dreag Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Hura hura hura wizyta przedadopcyjna wypadła mega pozytywnie. Teraz zostało dograć szczegóły podróży. Jessi zostanie warszawianką :) zamieszka w bloku, będzie miała psią koleżankę. Z łańcucha przy budzie na kanapę ;) UlaFeta ślicznie dziękujemy za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej :) UlaFeta ślicznie dziekuję :). To czekamy z nieciepliwością na przyszłą Pańcię Jessuli. Mam nadzieję, że będę mogła poznać :) . Quote
Nette Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Wspaniale, cieszę się szczęściem Jessi :) Quote
Moli@ Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Jak już pisałam Julka ma cieczkę...ale jaką fiu fiu, plamki wielkości 5 zł to małe ;) Z Kerusa prawdziwy Belmondo za Julką krok w krok adoruje ją cały dzień, stópki jej myje ;) W młodości z niego był niezły kawaler i zawadiaka ;) kastrowany nie odpuszcza...amory w głowie ;) Quote
Moli@ Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Przy dużych, rozbawionych suniach trzeba mieć oczy wkoło głowy a ciało z gumy...wpadły na mnie rozpędzone, cudem noga w kostce na swoim miejscu.;) U nas nadal upały, duchota przez większą część dnia wylegują się w domu a wieczorem szaleństwo...w ogrodzie ciemno od pyłu...na meblach codziennie gruba warstwa kurzu...gdzie ten deszcz.... Quote
zachary Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 A to wesoło macie przy "okazji" julciowej cieczki...Kerusku, Ty?....Niewiarygodne te powietrze u Moli@ ..... Quote
Moli@ Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 A to wesoło macie przy "okazji" julciowej cieczki...Kerusku, Ty?....Niewiarygodne te powietrze u Moli@ ..... Powietrze...coś jest na rzeczy hi hi hi emerytów trzecia młodość dopada...a może i czwarta ;)...a Kerus może być wzorem, starość nie musi być nudna ;) Quote
buniaaga Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Zapraszam do naszej Różyczki http://www.dogomania...osi-o-wsparcie/ Quote
UlaFeta Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Hura hura hura wizyta przedadopcyjna wypadła mega pozytywnie. Teraz zostało dograć szczegóły podróży. Jessi zostanie warszawianką :) zamieszka w bloku, będzie miała psią koleżankę. Z łańcucha przy budzie na kanapę ;) UlaFeta ślicznie dziękujemy za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej :) Nie ma za co.Zawsze do uslug.:)A kanap ci tam dostatek:) A wiadomo kiedy Jessi pojedzie do Stolicy:) Quote
Moli@ Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Nie ma za co.Zawsze do uslug.:)A kanap ci tam dostatek:) A wiadomo kiedy Jessi pojedzie do Stolicy:) Zapamiętam ;)...jakby co to na bank zawołam o pomoc ;) Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to Pani z Panem przyjadą w przyszłym tygodniu...będziemy gościć weta :) Quote
UlaFeta Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Zapamiętam ;)...jakby co to na bank zawołam o pomoc ;) Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to Pani z Panem przyjadą w przyszłym tygodniu...będziemy gościć weta :) Poczekam cierpliwie na wiesci Quote
doris66 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 UlaFeta wiem, ze pytałaś o Łezkę , byłaś jej wielką fanką. Nie martw sie ona żyje jak u pana Boga za piecem, ma taki dom jakiego potrzebowała. Spokój i Panią Eugenie na wyłacznosć. Na jej wątku są zdjęcia i wiadomości. Quote
Moli@ Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Zaczęło się...Julcia chętna Arona nie trzeba zapraszać...kombinują jak konie pod górkę. Musimy rozdzielać i słuchać śpiewów Arona ;) Quote
Moli@ Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Jessi jest bardzo opiekuńcza w stosunku do psów...nasz nowy nabytek...zbiedzoną, wystraszoną sunię przyjęła bardzo dobrze. Podejdzie liźnie,merdnie ogonem...spokojna, wyluzowana. Kochana dziewczynka :) Zaprzyjaźniła się z Melą...Mela pcha nochal do jej miski, wybiera co lepsze kąski a Jessula nochal przesuwa robiąc miejsce. Trzeba pilnować Melci żeby nie była grubsza niż dłuższa po wspólnym jedzeniu ;) Quote
doris66 Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Ten któremu już dawno należałoby zrobic ciach...ciach.... Quote
Moli@ Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Czy Aron to ten rozpustny basset?... Basset, basset...:) Quote
UlaFeta Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 UlaFeta wiem, ze pytałaś o Łezkę , byłaś jej wielką fanką. Nie martw sie ona żyje jak u pana Boga za piecem, ma taki dom jakiego potrzebowała. Spokój i Panią Eugenie na wyłacznosć. Na jej wątku są zdjęcia i wiadomości. A mnie watek Lezki zaginal:( Quote
Moli@ Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 A mnie watek Lezki zaginal:( http://www.dogomania.com/forum/topic/115337-%C5%82ezka-czeka%C5%82a-cztery-latanareszcie-ma-dom/page-31#entry16237653 Proszę bardzo :) Quote
dreag Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Oj ta Jessulka jest kochana :). Czekam z niecierpliwościa na wizytę. A kto to ten "wet", Pan od Jessi? ;) No, tylko mi tu Melki nie rozpaść :P Melcia przeżyje pewnie znowu rozstanie, najpierw Figa, teraz Jessi, biedna Mela... :( . Ale ma tyle kumpli, że musi zaprzyjaźnić się z kimś innym... Quote
Moli@ Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Oj ta Jessulka jest kochana :). Czekam z niecierpliwościa na wizytę. A kto to ten "wet", Pan od Jessi? ;) No, tylko mi tu Melki nie rozpaść :P Melcia przeżyje pewnie znowu rozstanie, najpierw Figa, teraz Jessi, biedna Mela... :( . Ale ma tyle kumpli, że musi zaprzyjaźnić się z kimś innym... Nie dopytywałam ... Mela zmieniła się bardzo...wesoła, pyskata - uwielbiam pyskate psiaki mogę sobie z nimi podyskutować ;) Rano obowiązkowo melduje się ze Stefanią do łóżka...przytulanko, drapanko, buziaki...obie panny kołami do góry i głaski na dwie ręce... ;) Mam nadzieję że tym razem nie będzie już dramatów, rozpaczy po stracie koleżanki.... Quote
Moli@ Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Meli bardzo spodobała się nowa koleżanka Różyczka...:) delikatnie zaprasza do zabawy, kładzie się obok...widać że Róża czuje się pewniej w towarzystwie Meli... Quote
buniaaga Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Meli bardzo spodobała się nowa koleżanka Różyczka... :) delikatnie zaprasza do zabawy, kładzie się obok...widać że Róża czuje się pewniej w towarzystwie Meli... Kochana Melcia. Quote
UlaFeta Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/115337-%C5%82ezka-czeka%C5%82a-cztery-latanareszcie-ma-dom/page-31#entry16237653 Proszę bardzo :) Dziekuje.Ide poczytac. Quote
dreag Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Nic jeszcze nie wiadomo o wizycie do Jessi ? Quote
Recommended Posts