Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Murko dziękuję za wieści, tak przyjazne, wariat musiał się wyszaleć jak już pisałam, ma niespożyte pokłady energii ale potem za to grzecznie śpi ;)
Rogerku tylko nie rób mi wstydu i nie kombinuj żadnych ucieczek przez płotek :mad:

Edited by margo001
Posted

[quote name='margo001']...
Rogerku tylko nie rób mi wstydu i nie kombinuj żadnych ucieczek przez płotek :mad:

No chyba, że do wspaniałego DS :)

Posted

[quote name='wiewoira']Hej przystojniaku,jak tam dziś na podwórku ??? Cmokas w mokry nochal :loveu:[/QUOTE]
mam wielką nadzieję że Rogerito mnie nie zawiedzie i jest grzeczny ;) śnił mi się w nocy, był cały biały jak moja sucz :evil_lol:

Posted

Cześć Rogerku, mnie też śniłeś się dzisiaj w nocy, w moim łóżku były dzisiejszej nocy dwa psy ten realny i ten ze snu, i wie co zrobiło się w nim nagle ciaśniej:evil_lol:

Posted

[quote name='Kasiaw201']Cześć Rogerku, mnie też śniłeś się dzisiaj w nocy, w moim łóżku były dzisiejszej nocy dwa psy ten realny i ten ze snu, i wie co zrobiło się w nim nagle ciaśniej:evil_lol:[/QUOTE]
Chciałabym aby Twój sen się spełnił ;)
[quote name='Marycha35']Rogerrrro, gdzie ten Twój domek??? HĘ;)?????[/QUOTE]
A no własnie, jak dotąd miałam tylko jedno zapytanie z ogłoszeń :roll:

Posted

[quote name='Kasiaw201']Cześć Rogerku, mnie też śniłeś się dzisiaj w nocy, w moim łóżku były dzisiejszej nocy dwa psy ten realny i ten ze snu, i wie co zrobiło się w nim nagle ciaśniej:evil_lol:[/QUOTE]
Mówi się że sny to nasze marzenia naet te głęboko ukryte i których nie jesteśmy świadomi... No a przecież marzenia należy spełniać :evil_lol:

Posted (edited)

Jakoś tu cicho :roll: mam nadzieję że ta cisza to dobry znak ;)
zdaje mi się że jutro sesja zdjęciowa, naszych modeli ;)

Edited by margo001
Posted

U Rogerka wszystko w porządku. Biega już regularnie i nic nie kombinuje z płotami (odpukać), na razie nie zostawiamy go samego na terenie. Ma śmieszny zwyczaj włażenia do boksów innych psów i podjadania im z misek (mimo, że np. obok stoi jego boks otwarty i micha pełna), to chyba takie "najadanie się na zapas". Na szczęście koledzy i koleżanki są wyrozumiali dla nowego lokatora, ale na wszelki wypadek zawsze jak go na tym przyłapię to go eksmituję z boksu :)

Jutro sesja i mam nadzieję, że czasu nam starczy na wszystkie psiaki...

Posted

[quote name='Kasiaw201']Roger chyba na stałe zamieszkał w moich snach, nich moja druga połowa już wraca , bo ja niestety nie mam prawa jazdy i jestem w tym względzie od niego uzależniona:onfire:[/QUOTE]

Czyli ze bedziemy mogli gratulować ??? Mam wielką nadzieje ze tam
;)

Posted

[quote name='Murka']U Rogerka wszystko w porządku. Biega już regularnie i nic nie kombinuje z płotami (odpukać), na razie nie zostawiamy go samego na terenie. Ma śmieszny zwyczaj włażenia do boksów innych psów i podjadania im z misek (mimo, że np. obok stoi jego boks otwarty i micha pełna), to chyba takie "najadanie się na zapas". Na szczęście koledzy i koleżanki są wyrozumiali dla nowego lokatora, ale na wszelki wypadek zawsze jak go na tym przyłapię to go eksmituję z boksu :)

Jutro sesja i mam nadzieję, że czasu nam starczy na wszystkie psiaki...[/QUOTE]
Mój bidulek najada się na zaś, tak był nauczony pod blokiem, każdy go karmił, a ten nie odmawiał ;)
Murko bardzo mi miło że Rogerek ogólnie grzeczny :lol:

[quote name='Kasiaw201']Roger chyba na stałe zamieszkał w moich snach, nich moja druga połowa już wraca , bo ja niestety nie mam prawa jazdy i jestem w tym względzie od niego uzależniona:onfire:[/QUOTE]

[quote name='wiewoira']Czyli ze bedziemy mogli gratulować ??? Mam wielką nadzieje ze tam
;)[/QUOTE]

[quote name='Kasiaw201']Murka czy mogę poprosić o telefon do Ciebie , chciałabym porozmawiać o Rogerku[/QUOTE]
Kasiu on porwał i me serce ale ja nie mogę sobie pozwolić na kolejnego psa, mam tu swoje u siebie, u mamy i jeszcze kilka pod stałą opieką, dużo by gadać ;)
Mam tylko nadzieje ze Twoje sny się spełnią :loveu: