Agata69 Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 A, i jeszcze podatek trzeba zapłacic do końca marca - 40 zł. Quote
jola&tina Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Montuj bazarek, jak masz z czego. Jestem gotowa do współpracy. Quote
Agata69 Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 Montuj bazarek, jak masz z czego. Jestem gotowa do współpracy. Ja mam zawsze z czego, jestem typowy chomik, wszystko mi sie przydaje. Propalin juz zamowiłam, a podatek trzeba zapłacić do końca marca. I tak mamy szczęście ze Elza ma dom. Wczoraj Krzysiek mówił że Elza licha, ale dwa dni temu brykała z innym psem na spacerze. Quote
Gusiaczek Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 A, i jeszcze podatek trzeba zapłacic do końca marca - 40 zł. Za co ? Quote
Agata69 Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 Za co ? Za psa. 40 zł od sztuki. ja mam 5 do zapłacenia, więc łatwo nie jest. Quote
mar.gajko Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Za psa. 40 zł od sztuki. ja mam 5 do zapłacenia, więc łatwo nie jest. A u nas, ja nie płacę. Nie to że jakoś unikam ;) ale kastrowane, czipowane sa zwolnione z opłaty. Dostają numerki i "co łaska" do puszeczki na schronisko, ale nei koniecznie musu nie ma. No i zwolnione sa wszytskie psy z krakowskiego schroniska wzięte. Quote
Agata69 Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 A u nas, ja nie płacę. Nie to że jakoś unikam ;) ale kastrowane, czipowane sa zwolnione z opłaty. Dostają numerki i "co łaska" do puszeczki na schronisko, ale nei koniecznie musu nie ma. No i zwolnione sa wszytskie psy z krakowskiego schroniska wzięte. no widzisz a u nas chamstwo. Quote
bela51 Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 U nas podatek miejski za psa zniesiono 2 lata temu. Ale mam psa na psim cmentarzu , za ktory musze placic 70 zł rocznie, czyli drozej niz za ludzki. Zawsze znajdą okazje , aby zarobic na psach, jesli nie zywych, to chociaz martwych. Quote
jola&tina Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Dlaczego u Ufci tak cicho??? A co z propalinem? Quote
Gusiaczek Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Może wystąpić do urzędu o zwolnienie z podatku? Quote
mar.gajko Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Agato, zajrzyj tu :) Co u Elzy? W normie? Podatek zapłacony ;) Quote
Agata69 Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 Agato, zajrzyj tu :) Co u Elzy? W normie? Podatek zapłacony ;) tak, w normie. Byłam u Krzyśka wczoraj. Padatek zapłacony. Elza odziedziczyła karmę po Dodzie. Dostała tez 20 zł na "waciki". Kupiłam jej preparat na kleszcze bo Krzysiek marudził. Ma się dobrze, znaczy Elza. Raz chodzi gorzej, raz bryka jak młodka. Jak to babcia. To , ze tutaj nie piszę, nie znaczy , ze zaniedbuję. Tak juz mam na moje nieszczęście. zaraz wstawie fotki z poczatku marca. Quote
Agata69 Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 Oj, trochę schuść by trzeba było ;) To samo mówie. Ale Krzysiek nie, dupe jej miodem smaruje. Elzusia nie chce suchego to w trymiga musze lecieć po nowe, bo sie towarzystwo fochuje. Quote
mar.gajko Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 To samo mówie. Ale Krzysiek nie, dupe jej miodem smaruje. Elzusia nie chce suchego to w trymiga musze lecieć po nowe, bo sie towarzystwo fochuje. Od miodu na dupie nie grubnie :) Tylko od żarcia. Ona starawa, stawy siądą. Kręgosłup. Jakoś coś mu powiedz. Quote
Agata69 Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Może sobie sam przeczyta i przyjdzie refleksja... Quote
Agata69 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Dołączamy sie życzeń i dziękujemy za pomoc. Nieustannie. Quote
jola&tina Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 A ja wątku ufnej Elzy/Lusi życzę radosnych i zdrowych Świąt - wszystkim, wszystkim, wszystkim. Quote
mar.gajko Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 A ja wątku ufnej Elzy/Lusi życzę radosnych i zdrowych Świąt - wszystkim, wszystkim, wszystkim. I my Tobie Jolantino też :) My tzn. Ja, Zula, Franio & Koty. I Wszystkim fankom Elzuni. No i Elzuni i p. Krzysztofowi. Quote
jola&tina Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 I my Tobie Jolantino też :) My tzn. Ja, Zula, Franio & Koty. I Wszystkim fankom Elzuni.Dziękuję i mimo zagrożenia ze strony Franciszka mocno i świątecznie Was ściskam. ....... No i Elzuni i p. Krzysztofowi.Panu Krzyśkowi serdecznie dziękuję za opiekę nad Elzą. Wesołych Świąt!! Udanych świątecznych spacerów i na piękne wiosenne zdjęcia czekamy. Quote
Agata69 Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 W sprawie poswiatecznej sraczki nic mi nie wiadomo. Quote
Recommended Posts