Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oskarek bardzo wypiekniał u Ciebie! śliczne są te zdjęcia. Gdybyś mogła mi je przesłać na maila w normalnym rozmiarze?????
do ogłoszeń na pewno potrzeba lepszych zdjęć, ale też wolę, by ogłoszenia już wisiały w internecie. Tak naprawde gusta są różne;)
jednak bardzo czekamy na zdjęcia z domu, z ludźmi, z zabawkami;)

dobrze, że Oskarek się otwiera- ja w nim widzę ogromną zmianę i bardzo Ci za tą troskliwą opiekę DZIĘKUJE:D

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojeju:D :loveu::loveu:
jaki cudny pysiolek!!!:) i jaki zadowolony:) aż chciałoby sie tulić:)
Amadorko- juz sobie ściągnęłam zdjęcia z wątku, więc nie musisz mi nic na maila wysyłać:)

Posted

[quote name='teresaa118']Wrocilam i poprosze o konto. Wysle pare grosiaczkow na pieknego psiaka[/QUOTE]

witaj z powrotem;)
już ślę numer konta i baaardzo dziękuje zz pomoc dla Oskarka:D

Posted

cioteczko...Oskarek skradł twe serce...
nie dziwne, bo i moje kradnie za każdym razem gdy patrzę w te piękne, szczere i czyste oczka...
szukam mu domku w Warszawie, więc jakby co- może trafi gdzieś po sąsiedzku;)

ps. zapraszam na bazarek ogłoszeniowy- tym razem dla mojej drugiej 'hotelowiczki' Zosi

http://www.dogomania.pl/forum/threads/247571-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-ZOSI-30-og%C5%82osze%C5%84-6z%C5%82-ZAPRASZAM!-%29-do-16-10-g-21-59

podnoszenie/rozsyłanie też mile widziane!

Posted

[quote name='teresaa118']Wrocilam i poprosze o konto. Wysle pare grosiaczkow na pieknego psiaka[/QUOTE]

cioteczko!!!:loveu: jesteś wielka...wpłynęło 'PARE GROSIKÓW' od Ciebie...
i te pare grosików to...nie bagatela...100zł!!!
:Rose::Rose::Rose:

BARDZO DZIĘKUJE!!!!!!

Posted

[quote name='kiyoshi']cioteczko...Oskarek skradł twe serce...
nie dziwne, bo i moje kradnie za każdym razem gdy patrzę w te piękne, szczere i czyste oczka...
szukam mu domku w Warszawie, więc jakby co- może trafi gdzieś po sąsiedzku;)

ps. zapraszam na bazarek ogłoszeniowy- tym razem dla mojej drugiej 'hotelowiczki' Zosi

http://www.dogomania.pl/forum/threads/247571-OGŁOSZENIOWY-dla-ZOSI-30-ogłoszeń-6zł-ZAPRASZAM!-)-do-16-10-g-21-59

podnoszenie/rozsyłanie też mile widziane!

No widać bardzo, że skradł serce :)

Posted

Dzisiaj byliśmy na spacerze w lesie Oskar bardzo lubi te spacery,bardzo ładnie chodzi na smyczy.Dzis zobaczył jednak coś dla niego strasznego-wielkie mrowisko,tak sie wystraszył,ze ani kroczku juz nie chciał zrobić musiałam go kawałek przenieśc.
Bedą zdjęcia ze spacerku.

Posted

[quote name='Amadorka']Dzisiaj byliśmy na spacerze w lesie Oskar bardzo lubi te spacery,bardzo ładnie chodzi na smyczy.Dzis zobaczył jednak coś dla niego strasznego-wielkie mrowisko,tak sie wystraszył,ze ani kroczku juz nie chciał zrobić musiałam go kawałek przenieśc.
Bedą zdjęcia ze spacerku.[/QUOTE]

OSKAREK kochany:) :D
jak cudownie że ma takie spacery!! las:) i nawet mrówki, których pewnie nigdy wcześniej nie widział:) :)
czekam również na zdjęcia-
a jak z chudością Amadorko? przybiera nam troszkę pieseczek?

Posted

Oskar ma apetyt,zjada wszystko więc na wadze przybierze,ale z doswiadczenia wiem,że trochę musi ten proces potrwać.Teraz ma nieproporcjonalną sylwetkę,dużą główę i chudy tułów,ale to się zmieni jak u wszystkich psów,które przychodzą do mnie zabiedzone,a potem jest piekna metamorfoza w sylwetce i wyglądzie sierści.Jeszcze zbadamy mu kupkę,czy czegoś paskudnego tam nie ma pomimo odrobaczenia.Psa też wypryskałam na początku fripexem żeby kleszcz się do niego na spacerze nie przykleił.