Izabela124. Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=395847411 Wydalam 14,45 ;) Quote
Mysia_ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 a może poprosić kogoś o zaprojektowanie jakiegoś ładnego podziękowania? to by mogła być cegiełka ;) Quote
Martecek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Izabela124. napisał(a):http://allegro.pl/show_item.php?item=395847411 Wydalam 14,45 ;) w tytule mogłaś dać jakaś wzmiankę, że Dest bardzo cierpi, przykułoby to uwagę ludzi....tak tylko sugeruję :oops: Quote
sara_rokitnica Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 można by kogoś poprosić... tylko kogo? Quote
Mysia_ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 sara_rokitnica napisał(a):można by kogoś poprosić... tylko kogo? to chyba da się załatwić :cool3: Tylko chodzi mi o to jak to ma wyglądać dalej :eviltong: Czy Iza mogła by to wysyłać tym osobą na maila? czy jak? zielona jestem w tych cegiełkach na Allegro :oops: Quote
Izabela124. Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Martecek napisał(a):w tytule mogłaś dać jakaś wzmiankę, że Dest bardzo cierpi, przykułoby to uwagę ludzi....tak tylko sugeruję :oops:Już poprawiłam;) Mysia_ napisał(a):to chyba da się załatwić :cool3: Tylko chodzi mi o to jak to ma wyglądać dalej :eviltong: Czy Iza mogła by to wysyłać tym osobą na maila? czy jak? zielona jestem w tych cegiełkach na Allegro :oops:Ja zawsze sama robię taką cegiełkę z podziękowaniem i wysyłam wszystkim na e-mail;) Quote
jusstyna85 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Mysia_ napisał(a):to chyba da się załatwić :cool3: Tylko chodzi mi o to jak to ma wyglądać dalej :eviltong: Czy Iza mogła by to wysyłać tym osobą na maila? czy jak? zielona jestem w tych cegiełkach na Allegro :oops: wtedy ona musiałaby to robić... Quote
Mysia_ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Już poprawiłam;) Ja zawsze sama robię taką cegiełkę z podziękowaniem i wysyłam wszystkim na e-mail;) to OK. ;):cool3: Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]Widzę ze Izunia niezawodna :calus: Cały czas liczę , że wam się uda i Descikowi ...zaciskam :kciuki: tylko tyle mogę :shake:[/FONT] Quote
jusstyna85 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Mysiu usuń z popdisu Kabo i wstaw Desta...:) Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 super że wszystko zmierza ku sukcesowi ;) miejsce w hoteliku czeka na Deścia- może się tam pojawić każdego dnia więc termin ustalimy jak już będzie wiadomo co i jak z zabiegiem... co do transportu to jakby się znalazł ktoś kto go odbierze z Krakowa i zawiezie do Janowa do Murki to mogę się zabrać do Krakowa z Deścikiem pociągiem... Quote
Murka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Witajcie ;) Jeśli chodzi o hotelik to koncie Desta jest już 542 zł (pozostałość po hotelowaniu Rudej z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106606 ) + 70 zł które przesłała Sabina02 Także zapasik jest już spory ;) Quote
halbina Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 i macie moją deklarację wpłąt... 20 złotych co miesiąc, na razie na pół roku... Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 ale super :multi: qrczę dziękuję Wam wszystkim :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Deścik już jest umówiony na zabieg, będzie to w piątek. Co do transportu to pociąg nie wchodzi w grę, bo nie wyobrażam sobie Desta po zabiegu w pociągu :shake: Super, ze Deścik ma taki zapas w hoteliku! Idę kombinować transport. PS. musze sobie zrobić porządek z tym podpisem :oops: Quote
halbina Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Mysiu, tylko się upominajcie co miesiąc... bo już mam sklerozę!... i komu przelewać kasę? Murce? Quote
Mysia_ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Halbinko bedziemy się upominać :eviltong: Póki co zbierma kasę na moje konto, ale myślę, że do Murki też można :cool3: Quote
Murka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Hotelikowe konto Desta się wzbogaca ;) Dzisiaj przekazała na niego 100 zł bianka0. Będzie to jej comiesięczna wpłata. Mamy sporą ilość witamin na stawy Nutradyl, myślę, że bardzo się przydadzą Destowi podczas pobytu u nas :cool3: Quote
Mysia_ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Murka napisał(a):Hotelikowe konto Desta się wzbogaca ;) Dzisiaj przekazała na niego 100 zł bianka0. Będzie to jej comiesięczna wpłata. Mamy sporą ilość witamin na stawy Nutradyl, myślę, że bardzo się przydadzą Destowi podczas pobytu u nas :cool3: super, że tyle osób chce pomóc Deścikowi :loveu: witaminy napewno się przydadzą! :cool3: Quote
Mysia_ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 dopiero teraz weszłam na swoje konto :oops: Do mnie też dotarły wpłaty: - 100 zł od BIANKA0 (pieniążki na zabieg) - 30 zł od Julie - 10 zł od Zuzy Bardzo, bardzo dziekujemy! :multi: Sara, wpisz wszystko na pierwszą stronkę ;) Quote
Recommended Posts