Moli@ Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Na konto Jessi wpłynęło z bazarku dreag 406,50 zł - 26.04 - uwzględnione w rozliczeniu str 13 Nie szukałam takiej wpłaty bo nie wiedziałam że ma jeszcze coś spłynąć..jestem zaskoczona... Dziękujemy :) Quote
Moli@ Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 To nie złudzenie...jestem tak duża... "Padły" w locie ;)...przyjmowały gości/ dogomaniaczkę :), ...wizyta człowieka z psem to było przeżycie :) Jessi pilnuje...osoba obca, sama na teren nie zostanie wpuszczona...jedynie w obecności gospodarza..., bacznie obserwowana...każdy ruch pod kontrolą. Ciasteczkami nie da się przekupić ;)...leży blokując drzwi wyjściowe z pokoju, grzeczna, opanowana, posłuszna Urwisy dostały prezencik...dużo...ciasteczek wątrobowych :) Quote
dreag Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 Znam jedną co piecze ciasteczka wątrobowe, ale chyba to nie ta dogomaniaczka ;) . Jessi - mądra sunia - nie poddaje sie przekupstwu ;) choć z drugiej strony dobrze zjeść coś smacznego :) . Jula z klapniętym uchem - zawadiaka :) . Matko, jak takie trzy "maleństwa" po chałupie przebiegną w ferworze zabawy, to wichura Was nie wymiata ? :P Quote
Moli@ Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Znam jedną co piecze ciasteczka wątrobowe, ale chyba to nie ta dogomaniaczka ;) . Jessi - mądra sunia - nie poddaje sie przekupstwu ;) choć z drugiej strony dobrze zjeść coś smacznego :) . Jula z klapniętym uchem - zawadiaka :) . Matko, jak takie trzy "maleństwa" po chałupie przebiegną w ferworze zabawy, to wichura Was nie wymiata ? :P Wymiata meble...stół, krzesła, nawet "kanapa" jeździ nas oszczędzają ;), "spadamy" z przelotów ;). Aktywne panny...nadwaga im nie grozi ;) Do opiekunów anioły do obcych z bardzo dużą rezerwą, niechęcią a nawet agresją..., trzy odważne, dominujące, strużujące sunie + Stefania i "ubaw po pachy" Quote
Moli@ Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Dziś Jessi została zaszczepiona i zaczipowana - paragon 60 zł sterylizacja, szczepienie, numer czipu wpisano w lecznicy do książeczki zdrowia, ku pamięci :) Quote
Moli@ Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Był telefon w sprawie Jessi...dzwoniła Pani z Warszawy, szuka oneczki i nasza panienka wpadła Jej w oko... Trzymajcie kciuki... moim zdaniem to idealny dom dla dziewczynki :) Quote
dreag Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Też mi się tak wydaje, dajmy Pani na spokojnie podjąć mądrą decyzję (znaczy na tak :) ) . Quote
Moli@ Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Też mi się tak wydaje, dajmy Pani na spokojnie podjąć mądrą decyzję (znaczy na tak :) ) . Telefon pod ręką, kto mnie zna nie uwierzy ;) 1 Quote
doris66 Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Telefon pod ręką, kto mnie zna nie uwierzy ;) Ha....ha.......nie moge wstawiać emotikonów bo bym nawklejałą uśmieszków, oczek, itp. Quote
dreag Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Czy ja Was zapraszałam na kolejny bazarek ?: https://www.facebook.com/events/339298889599899/ Nowe i używane:- mnóstwo ciuszków 0-6 m-cy- ubrania - biżuteria- ręczniki- różności Quote
Moli@ Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Malutka, czyściutka Julcia ;) Nie ma to jak gorący kaloryfer ;) Quote
Moli@ Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Trzy rozbójnice...... hihihi...a nas za co pokarało ;) Był telefon w sprawie Roxi...ze Śląska, wysłałyśmy CV trzech rozbójnic, kto wie, kto wie może któraś wpadnie w oko...młodzi ludzie sami przyjechaliby do nas - to tylko 4,5 - 5 godzin jazdy samochodem ;) Jessi uwielbia racuszki z jabłkami ;) Quote
dreag Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Jessi uwielbia racuszki z jabłkami ;) Ja też :) Dzieki za zajęcia :) . Widok trzech wielkich rozrabiaczek rozbudza wyobraźnię, co się dzieje, jak przelatują i sieją zamęt :P . Mam nadzieję, że w końcu na każdą z nich przyjdzie pora i trafią do cudownych domków. I mam też nadzieję, że nie będą długo rozpaczać po rozłące, bo widać, że razem tworzą zgraną zgraję ;) . Quote
doris66 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Siła rodzi siłę....są silne, odważne, dominujące, dlatego sie dogadały. To prawie jak gang przestępców.....A małe piesełki muszą ich unikać. Quote
Moli@ Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Siła rodzi siłę....są silne, odważne, dominujące, dlatego sie dogadały. To prawie jak gang przestępców.....A małe piesełki muszą ich unikać. Trzeba uważać... Dianka nie ma kontaktu z maluchami... jedynie z bassetami, Stefanią, Jessi, Julką... Melą i Keruskiem. Przy gościach zamykamy w kojcu... Kontak Julki z maluchami pod kontrolą... jedynie Jessi nie stanowi zagrożenia dla innych zwierząt... Quote
doris66 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Zajrzyjcie prosze do Blanki http://www.dogomania.com/forum/topic/147159-bia%C5%82a-sunia-blanka-jedzie-do-hotelu-szama%C5%84ski-kr%C4%85g-potrzebuj%C4%99-pomocy/ Quote
Moli@ Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Już kiedyś pisałam że Mela ma bardzo gęsty, dość długi włos... na zdjęciach prezentuje piękne futro...nie kilogramy ;) Quote
Recommended Posts