kiyoshi Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Oskarek bardzo wypiekniał u Ciebie! śliczne są te zdjęcia. Gdybyś mogła mi je przesłać na maila w normalnym rozmiarze????? do ogłoszeń na pewno potrzeba lepszych zdjęć, ale też wolę, by ogłoszenia już wisiały w internecie. Tak naprawde gusta są różne;) jednak bardzo czekamy na zdjęcia z domu, z ludźmi, z zabawkami;) dobrze, że Oskarek się otwiera- ja w nim widzę ogromną zmianę i bardzo Ci za tą troskliwą opiekę DZIĘKUJE:D Quote
Nadziejka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Zagladam rankiem do czarnuszeczka cudnego:buzi::buzi: Quote
kiyoshi Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 ojeju:D :loveu::loveu: jaki cudny pysiolek!!!:) i jaki zadowolony:) aż chciałoby sie tulić:) Amadorko- juz sobie ściągnęłam zdjęcia z wątku, więc nie musisz mi nic na maila wysyłać:) Quote
cisowianka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Odwiedzam ;) widać że chłopak odżył ;) Quote
teresaa118 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='teresaa118']Zapisze sobie i wroce na pewno:cool1:[/QUOTE]Wrocilam i poprosze o konto. Wysle pare grosiaczkow na pieknego psiaka Quote
kiyoshi Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='teresaa118']Wrocilam i poprosze o konto. Wysle pare grosiaczkow na pieknego psiaka[/QUOTE] witaj z powrotem;) już ślę numer konta i baaardzo dziękuje zz pomoc dla Oskarka:D Quote
kiyoshi Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 dziękuje że zaglądacie do czarnusia kochanego:) Quote
obiezyswiat75 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Amadorka'] te oczy....na żywo jeszcze piękniejsze. Ech Niuńku, żebym ja miejsce miała :( Quote
kiyoshi Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 cioteczko...Oskarek skradł twe serce... nie dziwne, bo i moje kradnie za każdym razem gdy patrzę w te piękne, szczere i czyste oczka... szukam mu domku w Warszawie, więc jakby co- może trafi gdzieś po sąsiedzku;) ps. zapraszam na bazarek ogłoszeniowy- tym razem dla mojej drugiej 'hotelowiczki' Zosi http://www.dogomania.pl/forum/threads/247571-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-ZOSI-30-og%C5%82osze%C5%84-6z%C5%82-ZAPRASZAM!-%29-do-16-10-g-21-59 podnoszenie/rozsyłanie też mile widziane! Quote
kiyoshi Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='teresaa118']Wrocilam i poprosze o konto. Wysle pare grosiaczkow na pieknego psiaka[/QUOTE] cioteczko!!!:loveu: jesteś wielka...wpłynęło 'PARE GROSIKÓW' od Ciebie... i te pare grosików to...nie bagatela...100zł!!! :Rose::Rose::Rose: BARDZO DZIĘKUJE!!!!!! Quote
__Lara Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='kiyoshi']cioteczko...Oskarek skradł twe serce... nie dziwne, bo i moje kradnie za każdym razem gdy patrzę w te piękne, szczere i czyste oczka... szukam mu domku w Warszawie, więc jakby co- może trafi gdzieś po sąsiedzku;) ps. zapraszam na bazarek ogłoszeniowy- tym razem dla mojej drugiej 'hotelowiczki' Zosi http://www.dogomania.pl/forum/threads/247571-OGŁOSZENIOWY-dla-ZOSI-30-ogłoszeń-6zł-ZAPRASZAM!-)-do-16-10-g-21-59 podnoszenie/rozsyłanie też mile widziane! No widać bardzo, że skradł serce :) Quote
madziakato Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Oskarku, jak się cieszę, że jesteś już szczęśliwy!!!! Quote
kiyoshi Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 witaj się pięknie z ciotkami i Oskarkiem...ciekawe co u naszego pięknego;) Quote
Panna Marple Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Oj, piękny on-taki jak moje dwa czarnulki:lol: Quote
Amadorka Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Dzisiaj byliśmy na spacerze w lesie Oskar bardzo lubi te spacery,bardzo ładnie chodzi na smyczy.Dzis zobaczył jednak coś dla niego strasznego-wielkie mrowisko,tak sie wystraszył,ze ani kroczku juz nie chciał zrobić musiałam go kawałek przenieśc. Bedą zdjęcia ze spacerku. Quote
Marycha35 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Oskarek to TELIMENA???????;) Wpadam po przerwie, a tu takie pycha wieści, piesio się otwiera, spaceruje, jest dobrze:):):) Quote
kiyoshi Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='Amadorka']Dzisiaj byliśmy na spacerze w lesie Oskar bardzo lubi te spacery,bardzo ładnie chodzi na smyczy.Dzis zobaczył jednak coś dla niego strasznego-wielkie mrowisko,tak sie wystraszył,ze ani kroczku juz nie chciał zrobić musiałam go kawałek przenieśc. Bedą zdjęcia ze spacerku.[/QUOTE] OSKAREK kochany:) :D jak cudownie że ma takie spacery!! las:) i nawet mrówki, których pewnie nigdy wcześniej nie widział:) :) czekam również na zdjęcia- a jak z chudością Amadorko? przybiera nam troszkę pieseczek? Quote
Amadorka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Oskar ma apetyt,zjada wszystko więc na wadze przybierze,ale z doswiadczenia wiem,że trochę musi ten proces potrwać.Teraz ma nieproporcjonalną sylwetkę,dużą główę i chudy tułów,ale to się zmieni jak u wszystkich psów,które przychodzą do mnie zabiedzone,a potem jest piekna metamorfoza w sylwetce i wyglądzie sierści.Jeszcze zbadamy mu kupkę,czy czegoś paskudnego tam nie ma pomimo odrobaczenia.Psa też wypryskałam na początku fripexem żeby kleszcz się do niego na spacerze nie przykleił. Quote
Recommended Posts