Moli@ Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Szarpak, ulubiona zabawka Heniutka... ,) Poranne oczko... Pani została poinformowana... nie stanowi to dla niej problemu 1 Quote
Moli@ Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Henio w mieście... zakupy nowych szeleczek Dużo zdjęć ,) Quote
Moli@ Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Po zakupach kawa... ciasteczka ,) Henio w gościach :) Quote
rozi Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Nic nie rozumiem, to gdzie Henio był? W Katowicach? Quote
Moli@ Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 23 minuty temu, rozi napisał: Nic nie rozumiem, to gdzie Henio był? W Katowicach? Henio był w Białym...:) nowy sklep przyjazny zwierzakom od niedawna w mieście Quote
Poker Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Po wielkich zakupach , Heniutek na pewno musi już jechać do swojego domku. Jest wyczekiwany z utęsknieniem przez całą rodzinkę.Niedorozwinięte oczko nie tylko nie przeszkadza, ale było też powodem ,że został wybrany właśnie Henio. Wizyta wypadła pomyślnie, Heniutek zostanie Heniutkiem. Będzie miał do towarzystwa okazałego kocura. Domek uprzedzony o tym jak należy dbać o bezpieczeństwo chłopaka. Pokazałam jego wątek i mam nadzieję ,że rodzinka się zaloguje i sama będzie pisać wspólnych, dalszych losach. Pani będzie partycypować w kosztach podróży,ale nie wiem w jakiej wysokości. Quote
Moli@ Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 3 minuty temu, Poker napisał: Po wielkich zakupach , Heniutek na pewno musi już jechać do swojego domku. Jest wyczekiwany z utęsknieniem przez całą rodzinkę. Wizyta wypadła pomyślnie, Heniutek zostanie Heniutkiem. Będzie miał do towarzystwa okazałego kocura. Domek uprzedzony o tym jak należy dbać o bezpieczeństwo chłopaka. Pokazałam jego wątek i mam nadzieję ,że rodzinka się zaloguje i sama będzie pisać wspólnych, dalszych losach. Pani będzie partycypować w kosztach podróży,ale nie wiem w jakiej wysokości. Poker.... bardzo bardzo dziękuję za wizytę PA... :) No to Heniutek pakuje plecaczek :).... sio do Wrocławia :) Quote
Moli@ Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Transport zorganizowany.... Henio w czwartek - 22.02 - wyrusza do Swego Domu :) dreag, dopnie szczegóły gdy dopadnie do neta ,) Quote
dreag Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 Dreag dopina :) Rozmawiałam z Panią z Wrocławia, będzie czekała, a do Was zadzwoni po wymiary Heniutka, bo "babcia" Henia chce mu pokupować różności zagramaniczne ;) . Jak zwykle, stres i nerwy, jak to przy adopcji, a już zwłaszcza na odległość, ale wierzę, że będzie dobrze, zwłaszcza, że z Heniem jedzie osoba Bardzo Zaufana <3. Serdecznie dziękuję Poker za poświęcony czas naszemu podlaskiemu chłopakowi na wizytę przedadopcyjną i dokładne zapoznanie Państwa ze wszystkim, a Moli@) za załatwienie osoby do tej wizyty :) . Heniu, trzymam mocno kciuki, tak długo czekałeś... Lepiej czekać dłużej na dobry dom, niż krótko na byle jaki ;). To i ja otworzyłam z tej okazji "coś" :) Wydatki Henia w najbliższym czasie: - zwrot za szelki 57,59zł - chipowanie - 50zł - hotelowanie 1-22 luty - 220zł - transport - ok. 400-500zł Ktoś chętny się dołożyć ? ;) Quote
Moli@ Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 10 godzin temu, dreag napisał: Dreag dopina :) Rozmawiałam z Panią z Wrocławia, będzie czekała, a do Was zadzwoni po wymiary Heniutka, bo "babcia" Henia chce mu pokupować różności zagramaniczne ;) . Wymiary Henia: obwód szyi - 37 cm obwód klatki piersiowej - 63 cm Fajna obroża i smycz (nie taśmowa! - w sytuacjach stresowych potraktuje zębem i przegryzie) , przydadzą się. Już pisałam, ulubioną zabawką Henia jest szarpak... ,) jeden zabierze ze sobą :) Quote
Moli@ Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 9 godzin temu, Poker napisał: Ile dołoży przyszła pańcia Henia? Jeszcze nie wiemy... nie zadeklarowała konkretnej kwoty Quote
Moli@ Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 10 minut temu, dreag napisał: poszedł zwrot za szelki ;) Dzięki ,) Quote
Moli@ Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Czip + wpis do SAFE-ANIMAL - kosztuje 50 zł. Quote
Moli@ Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Henio został zaczipowany i wpisany do bazy Quote
dreag Posted February 19, 2018 Author Posted February 19, 2018 Poszedł zwrot za chip ;) . Ktoś miał do mnie zajechać ;) .... Quote
Moli@ Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 8 minut temu, dreag napisał: Poszedł zwrot za chip ;) . Ktoś miał do mnie zajechać ;) .... Padłam...nie miałam siły kręcić po mieście (: Quote
Recommended Posts