machał ogonem i był przeszczęśliwy, że wchodzi do domu (u nas się pchał do drzwi, nie trzeba go było zapraszać). Pani mówiła, że nie będzie go często i na długo zostawiać samego, poza tym u niej niewiele jest do zniszczenia... także miejmy nadzieję, że będzie wszystko ok:)[/QUOTE]

Jest więc nadzieja, że Roger to doceni i nie będzie dawał w kość. Zadowoli się dostawaniem kości :)

Posted

Oj Pani już rano do mnie dzwoniła, zachwycona, dziękowała za tak fajnego psa :loveu: na razie grzeczny, pomimo że wszędzie drzwi miał otwarte, spał w swoim pontonie :lol: próbuje zająć Pani fotel w którym ogląda TV, gdy tylko wyjdzie, Rogalito natychmiast grzeje w nim dupsko :evil_lol: był z p.Elą w parku, grzeczny, nie ciągnął, ładnie pozałatwiał swoje sprawy, znajomi byli zachwyceni Rogerkiem i tym jaką ma błyszczącą sierść :loveu:
Do domu przyszło wiele osób, by zapoznać się z nicponiem, wszystkich przywitał tak samo, mało mu się ogon nie ukręcił :loveu:
No i oczywiście karmy niet, choć dostał dwa rodzaje do wyboru ale kiełbaska to i owszem dała się zjeść :evil_lol:

Posted

Fantastyczne wiesci Margo. Kamien z serca, uffff :multi:i oby tak dalej :lol: Fajnie, ze Rogalik spodobal sie pani a pani Rogalikowi :loveu: Pewnie to o tym fotelu tak marzyl bedac w hoteliku :evil_lol: Wie co dobre ;)
Pewnie bedziesz w kontakcie z pania i zawsze cos tu napiszesz, a moze pani zrobi kilka fot i pokaze nam sznupa w domowym zaciszu? Trzymam kciuki za pania i za Rogalika,niech im sie dobrze wiedzie :multi:

Posted

[quote name='margo001']Oj Pani już rano do mnie dzwoniła, zachwycona, dziękowała za tak fajnego psa :loveu: .......[/QUOTE]

Superaśne wiadomości :sweetCyb:

Posted

Ojjj cieszam się cieszam :multi::multi::multi:
A że grzeczny hmmm ... No przecież mówiłam że tak będzie :razz:
Rogerito byle tak dalej i tylko szczęśliwych dni Tobie i Pani życzę :loveu: