wiewoira Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Rogerku za płotami same złe rzeczy na psiaki czekają więc nie ma co sie interesować...ale ty to przecież już wiesz i na pewno nie bedziesz sprawdzał ;) Quote
margo001 Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 (edited) Murko dziękuję za wieści, tak przyjazne, wariat musiał się wyszaleć jak już pisałam, ma niespożyte pokłady energii ale potem za to grzecznie śpi ;) Rogerku tylko nie rób mi wstydu i nie kombinuj żadnych ucieczek przez płotek :mad: Edited October 8, 2013 by margo001 Quote
elik Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='margo001']... Rogerku tylko nie rób mi wstydu i nie kombinuj żadnych ucieczek przez płotek :mad: No chyba, że do wspaniałego DS :) Quote
wiewoira Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='elik']No chyba, że do wspaniałego DS :)[/QUOTE] Tu sie zgadzam ;) Ściskam z rana Rogerku Quote
margo001 Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='elik']No chyba, że do wspaniałego DS :)[/QUOTE] A to to tak :lol: Buziak z rana Rogerku :calus: Quote
wiewoira Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Hej przystojniaku,jak tam dziś na podwórku ??? Cmokas w mokry nochal :loveu: Quote
mdk8 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 kochane zajrzyjcie proszę na bazarek bo straszne tam pustki http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-9pazdziernik Quote
margo001 Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='wiewoira']Hej przystojniaku,jak tam dziś na podwórku ??? Cmokas w mokry nochal :loveu:[/QUOTE] mam wielką nadzieję że Rogerito mnie nie zawiedzie i jest grzeczny ;) śnił mi się w nocy, był cały biały jak moja sucz :evil_lol: Quote
wiewoira Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Buziam Rogerku na dobranoc i nie mam nic przeciwko żebyś też mi się przyśnił,skoro Kenzo mi się śni to Ty możesz mu towarzyszyć :loveu: Quote
margo001 Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Aj buziam i ja bardzo mocno :loveu: Quote
Kasiaw201 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Cześć Rogerku, mnie też śniłeś się dzisiaj w nocy, w moim łóżku były dzisiejszej nocy dwa psy ten realny i ten ze snu, i wie co zrobiło się w nim nagle ciaśniej:evil_lol: Quote
Marycha35 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Rogerrrro, gdzie ten Twój domek??? HĘ;)????? Quote
margo001 Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Kasiaw201']Cześć Rogerku, mnie też śniłeś się dzisiaj w nocy, w moim łóżku były dzisiejszej nocy dwa psy ten realny i ten ze snu, i wie co zrobiło się w nim nagle ciaśniej:evil_lol:[/QUOTE] Chciałabym aby Twój sen się spełnił ;) [quote name='Marycha35']Rogerrrro, gdzie ten Twój domek??? HĘ;)?????[/QUOTE] A no własnie, jak dotąd miałam tylko jedno zapytanie z ogłoszeń :roll: Quote
wiewoira Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Kasiaw201']Cześć Rogerku, mnie też śniłeś się dzisiaj w nocy, w moim łóżku były dzisiejszej nocy dwa psy ten realny i ten ze snu, i wie co zrobiło się w nim nagle ciaśniej:evil_lol:[/QUOTE] Mówi się że sny to nasze marzenia naet te głęboko ukryte i których nie jesteśmy świadomi... No a przecież marzenia należy spełniać :evil_lol: Quote
margo001 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Rogerku witam, co u ciebie :lol: Quote
Kasiaw201 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Witam Rogerku, chyba polubiłeś moje sny Quote
margo001 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 (edited) Jakoś tu cicho :roll: mam nadzieję że ta cisza to dobry znak ;) zdaje mi się że jutro sesja zdjęciowa, naszych modeli ;) Edited October 11, 2013 by margo001 Quote
Murka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 U Rogerka wszystko w porządku. Biega już regularnie i nic nie kombinuje z płotami (odpukać), na razie nie zostawiamy go samego na terenie. Ma śmieszny zwyczaj włażenia do boksów innych psów i podjadania im z misek (mimo, że np. obok stoi jego boks otwarty i micha pełna), to chyba takie "najadanie się na zapas". Na szczęście koledzy i koleżanki są wyrozumiali dla nowego lokatora, ale na wszelki wypadek zawsze jak go na tym przyłapię to go eksmituję z boksu :) Jutro sesja i mam nadzieję, że czasu nam starczy na wszystkie psiaki... Quote
Kasiaw201 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Roger chyba na stałe zamieszkał w moich snach, nich moja druga połowa już wraca , bo ja niestety nie mam prawa jazdy i jestem w tym względzie od niego uzależniona:onfire: Quote
wiewoira Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Kasiaw201']Roger chyba na stałe zamieszkał w moich snach, nich moja druga połowa już wraca , bo ja niestety nie mam prawa jazdy i jestem w tym względzie od niego uzależniona:onfire:[/QUOTE] Czyli ze bedziemy mogli gratulować ??? Mam wielką nadzieje ze tam ;) Quote
Kasiaw201 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Murka czy mogę poprosić o telefon do Ciebie , chciałabym porozmawiać o Rogerku Quote
margo001 Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Murka']U Rogerka wszystko w porządku. Biega już regularnie i nic nie kombinuje z płotami (odpukać), na razie nie zostawiamy go samego na terenie. Ma śmieszny zwyczaj włażenia do boksów innych psów i podjadania im z misek (mimo, że np. obok stoi jego boks otwarty i micha pełna), to chyba takie "najadanie się na zapas". Na szczęście koledzy i koleżanki są wyrozumiali dla nowego lokatora, ale na wszelki wypadek zawsze jak go na tym przyłapię to go eksmituję z boksu :) Jutro sesja i mam nadzieję, że czasu nam starczy na wszystkie psiaki...[/QUOTE] Mój bidulek najada się na zaś, tak był nauczony pod blokiem, każdy go karmił, a ten nie odmawiał ;) Murko bardzo mi miło że Rogerek ogólnie grzeczny :lol: [quote name='Kasiaw201']Roger chyba na stałe zamieszkał w moich snach, nich moja druga połowa już wraca , bo ja niestety nie mam prawa jazdy i jestem w tym względzie od niego uzależniona:onfire:[/QUOTE] [quote name='wiewoira']Czyli ze bedziemy mogli gratulować ??? Mam wielką nadzieje ze tam ;)[/QUOTE] [quote name='Kasiaw201']Murka czy mogę poprosić o telefon do Ciebie , chciałabym porozmawiać o Rogerku[/QUOTE] Kasiu on porwał i me serce ale ja nie mogę sobie pozwolić na kolejnego psa, mam tu swoje u siebie, u mamy i jeszcze kilka pod stałą opieką, dużo by gadać ;) Mam tylko nadzieje ze Twoje sny się spełnią :loveu: Quote
Recommended Posts