Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hura hura hura wizyta przedadopcyjna wypadła mega pozytywnie. Teraz zostało dograć szczegóły podróży. Jessi zostanie warszawianką :)

zamieszka w bloku, będzie miała psią koleżankę. Z łańcucha przy budzie na kanapę ;)

UlaFeta ślicznie dziękujemy za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej :)

UlaFeta ślicznie dziekuję :). 

To czekamy z nieciepliwością na przyszłą Pańcię Jessuli. Mam nadzieję, że będę mogła poznać :) . 

Posted

Jak już pisałam Julka ma cieczkę...ale jaką fiu fiu, plamki wielkości 5 zł to małe ;)

Z Kerusa prawdziwy Belmondo za Julką krok w krok adoruje ją cały dzień, stópki jej myje ;)

W młodości z niego był niezły kawaler i zawadiaka ;) kastrowany nie odpuszcza...amory w głowie ;)

Posted

Przy dużych, rozbawionych suniach trzeba mieć oczy wkoło głowy a ciało z gumy...wpadły na mnie rozpędzone, cudem noga w kostce na swoim miejscu.;) U nas nadal upały, duchota przez większą część dnia wylegują się w domu a wieczorem szaleństwo...w ogrodzie ciemno od pyłu...na meblach codziennie gruba warstwa kurzu...gdzie ten deszcz....

Posted

A to wesoło macie przy "okazji" julciowej cieczki...Kerusku, Ty?....Niewiarygodne te powietrze u Moli@ .....

Powietrze...coś jest na rzeczy hi hi hi emerytów trzecia młodość dopada...a może i czwarta ;)...a Kerus może być wzorem, starość nie musi być nudna ;)

Posted

Hura hura hura wizyta przedadopcyjna wypadła mega pozytywnie. Teraz zostało dograć szczegóły podróży. Jessi zostanie warszawianką :)

zamieszka w bloku, będzie miała psią koleżankę. Z łańcucha przy budzie na kanapę ;)

UlaFeta ślicznie dziękujemy za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej :)

Nie ma za co.Zawsze do uslug.:)A kanap ci tam dostatek:)

A wiadomo kiedy Jessi pojedzie do Stolicy:)

Posted

Nie ma za co.Zawsze do uslug.:)A kanap ci tam dostatek:)

A wiadomo kiedy Jessi pojedzie do Stolicy:)

Zapamiętam ;)...jakby co to na bank zawołam o pomoc ;)

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to Pani z Panem przyjadą w przyszłym tygodniu...będziemy gościć weta :)

Posted

Zapamiętam ;)...jakby co to na bank zawołam o pomoc ;)

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to Pani z Panem przyjadą w przyszłym tygodniu...będziemy gościć weta :)

Poczekam cierpliwie na wiesci

Posted

UlaFeta wiem, ze pytałaś o Łezkę , byłaś jej wielką fanką. Nie martw sie ona żyje jak u pana Boga za piecem, ma taki dom jakiego potrzebowała. Spokój i Panią Eugenie na wyłacznosć. Na jej wątku są zdjęcia i wiadomości.

Posted

Jessi jest bardzo opiekuńcza w stosunku do psów...nasz nowy nabytek...zbiedzoną, wystraszoną sunię przyjęła bardzo dobrze. Podejdzie liźnie,merdnie ogonem...spokojna, wyluzowana. Kochana dziewczynka :)

Zaprzyjaźniła się z Melą...Mela pcha nochal do jej miski, wybiera co lepsze kąski a Jessula nochal przesuwa robiąc miejsce. Trzeba pilnować Melci żeby nie była grubsza niż dłuższa po wspólnym jedzeniu  ;)

Posted

UlaFeta wiem, ze pytałaś o Łezkę , byłaś jej wielką fanką. Nie martw sie ona żyje jak u pana Boga za piecem, ma taki dom jakiego potrzebowała. Spokój i Panią Eugenie na wyłacznosć. Na jej wątku są zdjęcia i wiadomości.

A mnie watek Lezki zaginal:(

Posted

Oj ta Jessulka jest kochana :). Czekam z niecierpliwościa na wizytę. A kto to ten "wet", Pan od Jessi? ;)

No, tylko mi tu Melki nie rozpaść :P

Melcia przeżyje pewnie znowu rozstanie, najpierw Figa, teraz Jessi, biedna Mela... :( . Ale ma tyle kumpli, że musi zaprzyjaźnić się z kimś innym...

Posted

Oj ta Jessulka jest kochana :). Czekam z niecierpliwościa na wizytę. A kto to ten "wet", Pan od Jessi? ;)

No, tylko mi tu Melki nie rozpaść :P

Melcia przeżyje pewnie znowu rozstanie, najpierw Figa, teraz Jessi, biedna Mela... :( . Ale ma tyle kumpli, że musi zaprzyjaźnić się z kimś innym...

Nie dopytywałam ...

Mela zmieniła się bardzo...wesoła, pyskata - uwielbiam pyskate psiaki mogę sobie z nimi podyskutować ;)

Rano obowiązkowo melduje się ze Stefanią do łóżka...przytulanko, drapanko, buziaki...obie panny kołami do góry i głaski na dwie ręce... ;) Mam nadzieję że tym razem nie będzie już dramatów, rozpaczy po stracie koleżanki....

Posted

Meli bardzo spodobała się nowa koleżanka Różyczka...:)

delikatnie zaprasza do zabawy, kładzie się obok...widać że Róża czuje się pewniej w towarzystwie Meli...

Posted

Meli bardzo spodobała się nowa koleżanka Różyczka... :)

delikatnie zaprasza do zabawy, kładzie się obok...widać że Róża czuje się pewniej w towarzystwie Meli...

Kochana Melcia.