Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a już jestem ;)
najpierw proszę obejrzeć jak nasz Rogero żegnał się z moim TZ :

https://www.youtube.com/watch?v=TL_StaLByeM
https://www.youtube.com/watch?v=Gi7pzsgmm4Q

juz od rana czuł że coś się święci, co chwilę patrzył na mnie i popiskiwał, myślałam ze będzie problem z wejściem do auta ale wsiadł bez problemu, rozłożył się na tylnym siedzeniu jak lord, głowe i łapeczki położył na moich kolanach i tak jechał grzecznie całą drogę :loveu:
Gdy dojechałyśmy był troszkę zdezorientowany i smutny ale postaliśmy troszkę, pogadaliśmy, wyczuł chyba że tu raczej zostanie, zaczął mnie olewać i nagle wskoczył na Murkę dać jej buziaka :loveu: TZ Murki wziął go na obchód terenu i nawet się za mną nie obejrzał skubaniec jeden:mad:

Hotelik ma zapłacony na ten miesiąc z góry :lol:
Dziękuję Eli mojej bratowej, że zgodziła się go zawieźć do Murki i nie wzięła za transport grosza :loveu::Rose:
Murko miło było Cię i Twego TZ poznać:loveu:

już u Murki
" class="ipsImage" alt="">

chyba wszystko napisałam, mam nadzieję, jak coś to pytajcie ;)

Posted

[quote name='Kasiaw201']On mi się coraz bardziej podoba, chyba się zakochałam coraz bardziej
Podziękuj Twojej bratowej za pomoc dla Rogerka
Ile wychodzi hotelik?[/QUOTE]
my tez zakochalismy się w nim bardzo, TZ płakał jak odjechał :roll:
Eli oczywiście podziękowałam inaczej nie mogłam, ona tez zabierała Rogerka na spacerki codziennie :loveu:

[quote name='dusje']Rozkoszny pieszczoch :loveu: Super robota,Margo :lol:[/QUOTE]

[quote name='Kasiaw201']To prawda, duży szacunek Margo[/QUOTE]
:lol:
[quote name='ewu']Cudny , dostojny psiak:)
Pewnie się zaprzyjaźni z Plamą i Kurusiem:)[/QUOTE]
mam taka nadzieję ;)

[quote name='Mattilu']U Murki bedzie mial dooooobrze :) Ile za hotelik na mies?[/QUOTE]

cioteczki za miesiąc zapłaciłam 360 zł

Posted

z własnej kieszeni na ta chwilę kupiłam:
obrożę i smycz 22 zł tu dziękuję koledze Jarkowi za sporą zniżkę :loveu:
odpchliłam i odrobaczyłam nie pamiętam juz ale około 25 zł
zaszczepiłam go na wściekliznę i wirusówki + książeczka + tabletki na następne odrobaczanie 64 zł
to tak co by Murka miała mniej na głowie ;)

Posted

[quote name='Malgoska']Jak dobrze, że się udało. Może będzie miał szczęście i znajdzie szybko domek jak Yodulek.[/QUOTE]
tez się cieszę że Murka go przyjęła :loveu: oby, o tym marzę ;)
[quote name='wiewoira']Kapitalny facet z niego :loveu: No i dobrze że trafił na Ciebie i jego los sie pozytywnie odmienił,SZACUN Margo ;)[/QUOTE]
superowy jest to fakt :lol:

Posted

Już jestem. Przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam, ale przełom miesięcy to zawsze koszmarny czas (rozliczenia, rachunki, księgowanie itd.).

Rogerek jest bardzo grzecznym psiakiem. Trochę popiskuje gdy zostaje sam, ale tragedii nie ma, nic nie kombinuje, apetyt ma, czystość zachowuje super. Już się zapoznał z paroma psiakami i coś tam próbuje się bawić. Przeszedł także test na to czy faktycznie jest wykastrowany (myślałam, że może jakiś wnęter albo co): miał spotkanie z sunią z cieczką - olał ją całkowicie :)
Odnośnie Plamy, to właśnie dzisiaj się z Rogerkiem bezpośrednio zapoznał i zaczepiał go do zabawy :) Pewnie by doszło do brykania, ale Rogerek na razie musi odchodzić swoje na lince zanim ją odpniemy.

Nasz wet ma czytnik czipów, pożyczymy od niego przy okazji i sprawdzimy u Rogerka. Mi się wydaje, że on mógł być adoptowany z jakiegoś schroniska i stąd kastracja...

Posted

Cieszą takie wiadomości :multi:
Też się zastanawiałam czy po czipie nie da sie sprawdzić kiedy i gdzie był kastrowany i komu chociaż to zawdzieczać może ...
Facet z niego super mam wielką nadzieję że szybko domek z ciepłem i miłością znajdzie ;)

Posted

[quote name='Murka']Już jestem. Przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam, ale przełom miesięcy to zawsze koszmarny czas (rozliczenia, rachunki, księgowanie itd.).

Rogerek jest bardzo grzecznym psiakiem. Trochę popiskuje gdy zostaje sam, ale tragedii nie ma, nic nie kombinuje, apetyt ma, czystość zachowuje super. Już się zapoznał z paroma psiakami i coś tam próbuje się bawić. Przeszedł także test na to czy faktycznie jest wykastrowany (myślałam, że może jakiś wnęter albo co): miał spotkanie z sunią z cieczką - olał ją całkowicie :)
Odnośnie Plamy, to właśnie dzisiaj się z Rogerkiem bezpośrednio zapoznał i zaczepiał go do zabawy :) Pewnie by doszło do brykania, ale Rogerek na razie musi odchodzić swoje na lince zanim ją odpniemy.

Nasz wet ma czytnik czipów, pożyczymy od niego przy okazji i sprawdzimy u Rogerka. Mi się wydaje, że on mógł być adoptowany z jakiegoś schroniska i stąd kastracja...

sprawdzcie olsztyńskie schronisko
kiedys wklejałam tu cos takiego

albo ten:

http://www.sznaucerki**********/zagu...-dom,1837.html
adoptowany z olsztyńskiego schronu ale nie ma info gdzie, może zwiał...

link znalazłam przez google, Murka widzisz psiaka, czy Roger jest podobny?