Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze no....Ja teraz ledwie zipię jeśli chodzi o kase, dodatkowo niespodziewanie mam taka jedną panienkę na BDT- z dnia na dzień się pojawiła, nie ma żadnych deklaracji na karmę ani nic... I jeszcze w cieczce lub po cieczce- więc może być w ciąży...Na serio ledwo zipię:-( Ale mogłabym dać fanty na bazarek- ciuszki dla chłopca w wieku od 0- 5 lat, jakieś książeczki dla dzieci w dobrym stanie- ale przy bazarku kochani nie pomogę bo nie potrafię:-(Wiem, ze to niewiele, ale tylko tyle na razie mogę. Co wy na to?

Posted

madziakato napisał(a):
Może ktoś się zgodzi wystawić bazarek??? Rogerek tak ładnie prosi....

wiewoira napisał(a):
Bazarek jak najbardziej potrzebny ! kto zrobi??? a ja obiecuje rozleklamowac gdzie i komu sie da po za dogo ;)

Rogerek bardzo prosi :modla::modla::modla:

Posted

Pamietam o naszyej slicznosci :loveu: Probuje skontaktowac sie z jedna ciotka od bazarkow, ale nie odbiera telefonu :-(
Margo, a moze sprobujesz zrobic? Wspolnymi silami musi sie udac :multi:Ja tez mam troche fantow ale z uwagi na koszty wysylki z zagranicy nie widze sensu wystawiania na bazarek

Posted

Pisałam do EwyGonzales bo ona też fajnie bazarki organizuje może też kliknijcie w grupie siłą ;) pod prośbami możliwe że się zgodzi mimo że przykrości ją ze strony niektórych dogomaniaków spotkały.

Posted

Wiewioreczka i dusje pisaly do mnie :loveu::loveu:dziekuje:loveu::loveu:.... ja już miałam pomaluniu sobie odchodzic z dogo .... teraz pokonczylam swoje bazareczki wiec mogę zrobić z Wami wspólnie dla niuniusa , jesli macie zdjateczka fancikow to slijcie mi je a pw zrobimy cudnisty bazarus :loveu::loveu:Nadzikowo pozdrawami sciskam kciuki za Rogera

Posted

Rogerek pokazał wczoraj, że umie wyjść po panelu ogrodzeniowym 2 m i przecisnąć się szczeliną między panelem a sufitem. Zakratowałam mu tą szczelinę i dzisiaj nie mógł wyjść to zrobił dwie koopy na budzie i nasiusiał. Niby nie posądza sie psów o złośliwość, ale normalnie Rogerek zachowuje czystość :roll: