dusje Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='ewa gonzales']Wiewioreczka i dusje pisaly do mnie :loveu::loveu:dziekuje:loveu::loveu:.... ja już miałam pomaluniu sobie odchodzic z dogo .... teraz pokonczylam swoje bazareczki wiec mogę zrobić z Wami wspólnie dla niuniusa , jesli macie zdjateczka fancikow to slijcie mi je a pw zrobimy cudnisty bazarus :loveu::loveu:Nadzikowo pozdrawami sciskam kciuki za Rogera Ewa :lol: Ogromne podziekowania :calus: Dla psiakow zawsze warto tu byc lub bywac - to nie ludzie graja tu pierwsze skrzypce ;) Rogerek sie ucieszy :multi: [quote name='ewa gonzales']Piszcie mnie proszę na jednorazowa wplate , numerek konta slijcie :multi:maluteczko .....ale grosik do grosika :Rose: [quote name='Murka']Rogerek pokazał wczoraj, że umie wyjść po panelu ogrodzeniowym 2 m i przecisnąć się szczeliną między panelem a sufitem. Zakratowałam mu tą szczelinę i dzisiaj nie mógł wyjść to zrobił dwie koopy na budzie i nasiusiał. Niby nie posądza sie psów o złośliwość, ale normalnie Rogerek zachowuje czystość :roll: Bo sznupus do ludzia sie rwie :loveu:no i pewnie ma klaustrofobie ;) [quote name='ewa gonzales']bazarus na szybko http://www.dogomania.pl/forum/threads/248919-Msterton-najnowszy-dla-Rogera-bez-grosika-zapraszam-kochani-od-22-11-28-11gosdz-22-00?p=21572365#post21572365 zapraszam Ewa, jeszcze raz serdeczne podziekowania :lol::Rose: Quote
Nadziejka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Senkiu:x-mas: :x-mas: :modla: :multi: trzymaj się Rogerku :iloveyou: :iloveyou: Quote
margo001 Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 (edited) [quote name='wiewoira']Pisałam do EwyGonzales bo ona też fajnie bazarki organizuje może też kliknijcie w grupie siłą ;) pod prośbami możliwe że się zgodzi mimo że przykrości ją ze strony niektórych dogomaniaków spotkały. Nie było mnie cały dzień a tu tyle się dzieje, a ja pomału traciłam nadzieję :crazyeye: Wiewioreczka i dusje bardzo dziękuję Wam za wszystko co robicie dla Rogerka :buzi::iloveyou::iloveyou::iloveyou: [quote name='ewa gonzales']Wiewioreczka i dusje pisaly do mnie :loveu::loveu:dziekuje:loveu::loveu:.... ja już miałam pomaluniu sobie odchodzic z dogo .... teraz pokonczylam swoje bazareczki wiec mogę zrobić z Wami wspólnie dla niuniusa , jesli macie zdjateczka fancikow to slijcie mi je a pw zrobimy cudnisty bazarus :loveu::loveu:Nadzikowo pozdrawami sciskam kciuki za Rogera Bardzo dziękuję ze zgodziłaś się zrobić tak cudowny bazarro i przyszłaś z pomocą do Rogerka, od razu sie zrobiło kolorowo :multi::iloveyou::iloveyou::iloveyou::Rose: jutro po pracy szoruję do szafy i zbieram fanty ;) [quote name='Murka']Rogerek pokazał wczoraj, że umie wyjść po panelu ogrodzeniowym 2 m i przecisnąć się szczeliną między panelem a sufitem. Zakratowałam mu tą szczelinę i dzisiaj nie mógł wyjść to zrobił dwie koopy na budzie i nasiusiał. Niby nie posądza sie psów o złośliwość, ale normalnie Rogerek zachowuje czystość :roll: Jestem pewna że to złośliwe że nie może być blisko z człowiekiem :-( [quote name='ewa gonzales']bazarus na szybko http://www.dogomania.pl/forum/threads/248919-Msterton-najnowszy-dla-Rogera-bez-grosika-zapraszam-kochani-od-22-11-28-11gosdz-22-00?p=21572365#post21572365 zapraszam Wielkie dzięki :multi::Rose::iloveyou: ja na pewno takiego cudownego bazarku bym nie zrobiła ;) Edited November 22, 2013 by margo001 Quote
madziakato Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 A jak mogłabym "dołożyć" fanty od siebie, kochane ? Quote
Nadziejka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Witajcie sobotkowo :bye: ciociu margo- slij mi num konta , ciotenki cudne:iloveyou: przybyly :multi: :multi: i kupuja, ze az się uryczalam z radości :iloveyou: Roguniu sciskamy ogromnie za ciebie:iloveyou: Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Rogerrro, ale się na bazarkowym wątasie dzieje:) Quote
Nadziejka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='madziakato']Zaglądam do Was kochane Ciociunia slij mi zdj na pw ,jeśli umiesz wstawiac juz pomniejszone, zrobimy bazarusio...ja nie umiem :oops: zdj z tel czy aparatu wstawiać ....pozdrawiam Quote
margo001 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Wracam z bazarku i jestem w szoku co tam się dzieje :multi: Quote
margo001 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 (edited) ewa gonzales napisał(a):Witajcie sobotkowo :bye: ciociu margo- slij mi num konta , ciotenki cudne:iloveyou: przybyly :multi: :multi: i kupuja, ze az się uryczalam z radości :iloveyou: Roguniu sciskamy ogromnie za ciebie:iloveyou: Cioteczko dziekuje :loveu: nr konta posłałam na PW i fanciki ;) Edited November 23, 2013 by margo001 Quote
dusje Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Cudnie sie dzieje na bazareczku :loveu: Rogalik/tak go sobie nazywam :cool3:/ bedzie nadal grzal dupine w hoteliku :lol: Ewa :lol: dajesz czadu :multi: Quote
margo001 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Ajaj Rogalik, no cudnie :loveu: Quote
madziakato Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Kochane, jutro ogarnę fanty- miałam dziś ,ale jestem strasznie już zmeczona i zdołowana- psiak, którego próbowałam ratować, zginął pod kołami samochou- przepraszam, ale dziś nie dam rady, odezwę się jutro:-( Quote
dusje Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='madziakato']Kochane, jutro ogarnę fanty- miałam dziś ,ale jestem strasznie już zmeczona i zdołowana- psiak, którego próbowałam ratować, zginął pod kołami samochou- przepraszam, ale dziś nie dam rady, odezwę się jutro:-( Nie moge spac wiec zajrzalam jeszcze na watek Rogalika.... a tu taka smutna wiadomosc :-( madzia, trzymaj sie, nie wszystkim udaje sie pomoc,bezsilnosc wobec braku pieniazkow na hoteliki....odchodza od nas zanim zaznaja milosci czlowieka....Spij Sloneczko i wybacz nam ludziom.... Moze chociaz nadamy mu jakies Imie...... Quote
margo001 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 madziakato napisał(a):Kochane, jutro ogarnę fanty- miałam dziś ,ale jestem strasznie już zmeczona i zdołowana- psiak, którego próbowałam ratować, zginął pod kołami samochou- przepraszam, ale dziś nie dam rady, odezwę się jutro:-( Trzymaj się kochana, bardzo mi przykro :-( Quote
dusje Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Pokazuj sie Rogaliku :loveu: Moze ktos cie wypatrzy? :lol: Quote
margo001 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 dusje napisał(a):Pokazuj sie Rogaliku :loveu: Moze ktos cie wypatrzy? :lol: Byłoby cudownie ;) Quote
Marycha35 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Jednego Przyjaciela psiego mniej...:( Magduś trzymaj się!!! Quote
wiewoira Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Przykro że nie udało się psiaczkowi pomóc :( jedyna pociecha to taka że już jest w lepszym miejscu i nic złego go nie spotka. Rogalika cmokam w zimny nochal :buzi: Quote
Nadziejka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Z a g l a d a m z p o z d r ow i i e n ia mi i kciukam za Rogerunia. ..madziukato :calus: :calus: palimy swiatelko dla tego psinunia ..:-( .na dalsza droge .. oby zaznal w niej spokojności :candle: Quote
Recommended Posts