Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jolantina nie moge wysłać wiadomości. Bela, wysłąłam nr konta.

Dostałam konto i wpłacilam 30 zł.  Moze uda mi sie tyle wpłacac tez później, ale zostane przy deklarcji 20 zł/mc

Moja Janka choruje od lata. Diagnostyka mnie zarzyna finansowo :(

Posted

Elza dostała leki na zwieracze. Podjęlismy decyzje ze wypróbujemy je jak Elza skończy leki na stawy, czyli za 4 dni. Potem spróbujemy leku wysłanego przez Saphire. Będziemy róbowac wszystko do skutku. Dzisiaj pojade kupić podkłady.

Posted

Foty są na starym bazarku. Fajne są.
A może coś jeszcze ????? :)

Jola mam 2 torby ciuchów do wystawienia. Ale na to potrzeba czasu. Pójdą na następny bazarek. Dzisiaj wystawie to co jest. Dzięki.
Posted

Sterylizowane, stare suki często tak posikują.

Propalin nie pomaga? Czy wet potwierdził, że to posterylkowe nietrzymanie moczu?. Ja miałam z tym problemem do czynienia przy dwóch suniach i Propalin całkowicie go wyeliminował

Posted

przybiegam do biedaczki . Mam słabość do takich onkokundelków. Mam w domu takiego ....

poproszę o nr. konta . Pomogę ile będę mogła.

A może DT tak bardzo ją kocha , że wiedząc iż być może są to ostatnie m-ce życia suńki boi się patrzeć jak odchodzi .

Posted

przybiegam do biedaczki . Mam słabość do takich onkokundelków. Mam w domu takiego ....

A może DT tak bardzo ją kocha , że wiedząc iż być może są to ostatnie m-ce życia suńki boi się patrzeć jak odchodzi .

Wysłąłam na Pw. Własnie jade do nich z podkłądami i przetworami domowymi. ;-)

Posted

No wiec też tak pomyślałam, że Pan Krzysiu boi się patrzeć jak Elzunia odchodzi. To takie bolesne i ciężkie. Niestety większość z nas już to wie i przechodziła.

Ale zaakceptować tego się nie da.

Posted

Agata, jak to w końcu zostało ustalone - pieniążki na jedzenie wysyłamy na konto p.Krzyśka czy na Twoje?

Byłaś u Elzy?

Ja zaraz będę robić przelewy. I mam konto p. Krzysia. Więc chyba na p. Krzysia.