Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murko zamówiłam 3 kopytka na Twój adres za 25,20, w raz z przesyłką ;)
Wzięłam opcję za pobraniem co by szybciorkiem dotarło, przelewem czeka się niestety dłużej :razz: 26 zł już przelałam na Twoje konto, mam nadzieję że nie będziesz się gniewać za pobraniową przesyłkę ;) :modla:

Posted (edited)

[quote name='margo001']Ciociuniu dusje juz zamawiam ;)[/QUOTE]

Super :multi:Dzieki,margo :lol: Oby tylko "zachetki"zadzialaly i posadzily na nieco dluzej naszego skocznego Rogalika na tej niesfornej kudlatej sznupowej pupinie :evil_lol:
We wtorek pieniazki powinny trafic na Twoje konto :lol: tylko prosze, przeslij je na PW-wyczyscilam skrzynke z rozmachem ;)

Edited by dusje
Posted (edited)

[quote name='margo001']Dziękuje Cioteczko dusje :multi::loveu::iloveyou::calus: doszły mnie słuchy że kopytka już u Rogerka :multi::multi::multi: mam nadzieje ze się zainteresuje :eviltong:

Pieknie :multi: Rogalis spedzi swieta w smakowitym nastroju :evil_lol: :loveu: dzieki cioci margo :loveu: Zeby tylko przez te kopytka nie dostal dodatkowej pary w swoich sznupowatych kopytkach,hihi
Wesolych Swiat,kochani:tree1:, a tobie Rogaliku zycze najlepszego domku na swiecie i nastepnych Swiat oraz kazdych kolejnych juz u boku kochajacych cie ludzi :loveu:

Edited by dusje
Posted

Łapki doszły, sztuki 4, zapłaciliśmy 29,20 zł kurierowi (po świętach lub jakoś w między czasie umieszczę list przewozowy).
Tylko trochę boję się je teraz dać Rogerkowi, bo jest z sunią i pokłócą się o te przysmaki na bank. Zabezpieczyliśmy teraz solidnie górę (odległość między kratami a sufitem), że Roger nie ma szansy przeleźć, ale co on wyprawia to masakra: wisi na kracie i szarpie ją... Nie cały czas oczywiście, ale nie daje za wygraną i cały czas kombinuje łobuz.

Posted (edited)

Murko resztę dopłacę z następnym przelewem, nie wiem czemu przysłali 4, zamówiłam 3 sztuki ale nic będzie do podziału z sunią, może się nie zjedzą ;)
Roger ty wytrzymaj i juz nie demoluj Murkowej pracy, bo ma jej i tak nie mało :modla::modla::modla: mam nadzieje że juz niedługo znajdziesz tak cudowny domek jak Tołdi, Grandunia, Sznupka, Szorstkuś, Brodka, Dziadeczek, Pusia i wiele innych, które pojechały jak ty po nowe cudowne życie, tego ci życzę z całego serca :calus::iloveyou:
Kochani życze Wam wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt i dziękuję że jesteście z Rogerkiem :tree1::x-mas:
" class="ipsImage" alt="">

Edited by margo001
Posted

Wrzucam list przewozowy łapek:
http://images63.fotosik.pl/501/5c210c9e98645771gen.jpg

Póki co dałam nóżki Rogerkowi i jego koleżance i ich po prostu pilnowałam, bo koleżanka jest zołzowata i lubi zabierać wszystko innym psom mimo, że ma swoje. Tak samo jest z zabawkami. Trzeba ją wciąż upominać. Lubi rządzić i od razu ustawia inne psy i dlatego bałam się trochę jak to będzie z Rogerkiem, ale jego najwyraźniej sunia szanuje i uznała jego wyższość. Roger to - tak jak już pisałam - taka cicha woda: nie zaczepia innych psów, nie narzuca swojej władzy, ale w kaszę sobie dmuchać nie da i żadnemu psu się nie podporządkował. Zaczepiony odpowie i żartów nie ma. Nie ustąpi. Taki uparciuch z niego.
Ale z sunią dogaduje się coraz lepiej, już szaleją razem na wybiegu i bawią się w ganianego aż ziemia dudni (sunia jest podobnie wagowo jak Roger).

Póki co naszych zabezpieczeń Rogerek nie ruszył :) Pracowaliśmy nad nimi z TZem ponad 2 godziny, więc niechby spróbował ;)