Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rogaliku najslodszy :loveu: trzymaj sie,skarbie :multi:

Moze jakies nowe ogloszenia na kilka roznych imion i na kilka wojewodztw? ;) zaplace, ale kto zrobi? :razz:

Jakies podpowiedzi? :lol:

Posted

Rogerek nam ze dwa dni temu odgiął sobie siateczkę u góry i jak kotek wylazł z boksu kilka razy, ale zabezpieczyliśmy miejsce zbrodni. Ciekawe co on jeszcze wymyśli :cool3:
Dobrze, że jest przyjazny do innych psiaków i nie wszczyna awantur :)
Ale trzeba przyznać, że pomimo wszystkich problemów jakie sprawia(ł) to słodziak z niego. Jak siadam na ławce, żeby odetchnąć chwilę to przyłazi i kładzie mi głowę na kolanach :)

Rozliczenie:

Stan konta na 31 październik wynosił -2,40 zł
Wpłaty:

+362,40 zł marg001
Razem: +360 zł

Koszty na listopad:
-360 zł hotelowanie
-15 zł odrobaczenie (przy akcji odrobaczania wszystkich piesów)
Razem: -375 zł

+360 zł - 375 zł = -15 zł
Stan konta na 30 listopad wynosi -15 zł.

Posted

Moje kochane Rogaliki, tak ślicznie prosi o głaski :loveu: i niech już nic nie wymyśla :cool3:
Dzięki Murko za wieści i rozliczenie :lol: za odrobaczanie wpłacę razem z hotelowaniem ;)

Posted

Ja tez odwiedzam slodkiego Rogalika :loveu:

Zimno.....,ciekawa jestem czy nasz chlopczyk polubil paltocik? :cool3:
10-go grudnia mam operacje prawej lapki :cool3: Nie dam rady wpisywac sie, ale myslami i sercem jestem z Rogalikiem :multi:

Posted

dusje oby łapeczka jak najszybciej Ci wróciła do formy :loveu:
A nasz Rogaliczek kochany tak bardzo pragnie być blisko ludzi że bedzie kombinował aż do domku trafi gdzie bedzie miał ludzi tylko dla siebie i bedzie móg ich kochać bez końca.Słodziak uroczy :buzi:

Posted

Trzymam kciuki za łapeczkę i za Ciebie Cioteczko :loveu:
Będzie kombinował dopóki nie będzie w centrum uwagi, modlę sie by to szybko nastąpiło ;)
Wczoraj wznowiłam kilka ogłoszeń z ciut innym tekstem, tracę już nadzieję :roll:
Rozliczenie z bazarku cegiełkowego ewy gonzales, wstawiłam w pierwszym poście, nie wiem jeszcze czy to już wszystko ale bardzo, bardzo dziękuje wszystkim za pomoc dla naszego Rogalika :Cool!::iloveyou::iloveyou::Rose: :Rose::Rose::Rose: :calus:
Długo to trwa i ciężko czasami ale wiem ze musi się udać ;)

Posted (edited)

Dziekuje kochane dziewczyny :loveu: Nasz slodziutki Rogalik znajdzie wymarzony domeczek :loveu:Tyle dobrych serduszek wspomoglo Rogerka :loveu:Ewciu :lol: jak Ci dziekowac?

Dedykuje Wam cudowna piosenke ulubionego zespolu mojego Synusia

[video=youtube_share;qCfAmkvuXP8]http://youtu.be/qCfAmkvuXP8[/video]

Edited by dusje
Posted

Dusjenko nasza :cool2: dziękujemy za piosenke :loveu:
:loveu:pozdrawiamy :tree1: a ja tez Was wszystkie sciskuniam ...ale piosneczek nie wstawie, bo ....wiele wiele ich mamy, moja ukochana to Metalica i jszcze kilkanasci zespoleczkow czadowych , nie ludowyhc o nie:cool3: bez muzyki smuuutne zycie byłoby :bye: :bye: mój syncio się smieje , ze,, mamutek kocha Dode,, :evil_lol: bo ja spiwam i Dode -nnarodowa ktora b wiele przeszla,kochana dziewczyne , ktora jest b wrazliwym czlowiekem ,i Metalicce kiedy tylko mogę a najbardziej .....:razz: kiedy nimoge ....:smokin: ..:megagrin: .:megagrin:

Posted

Ewcia to taki człowiek ktòremu jak by nie dziekować to i tak bedzie mało.
Dziękuje za nute też lubie ale gust Ewy też podzielam i zawsze twierdze że w słuchaniu muzyki wszechstronnym trzeba być.
Buziam Rogerka :buzi:

Posted

Wszechstronnym jak najbardziej, inaczej być nie może ;)
Kochane Cioteczki, pewna Ciocia z FB, zresztą już nie pierwszy raz, mocno wspomogła konto Rogerka za co pięknie dziękuje :Cool!::iloveyou::iloveyou::iloveyou:a i był dobry wujek, któremu tez bardzo dziękuję :iloveyou::iloveyou::iloveyou:
No i był telefon, Pani szuka psa dla znajomych, zadawała konkretne pytania i konkretnie odpowiadała, jej Rogalik sie bardzo podobał, ale czy cos z tego będzie :niewiem:

Posted

Trzymam kciuki za domek, może akurat :)
Do mnie też ktoś dziś dzwonił, ale nawet nie był w stanie powiedzieć o jakiego psa chodzi, nawet imienia nie znał :roll:

U nas dziś spadł pierwszy śnieg, psiakom się spodobało :)
A poniżej Rogerek i to co zrobił w parę minut z nowiusieńkim jeżykiem :) No cóż, są psy, które uwielbiają takie rozgryzione zabawki (fajnie się je memła :) ).

Posted

A tu Rogerek z kolegą - dzięki nim musieliśmy wymienić panele w boksach zewn. na grubsze. Kolega teraz nie może wyjść z boksu, więc kombinuje przy siatce u góry i rani sobie pychol (stąd blizny).