margo001 Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 A tak przyszłam zajrzec przed snem ;) Quote
madziakato Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='ewa gonzales']Ciociunia slij mi zdj na pw ,jeśli umiesz wstawiac juz pomniejszone, zrobimy bazarusio...ja nie umiem :oops: zdj z tel czy aparatu wstawiać ....pozdrawiam A mogłabym na meila? Quote
wiewoira Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Z wieczornymi pozdrowieniami :loveu: Quote
madziakato Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Witajcie, czy mogę prosić o meila, na którego wyślę zdjęcia i opisy, mam już gotowe Quote
margo001 Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='madziakato']Witajcie, czy mogę prosić o meila, na którego wyślę zdjęcia i opisy, mam już gotowe[/QUOTE] Pisz do ewa gonzalez, niestety nie mam do niej emaila ;) Quote
dusje Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Slodki Rogaliku :loveu: Grzeczny jestes? :cool3: Quote
Nadziejka Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='madziakato']Witajcie, czy mogę prosić o meila, na którego wyślę zdjęcia i opisy, mam już gotowe[/QUOTE] Cioteczko na mejla nie :shake: ...nie dam rady z mejla, zdjęcia slii mi na pw :wolfie: Rogerusiatezko :buzi: :buzi: sciskamy za ciebie Quote
madziakato Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Kurcze, ja też właśnie nie potrafię, dlatego o to pytałam. W takim razie, czy ktoś mógłby podać swojego meila i przesłać na PW do ewygonzales? Baaardzo proszę:roll: Quote
margo001 Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='ewa gonzales']Cioteczko na mejla nie :shake: ...nie dam rady z mejla, zdjęcia slii mi na pw :wolfie: Rogerusiatezko :buzi: :buzi: sciskamy za ciebie [quote name='madziakato']Kurcze, ja też właśnie nie potrafię, dlatego o to pytałam. W takim razie, czy ktoś mógłby podać swojego meila i przesłać na PW do ewygonzales? Baaardzo proszę:roll: A to nie wiedziałam, przepraszam ;) proszę wyślij do mnie [email protected] :loveu: Quote
margo001 Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='dusje']Slodki Rogaliku :loveu: Grzeczny jestes? :cool3:[/QUOTE] Wierzę że tak jest ;) Quote
Nadziejka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 baz baz baz od margo http://www.dogomania.pl/forum/threads/249096-Ciuszki-i-torebunie-dla-Rogera-od-margo-zapraszamy-goraco-od-29-11-12-12-godz-22-00?p=21596746#post21596746 :multi: :multi: bedzie gotowy jutro, pokombinowałam :evil_lol: pozdrawiam Quote
Murka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Rogerek grzeczny i wydaje mi się, że w końcu wyszedł z depresji, pogodził się z boksem, cieszy się na spacerach i nie chowa się kiedy czas wracać do boksu (kilka razy wlazł pod stodołę, zaszył się w dole, że mu tylko głowa wystawała i głuchnął zupełnie na wołania, nie chciał wracać do boksu, na spacerach był smutny i trochę jakby nieobecny). Teraz sam radośnie wchodzi do boksu. Może wcześniej miał lęk przed boksem, bał się, że będzie tam siedział nie wiadomo ile, a teraz przyzwyczaił się do spacerków i już wie, że zawsze go wypuścimy. Quote
margo001 Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='ewa gonzales']baz baz baz od margo http://www.dogomania.pl/forum/threads/249096-Ciuszki-i-torebunie-dla-Rogera-od-margo-zapraszamy-goraco-od-29-11-12-12-godz-22-00?p=21596746#post21596746 :multi: :multi: bedzie gotowy jutro, pokombinowałam :evil_lol: pozdrawiam Ewa, nawet nie wiesz jak Ci dziękuję :buzi::iloveyou::iloveyou::iloveyou: nie czekałaś, wiem jak się umęczyłaś :mad: zaraz podeślę opisy ;) [quote name='Murka']Rogerek grzeczny i wydaje mi się, że w końcu wyszedł z depresji, pogodził się z boksem, cieszy się na spacerach i nie chowa się kiedy czas wracać do boksu (kilka razy wlazł pod stodołę, zaszył się w dole, że mu tylko głowa wystawała i głuchnął zupełnie na wołania, nie chciał wracać do boksu, na spacerach był smutny i trochę jakby nieobecny). Teraz sam radośnie wchodzi do boksu. Może wcześniej miał lęk przed boksem, bał się, że będzie tam siedział nie wiadomo ile, a teraz przyzwyczaił się do spacerków i już wie, że zawsze go wypuścimy. Kochany Rogerek :loveu: dziękuje Murko za dobre wieści :loveu: [quote name='malawaszka']mądra psinka - domek potrzebny! Pilnie! Quote
wiewoira Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Oj domeczku przybywaj !!!!!!! Kochany Rogalik grzeczniutki :loveu: buziam piesiunia mocniutko :buzi: Quote
margo001 Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Oj Rogaliku gdzie twój domek :hmmmm::niewiem: Quote
margo001 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Przyszłam do ciebie Rogaliku :calus: Quote
Recommended Posts