Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa gonzales']Ciociunia slij mi zdj na pw ,jeśli umiesz wstawiac juz pomniejszone, zrobimy bazarusio...ja nie umiem :oops: zdj z tel czy aparatu wstawiać ....pozdrawiam A mogłabym na meila?

Posted

[quote name='madziakato']Witajcie, czy mogę prosić o meila, na którego wyślę zdjęcia i opisy, mam już gotowe[/QUOTE]
Pisz do ewa gonzalez, niestety nie mam do niej emaila ;)

Posted

[quote name='madziakato']Witajcie, czy mogę prosić o meila, na którego wyślę zdjęcia i opisy, mam już gotowe[/QUOTE] Cioteczko na mejla nie :shake: ...nie dam rady z mejla, zdjęcia slii mi na pw :wolfie: Rogerusiatezko :buzi: :buzi: sciskamy za ciebie

Posted

[quote name='ewa gonzales']Cioteczko na mejla nie :shake: ...nie dam rady z mejla, zdjęcia slii mi na pw :wolfie: Rogerusiatezko :buzi: :buzi: sciskamy za ciebie

[quote name='madziakato']Kurcze, ja też właśnie nie potrafię, dlatego o to pytałam. W takim razie, czy ktoś mógłby podać swojego meila i przesłać na PW do ewygonzales? Baaardzo proszę:roll:
A to nie wiedziałam, przepraszam ;) proszę wyślij do mnie [email protected] :loveu:

Posted

Rogerek grzeczny i wydaje mi się, że w końcu wyszedł z depresji, pogodził się z boksem, cieszy się na spacerach i nie chowa się kiedy czas wracać do boksu (kilka razy wlazł pod stodołę, zaszył się w dole, że mu tylko głowa wystawała i głuchnął zupełnie na wołania, nie chciał wracać do boksu, na spacerach był smutny i trochę jakby nieobecny). Teraz sam radośnie wchodzi do boksu. Może wcześniej miał lęk przed boksem, bał się, że będzie tam siedział nie wiadomo ile, a teraz przyzwyczaił się do spacerków i już wie, że zawsze go wypuścimy.

Posted

[quote name='ewa gonzales']baz baz baz od margo http://www.dogomania.pl/forum/threads/249096-Ciuszki-i-torebunie-dla-Rogera-od-margo-zapraszamy-goraco-od-29-11-12-12-godz-22-00?p=21596746#post21596746 :multi: :multi: bedzie gotowy jutro, pokombinowałam :evil_lol: pozdrawiam
Ewa, nawet nie wiesz jak Ci dziękuję :buzi::iloveyou::iloveyou::iloveyou: nie czekałaś, wiem jak się umęczyłaś :mad: zaraz podeślę opisy ;)

[quote name='Murka']Rogerek grzeczny i wydaje mi się, że w końcu wyszedł z depresji, pogodził się z boksem, cieszy się na spacerach i nie chowa się kiedy czas wracać do boksu (kilka razy wlazł pod stodołę, zaszył się w dole, że mu tylko głowa wystawała i głuchnął zupełnie na wołania, nie chciał wracać do boksu, na spacerach był smutny i trochę jakby nieobecny). Teraz sam radośnie wchodzi do boksu. Może wcześniej miał lęk przed boksem, bał się, że będzie tam siedział nie wiadomo ile, a teraz przyzwyczaił się do spacerków i już wie, że zawsze go wypuścimy.
Kochany Rogerek :loveu: dziękuje Murko za dobre wieści :loveu:
[quote name='malawaszka']mądra psinka - domek potrzebny!
Pilnie!