Murka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Kasiaw201']Murka czy mogę poprosić o telefon do Ciebie , chciałabym porozmawiać o Rogerku[/QUOTE] A proszę bardzo: 503683050 :) Rogerek obfcony przez muzzego, ale na efekty trzeba będzie kilka dni poczekać (muzzy musi obrobić ok. 600 fotek). Niesytety było pochmurno, Rogerek czarny więc nie wiem czy zdjęcia w ruchu wyjdą, ale poza tym psisko dzielnie i bardzo grzecznie pozowało, więc na pewno parę ładnych fotek będzie :) Quote
margo001 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 ojej, super :multi: dziękuję muzzy za obfocenie Rogerka, czekamy na efekty :loveu: Quote
wiewoira Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Czy ciemno czy nie Rogerek na pewno będzie cudny na fotach ;) Quote
margo001 Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Rogerek jest fotogeniczny, więc musiał cudnie wyjść ;) Quote
margo001 Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Czekam z niecierpliwością na fotusie ;) Quote
wiewoira Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 A ja sie pytam gdzie te foty bo cierpliwość to nie jest moja najlepsza strona :evil_lol: Quote
Marycha35 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 (edited) Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;) foty!!!! Edit: a może ktoś chce kalendarz z owczarami cudnymi, kasiorka owczary wspomoże, a prezentów czas się zbliża [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post21389225[/FONT] Edited October 17, 2013 by Marycha35 Quote
wiewoira Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 margo001 napisał(a):Miziam cię Rogerku :loveu: A ja buziam :buzi: Quote
Kasiaw201 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Rogerku, nie zapomniałam o Tobie tylko z mama nie najlepiej, znowu w szpitalu.........Ale pamiętam i przymierzam się do wyjazdu Quote
wiewoira Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Co u przystojniaka słychać ??? Buziaczki w pysiaczki Rogerku :buzi: A fotek jak nie było tak nie ma :shake: Quote
Murka Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Fotki będą po niedzieli, muzzy jest dopiero w połowie obrabiania fotek. Dla pocieszenia napiszę, że koszt sesji wynosi aż 2,40 zł na psiaka :) U Rogerka wszystko ok, jest przegrzeczny, świetnie dogaduje się z psami, sam wraca do boksu zawołany, nic nie kombinuje z płotami. Jest bardzo cichy, mało kiedy szczeka (przeważnie tylko wtedy gdy chce na siebie zwrócić uwagę ;) ). Stróż z niego kiepski, do gości sąsiadów macha ogonem przez siatkę ;) Czasami dostaje "głupawki" i okazuje radość wskakując mi z impetem na brzuch, odbijając się łapami - jak do tej pory udało mi się uniknąć wywrotki, ale pewnie do czasu, bo Rogerek lubi się tak cieszyć z zaskoczenia :) Quote
wiewoira Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Murka napisał(a):Fotki będą po niedzieli, muzzy jest dopiero w połowie obrabiania fotek. Dla pocieszenia napiszę, że koszt sesji wynosi aż 2,40 zł na psiaka :) U Rogerka wszystko ok, jest przegrzeczny, świetnie dogaduje się z psami, sam wraca do boksu zawołany, nic nie kombinuje z płotami. Jest bardzo cichy, mało kiedy szczeka (przeważnie tylko wtedy gdy chce na siebie zwrócić uwagę ;) ). Stróż z niego kiepski, do gości sąsiadów macha ogonem przez siatkę ;) Czasami dostaje "głupawki" i okazuje radość wskakując mi z impetem na brzuch, odbijając się łapami - jak do tej pory udało mi się uniknąć wywrotki, ale pewnie do czasu, bo Rogerek lubi się tak cieszyć z zaskoczenia :) Baaardzo zadowolona z Rogerka jestem ;) Teraz czekam z utęsknieniem na zdjęcia i liczę że chłopak szybko do domku trafi :cool3: Quote
margo001 Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Murka napisał(a):Fotki będą po niedzieli, muzzy jest dopiero w połowie obrabiania fotek. Dla pocieszenia napiszę, że koszt sesji wynosi aż 2,40 zł na psiaka :) U Rogerka wszystko ok, jest przegrzeczny, świetnie dogaduje się z psami, sam wraca do boksu zawołany, nic nie kombinuje z płotami. Jest bardzo cichy, mało kiedy szczeka (przeważnie tylko wtedy gdy chce na siebie zwrócić uwagę ;) ). Stróż z niego kiepski, do gości sąsiadów macha ogonem przez siatkę ;) Czasami dostaje "głupawki" i okazuje radość wskakując mi z impetem na brzuch, odbijając się łapami - jak do tej pory udało mi się uniknąć wywrotki, ale pewnie do czasu, bo Rogerek lubi się tak cieszyć z zaskoczenia :) wiewoira napisał(a):Baaardzo zadowolona z Rogerka jestem ;) Teraz czekam z utęsknieniem na zdjęcia i liczę że chłopak szybko do domku trafi :cool3: Ja tym bardziej jestem zadowolona z relacji Murki :lol: mam nadzieję ze ktoś go pokocha,bo to cudowny pies ;) Quote
Marycha35 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Rogerrro, filutek!! Żeby na brzuch i fikołek!?!?!?!;) Kochany dzwoniec:) Quote
Recommended Posts