Malgoska Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='dusje']Ciekawe warunki hotelowe :roll: A Ile za dzien/ dobe w tym luksie? Zima tez tak kocykowo? Jestem na NIE to są warunki hotelowe???? :crazyeye: Quote
asiuniab Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) prywatny nr konta powinno się podawać na pw, bo jest z tym jakiś problem, w sensie prawny, może sprawdź, to żebyś później nie miała nieprzyjemności?? Edited September 24, 2013 by asiuniab Quote
Karilka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Przelałam 15zł. Powodzenia pieseczku. Co do konta - moze lepiej podawaj na PW Quote
mdk8 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Malgoska']to są warunki hotelowe???? :crazyeye:[/QUOTE] widziałam tu na dogo gorsze i za większe pieniądze. Nie oceniajcie pochopnie. Skontaktujcie się z anett ona była tam , odwiedzała psiaki to powie co i jak. A są na pewno lepsze niż ten " trawnik" pod blokiem. Quote
Malgoska Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='mdk8']widziałam tu na dogo gorsze i za większe pieniądze. Nie oceniajcie pochopnie. Skontaktujcie się z anett ona była tam , odwiedzała psiaki to powie co i jak. A są na pewno lepsze niż ten " trawnik" pod blokiem.[/QUOTE] może zdjęcie jakieś niefortunne; masz więcej fotek bo na tym jednym to jak fragment obory; i ten garnek emaliowany.... Quote
hotel_lilki Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 zapraszam do mnie i nic więcej nie bede pisac...lecz zdjęcia które macie sa stare z zimy...tu jest strona na fb https://www.facebook.com/Hotel.u.lilki Quote
mdk8 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Malgoska']może zdjęcie jakieś niefortunne; masz więcej fotek bo na tym jednym to jak fragment obory; i ten garnek emaliowany....[/QUOTE] przeczytaj albo przejrzyj watki Barika i Inki. Tam jest sporo zdjęć z różnych pór roku. Psiaki siedzą tam dosyć długo. Na fb faktycznie jest sporo zdjęć. Quote
margo001 Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='asiuniab']cioteczko, wiem, że prywatny nr konta powinno się podawać na pw, bo jest z tym jakiś problem, w sensie prawny, może sprawdź, to żebyś później nie miała nieprzyjemności??[/QUOTE] [quote name='Karilka']Przelałam 15zł. Powodzenia pieseczku. Co do konta - moze lepiej podawaj na PW[/QUOTE] Ok, już się poprawiam ;) Bardzo dziękuje za wpłatę :loveu::Rose::Rose::Rose: Quote
Malgoska Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='hotel_lilki']zapraszam do mnie i nic więcej nie bede pisac...lecz zdjęcia które macie sa stare z zimy...tu jest strona na fb https://www.facebook.com/Hotel.u.lilki tereny do spacerów bardzo fajne zaraz wejdę na wątki co to za sunia Lira??? Quote
hotel_lilki Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 to jest owczarek z Glinna...staruszka po przejściach jest u mnie na stłe Quote
Malgoska Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='hotel_lilki']to jest owczarek z Glinna...staruszka po przejściach jest u mnie na stłe[/QUOTE] ile ma lat? Quote
hotel_lilki Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 oj trudno powiedzieć ale ok 10 chyba ma...opiekuje sie nia DOnka z owczarkowej fundacji, a co... fajna? Quote
Karilka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Wiecie - jemu po tym trawniku to i porządna buda pałacem będzie. Chociaż widząc jego zdjęcia - fotel nie taki obcy dla naszego szorstka :). Quote
margo001 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Od razu wiedział po wejściu do mnie do pracy do czego służy fotel, grzecznie czekał aż mu pozwolę wejść ;) Quote
Malgoska Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='hotel_lilki']oj trudno powiedzieć ale ok 10 chyba ma...opiekuje sie nia DOnka z owczarkowej fundacji, a co... fajna?[/QUOTE] śliczna podobna do mojej suni z awatarka (za TM) - miała 16 lat. bardzo podobna ma gdzieś wątek? jaka jest jej historia? Quote
margo001 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='Karilka']Przelałam 15zł. Powodzenia pieseczku. [/QUOTE] Pieniążki dotarły, pięknie dziękuję :Rose::Rose::Rose: Quote
margo001 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='Kasiaw201']Można poprosić o konto?[/QUOTE] Witam na wątku :lol: PW wysłane ;) Quote
mdk8 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 kochane cioteczki, zapraszam na " smaczny " bazarek dla 3 starszych schorowanych psiaków http://www.dogomania.pl/forum/threads/247374-w-budowie?p=21344998#post21344998 Quote
hotel_lilki Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/238009-Dwa-owczarki-uratowane-z-Glinna-POMOCY-!!! Tu jest jej historia [quote name='Malgoska']śliczna podobna do mojej suni z awatarka (za TM) - miała 16 lat. bardzo podobna ma gdzieś wątek? jaka jest jej historia? Quote
margo001 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Rogerek mówi dobranoc i prosi o deklarację na hotelik, mamy 85 zł na ta chwilę :roll: Czy jest ktoś tutaj doświadczony w bazarkach i mógłby poprowadzić ? byłabym bardzo wdzięczna :loveu: znalazłabym kilka ciuszków ;) Quote
ewu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='margo001']Rogerek mówi dobranoc i prosi o deklarację na hotelik, mamy 85 zł na ta chwilę :roll: Czy jest ktoś tutaj doświadczony w bazarkach i mógłby poprowadzić ? byłabym bardzo wdzięczna :loveu: znalazłabym kilka ciuszków ;)[/QUOTE] Ja mam dla Megi 40 zł deklaracji ale jakoś bazarkami daję radę:) Roger jest mega adopcyjny a moja Megi niestety nie.... Nakarmiłam konto i zaraz wyślę obiecane 100 zł:) Quote
asiuniab Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='margo001']Rogerek mówi dobranoc i prosi o deklarację na hotelik, mamy 85 zł na ta chwilę :roll: Czy jest ktoś tutaj doświadczony w bazarkach i mógłby poprowadzić ? byłabym bardzo wdzięczna :loveu: znalazłabym kilka ciuszków ;)[/QUOTE] a cioteczko powiedz ile potrzebuje Roger na miesiąc, macie już wybrany hotelik?? Quote
margo001 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='ewu']Ja mam dla Megi 40 zł deklaracji ale jakoś bazarkami daję radę:) Roger jest mega adopcyjny a moja Megi niestety nie.... Nakarmiłam konto i zaraz wyślę obiecane 100 zł:)[/QUOTE] Ło Jezu a ja myślałam ze Roger ma tragedię :crazyeye: a czemu Megi nie ? Dziękuję Cioteczko :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
margo001 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='asiuniab']a cioteczko powiedz ile potrzebuje Roger na miesiąc, macie już wybrany hotelik??[/QUOTE] Hotelik u Murki za 360 zł jeśli pojedzie suczka do DS, wtedy Roger zastąpi jej miejsce, mam nadzieję ;) Quote
Recommended Posts