Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewa gonzales']Wiewioreczka i dusje pisaly do mnie :loveu::loveu:dziekuje:loveu::loveu:.... ja już miałam pomaluniu sobie odchodzic z dogo .... teraz pokonczylam swoje bazareczki wiec mogę zrobić z Wami wspólnie dla niuniusa , jesli macie zdjateczka fancikow to slijcie mi je a pw zrobimy cudnisty bazarus :loveu::loveu:Nadzikowo pozdrawami sciskam kciuki za Rogera

Ewa :lol: Ogromne podziekowania :calus: Dla psiakow zawsze warto tu byc lub bywac - to nie ludzie graja tu pierwsze skrzypce ;) Rogerek sie ucieszy :multi:

[quote name='ewa gonzales']Piszcie mnie proszę na jednorazowa wplate , numerek konta slijcie :multi:maluteczko .....ale grosik do grosika

:Rose:

[quote name='Murka']Rogerek pokazał wczoraj, że umie wyjść po panelu ogrodzeniowym 2 m i przecisnąć się szczeliną między panelem a sufitem. Zakratowałam mu tą szczelinę i dzisiaj nie mógł wyjść to zrobił dwie koopy na budzie i nasiusiał. Niby nie posądza sie psów o złośliwość, ale normalnie Rogerek zachowuje czystość :roll:

Bo sznupus do ludzia sie rwie :loveu:no i pewnie ma klaustrofobie ;)

[quote name='ewa gonzales']bazarus na szybko http://www.dogomania.pl/forum/threads/248919-Msterton-najnowszy-dla-Rogera-bez-grosika-zapraszam-kochani-od-22-11-28-11gosdz-22-00?p=21572365#post21572365 zapraszam

Ewa, jeszcze raz serdeczne podziekowania :lol::Rose:

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='wiewoira']Pisałam do EwyGonzales bo ona też fajnie bazarki organizuje może też kliknijcie w grupie siłą ;) pod prośbami możliwe że się zgodzi mimo że przykrości ją ze strony niektórych dogomaniaków spotkały.
Nie było mnie cały dzień a tu tyle się dzieje, a ja pomału traciłam nadzieję :crazyeye: Wiewioreczka i dusje bardzo dziękuję Wam za wszystko co robicie dla Rogerka :buzi::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

[quote name='ewa gonzales']Wiewioreczka i dusje pisaly do mnie :loveu::loveu:dziekuje:loveu::loveu:.... ja już miałam pomaluniu sobie odchodzic z dogo .... teraz pokonczylam swoje bazareczki wiec mogę zrobić z Wami wspólnie dla niuniusa , jesli macie zdjateczka fancikow to slijcie mi je a pw zrobimy cudnisty bazarus :loveu::loveu:Nadzikowo pozdrawami sciskam kciuki za Rogera
Bardzo dziękuję ze zgodziłaś się zrobić tak cudowny bazarro i przyszłaś z pomocą do Rogerka, od razu sie zrobiło kolorowo :multi::iloveyou::iloveyou::iloveyou::Rose: jutro po pracy szoruję do szafy i zbieram fanty ;)

[quote name='Murka']Rogerek pokazał wczoraj, że umie wyjść po panelu ogrodzeniowym 2 m i przecisnąć się szczeliną między panelem a sufitem. Zakratowałam mu tą szczelinę i dzisiaj nie mógł wyjść to zrobił dwie koopy na budzie i nasiusiał. Niby nie posądza sie psów o złośliwość, ale normalnie Rogerek zachowuje czystość :roll:

Jestem pewna że to złośliwe że nie może być blisko z człowiekiem :-(

[quote name='ewa gonzales']bazarus na szybko http://www.dogomania.pl/forum/threads/248919-Msterton-najnowszy-dla-Rogera-bez-grosika-zapraszam-kochani-od-22-11-28-11gosdz-22-00?p=21572365#post21572365 zapraszam
Wielkie dzięki :multi::Rose::iloveyou: ja na pewno takiego cudownego bazarku bym nie zrobiła ;)

Edited by margo001
Posted

Witajcie sobotkowo :bye: ciociu margo- slij mi num konta , ciotenki cudne:iloveyou: przybyly :multi: :multi: i kupuja, ze az się uryczalam z radości :iloveyou: Roguniu sciskamy ogromnie za ciebie:iloveyou:

Posted

[quote name='madziakato']Zaglądam do Was kochane
Ciociunia slij mi zdj na pw ,jeśli umiesz wstawiac juz pomniejszone, zrobimy bazarusio...ja nie umiem :oops: zdj z tel czy aparatu wstawiać ....pozdrawiam

Posted (edited)

ewa gonzales napisał(a):
Witajcie sobotkowo :bye: ciociu margo- slij mi num konta , ciotenki cudne:iloveyou: przybyly :multi: :multi: i kupuja, ze az się uryczalam z radości :iloveyou: Roguniu sciskamy ogromnie za ciebie:iloveyou:

Cioteczko dziekuje :loveu: nr konta posłałam na PW i fanciki ;)

Edited by margo001
Posted

Kochane, jutro ogarnę fanty- miałam dziś ,ale jestem strasznie już zmeczona i zdołowana- psiak, którego próbowałam ratować, zginął pod kołami samochou- przepraszam, ale dziś nie dam rady, odezwę się jutro:-(

Posted

[quote name='madziakato']Kochane, jutro ogarnę fanty- miałam dziś ,ale jestem strasznie już zmeczona i zdołowana- psiak, którego próbowałam ratować, zginął pod kołami samochou- przepraszam, ale dziś nie dam rady, odezwę się jutro:-(

Nie moge spac wiec zajrzalam jeszcze na watek Rogalika.... a tu taka smutna wiadomosc :-(
madzia, trzymaj sie, nie wszystkim udaje sie pomoc,bezsilnosc wobec braku pieniazkow na hoteliki....odchodza od nas zanim zaznaja milosci czlowieka....Spij Sloneczko i wybacz nam ludziom....

Moze chociaz nadamy mu jakies Imie......

Posted

madziakato napisał(a):
Kochane, jutro ogarnę fanty- miałam dziś ,ale jestem strasznie już zmeczona i zdołowana- psiak, którego próbowałam ratować, zginął pod kołami samochou- przepraszam, ale dziś nie dam rady, odezwę się jutro:-(

Trzymaj się kochana, bardzo mi przykro :-(

Posted

Z
a
g
l
a
d
a
m
z

p
o
z
d
r
ow
i
i
e
n
ia
mi
i kciukam za Rogerunia. ..madziukato :calus: :calus: palimy swiatelko dla tego psinunia ..:-( .na dalsza droge .. oby zaznal w niej spokojności :candle: