Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

prywatny nr konta powinno się podawać na pw, bo jest z tym jakiś problem, w sensie prawny, może sprawdź, to żebyś później nie miała nieprzyjemności??

Edited by asiuniab
Posted

[quote name='Malgoska']to są warunki hotelowe???? :crazyeye:[/QUOTE]

widziałam tu na dogo gorsze i za większe pieniądze. Nie oceniajcie pochopnie. Skontaktujcie się z anett ona była tam , odwiedzała psiaki to powie co i jak.

A są na pewno lepsze niż ten " trawnik" pod blokiem.

Posted

[quote name='mdk8']widziałam tu na dogo gorsze i za większe pieniądze. Nie oceniajcie pochopnie. Skontaktujcie się z anett ona była tam , odwiedzała psiaki to powie co i jak.

A są na pewno lepsze niż ten " trawnik" pod blokiem.[/QUOTE]

może zdjęcie jakieś niefortunne; masz więcej fotek
bo na tym jednym to jak fragment obory; i ten garnek emaliowany....

Posted

[quote name='Malgoska']może zdjęcie jakieś niefortunne; masz więcej fotek
bo na tym jednym to jak fragment obory; i ten garnek emaliowany....[/QUOTE]

przeczytaj albo przejrzyj watki Barika i Inki. Tam jest sporo zdjęć z różnych pór roku. Psiaki siedzą tam dosyć długo. Na fb faktycznie jest sporo zdjęć.

Posted

[quote name='asiuniab']cioteczko, wiem, że prywatny nr konta powinno się podawać na pw, bo jest z tym jakiś problem, w sensie prawny, może sprawdź, to żebyś później nie miała nieprzyjemności??[/QUOTE]

[quote name='Karilka']Przelałam 15zł. Powodzenia pieseczku.

Co do konta - moze lepiej podawaj na PW[/QUOTE]
Ok, już się poprawiam ;)
Bardzo dziękuje za wpłatę :loveu::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='hotel_lilki']oj trudno powiedzieć ale ok 10 chyba ma...opiekuje sie nia DOnka z owczarkowej fundacji, a co... fajna?[/QUOTE]

śliczna
podobna do mojej suni z awatarka (za TM) - miała 16 lat.
bardzo podobna
ma gdzieś wątek? jaka jest jej historia?

Posted

Rogerek mówi dobranoc i prosi o deklarację na hotelik, mamy 85 zł na ta chwilę :roll:
Czy jest ktoś tutaj doświadczony w bazarkach i mógłby poprowadzić ? byłabym bardzo wdzięczna :loveu: znalazłabym kilka ciuszków ;)

Posted

[quote name='margo001']Rogerek mówi dobranoc i prosi o deklarację na hotelik, mamy 85 zł na ta chwilę :roll:
Czy jest ktoś tutaj doświadczony w bazarkach i mógłby poprowadzić ? byłabym bardzo wdzięczna :loveu: znalazłabym kilka ciuszków ;)[/QUOTE]
Ja mam dla Megi 40 zł deklaracji ale jakoś bazarkami daję radę:)
Roger jest mega adopcyjny a moja Megi niestety nie....
Nakarmiłam konto i zaraz wyślę obiecane 100 zł:)

Posted

[quote name='margo001']Rogerek mówi dobranoc i prosi o deklarację na hotelik, mamy 85 zł na ta chwilę :roll:
Czy jest ktoś tutaj doświadczony w bazarkach i mógłby poprowadzić ? byłabym bardzo wdzięczna :loveu: znalazłabym kilka ciuszków ;)[/QUOTE]
a cioteczko powiedz ile potrzebuje Roger na miesiąc, macie już wybrany hotelik??

Posted

[quote name='ewu']Ja mam dla Megi 40 zł deklaracji ale jakoś bazarkami daję radę:)
Roger jest mega adopcyjny a moja Megi niestety nie....
Nakarmiłam konto i zaraz wyślę obiecane 100 zł:)[/QUOTE]
Ło Jezu a ja myślałam ze Roger ma tragedię :crazyeye:
a czemu Megi nie ?
Dziękuję Cioteczko :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='asiuniab']a cioteczko powiedz ile potrzebuje Roger na miesiąc, macie już wybrany hotelik??[/QUOTE]
Hotelik u Murki za 360 zł jeśli pojedzie suczka do DS, wtedy Roger zastąpi jej miejsce, mam nadzieję ;)