wiewoira Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dobranoc słodki Rogaliku ;) Ciocia wiewoira buzia cię mocno :buzi: Quote
wiewoira Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Witam tulaśnie przystojniaka Rogerro :) Quote
dusje Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Rogaliku najslodszy :loveu: trzymaj sie,skarbie :multi: Moze jakies nowe ogloszenia na kilka roznych imion i na kilka wojewodztw? ;) zaplace, ale kto zrobi? :razz: Jakies podpowiedzi? :lol: Quote
margo001 Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Tak własnie myślałam żeby dać nowe ogłoszenia, wcześniejsze wykupiła elik, nie wiem u kogo, też były na różne województwa. Quote
margo001 Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Agnieszka103 dziękuję za wpłatę :Rose::Rose::iloveyou: Quote
Murka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Rogerek nam ze dwa dni temu odgiął sobie siateczkę u góry i jak kotek wylazł z boksu kilka razy, ale zabezpieczyliśmy miejsce zbrodni. Ciekawe co on jeszcze wymyśli :cool3: Dobrze, że jest przyjazny do innych psiaków i nie wszczyna awantur :) Ale trzeba przyznać, że pomimo wszystkich problemów jakie sprawia(ł) to słodziak z niego. Jak siadam na ławce, żeby odetchnąć chwilę to przyłazi i kładzie mi głowę na kolanach :) Rozliczenie: Stan konta na 31 październik wynosił -2,40 zł Wpłaty: +362,40 zł marg001 Razem: +360 zł Koszty na listopad: -360 zł hotelowanie -15 zł odrobaczenie (przy akcji odrobaczania wszystkich piesów) Razem: -375 zł +360 zł - 375 zł = -15 zł Stan konta na 30 listopad wynosi -15 zł. Quote
margo001 Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Moje kochane Rogaliki, tak ślicznie prosi o głaski :loveu: i niech już nic nie wymyśla :cool3: Dzięki Murko za wieści i rozliczenie :lol: za odrobaczanie wpłacę razem z hotelowaniem ;) Quote
dusje Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Slodziutki Rogaliczek :loveu: lgnie do ludzia i kombinuje jak moze,spryciarz :loveu:Szczescie ty nasze,znajdziemy ci najlepszy domus pod sloncem :multi: Quote
margo001 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Zaglądam do naszego spryciarza :loveu: Quote
dusje Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Ja tez odwiedzam slodkiego Rogalika :loveu: Zimno.....,ciekawa jestem czy nasz chlopczyk polubil paltocik? :cool3: 10-go grudnia mam operacje prawej lapki :cool3: Nie dam rady wpisywac sie, ale myslami i sercem jestem z Rogalikiem :multi: Quote
wiewoira Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 dusje oby łapeczka jak najszybciej Ci wróciła do formy :loveu: A nasz Rogaliczek kochany tak bardzo pragnie być blisko ludzi że bedzie kombinował aż do domku trafi gdzie bedzie miał ludzi tylko dla siebie i bedzie móg ich kochać bez końca.Słodziak uroczy :buzi: Quote
dusje Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Serdeczne dzieki :multi: wiewiorko :loveu: Bede podbijac emotkami :lol: Quote
margo001 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Trzymam kciuki za łapeczkę i za Ciebie Cioteczko :loveu: Będzie kombinował dopóki nie będzie w centrum uwagi, modlę sie by to szybko nastąpiło ;) Wczoraj wznowiłam kilka ogłoszeń z ciut innym tekstem, tracę już nadzieję :roll: Rozliczenie z bazarku cegiełkowego ewy gonzales, wstawiłam w pierwszym poście, nie wiem jeszcze czy to już wszystko ale bardzo, bardzo dziękuje wszystkim za pomoc dla naszego Rogalika :Cool!::iloveyou::iloveyou::Rose: :Rose::Rose::Rose: :calus: Długo to trwa i ciężko czasami ale wiem ze musi się udać ;) Quote
Nadziejka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Pozdrawiam z kciukami :iloveyou: :iloveyou: za Rogalika :buzi::buzi:za ciociunie dusje :thumbs: :thumbs: scikamza wszystko :tree1: Quote
dusje Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) Dziekuje kochane dziewczyny :loveu: Nasz slodziutki Rogalik znajdzie wymarzony domeczek :loveu:Tyle dobrych serduszek wspomoglo Rogerka :loveu:Ewciu :lol: jak Ci dziekowac? Dedykuje Wam cudowna piosenke ulubionego zespolu mojego Synusia [video=youtube_share;qCfAmkvuXP8]http://youtu.be/qCfAmkvuXP8[/video] Edited December 5, 2013 by dusje Quote
Nadziejka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Dusjenko nasza :cool2: dziękujemy za piosenke :loveu: :loveu:pozdrawiamy :tree1: a ja tez Was wszystkie sciskuniam ...ale piosneczek nie wstawie, bo ....wiele wiele ich mamy, moja ukochana to Metalica i jszcze kilkanasci zespoleczkow czadowych , nie ludowyhc o nie:cool3: bez muzyki smuuutne zycie byłoby :bye: :bye: mój syncio się smieje , ze,, mamutek kocha Dode,, :evil_lol: bo ja spiwam i Dode -nnarodowa ktora b wiele przeszla,kochana dziewczyne , ktora jest b wrazliwym czlowiekem ,i Metalicce kiedy tylko mogę a najbardziej .....:razz: kiedy nimoge ....:smokin: ..:megagrin: .:megagrin: Quote
margo001 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Dusje dziękuje za pioseneczkę :loveu: ja też nie wstawię :evil_lol: widzę że Ewa nadaje na tych samych falach co ja :evil_lol: Quote
wiewoira Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Ewcia to taki człowiek ktòremu jak by nie dziekować to i tak bedzie mało. Dziękuje za nute też lubie ale gust Ewy też podzielam i zawsze twierdze że w słuchaniu muzyki wszechstronnym trzeba być. Buziam Rogerka :buzi: Quote
margo001 Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Wszechstronnym jak najbardziej, inaczej być nie może ;) Kochane Cioteczki, pewna Ciocia z FB, zresztą już nie pierwszy raz, mocno wspomogła konto Rogerka za co pięknie dziękuje :Cool!::iloveyou::iloveyou::iloveyou:a i był dobry wujek, któremu tez bardzo dziękuję :iloveyou::iloveyou::iloveyou: No i był telefon, Pani szuka psa dla znajomych, zadawała konkretne pytania i konkretnie odpowiadała, jej Rogalik sie bardzo podobał, ale czy cos z tego będzie :niewiem: Quote
Nadziejka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 o mateńko to sciskamy mocniutenko :modla: :modla: :modla: Quote
Murka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Trzymam kciuki za domek, może akurat :) Do mnie też ktoś dziś dzwonił, ale nawet nie był w stanie powiedzieć o jakiego psa chodzi, nawet imienia nie znał :roll: U nas dziś spadł pierwszy śnieg, psiakom się spodobało :) A poniżej Rogerek i to co zrobił w parę minut z nowiusieńkim jeżykiem :) No cóż, są psy, które uwielbiają takie rozgryzione zabawki (fajnie się je memła :) ). Quote
Murka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 A tu Rogerek z kolegą - dzięki nim musieliśmy wymienić panele w boksach zewn. na grubsze. Kolega teraz nie może wyjść z boksu, więc kombinuje przy siatce u góry i rani sobie pychol (stąd blizny). Quote
Nadziejka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Kochani trzymajcie się wszyscy! huragan nadciąga :-(............... :modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts