Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na konto Jessi wpłynęło z bazarku dreag 406,50 zł - 26.04 - uwzględnione w rozliczeniu str 13

Nie szukałam takiej wpłaty bo nie wiedziałam że ma jeszcze coś spłynąć..jestem zaskoczona...

Dziękujemy :)

Posted

ayodq4rpm3d3_t.jpg

20rrn9ab89f3_t.jpg

To nie złudzenie...jestem tak duża...

by2xuirckzo9_t.jpg

"Padły" w locie ;)...przyjmowały gości/ dogomaniaczkę :), ...wizyta człowieka z psem to było przeżycie :)

Jessi pilnuje...osoba obca, sama na teren nie zostanie wpuszczona...jedynie w obecności gospodarza..., bacznie obserwowana...każdy ruch pod kontrolą. Ciasteczkami nie da się przekupić ;)...leży blokując drzwi wyjściowe z pokoju, grzeczna, opanowana, posłuszna

Urwisy dostały prezencik...dużo...ciasteczek wątrobowych :)

Posted

Znam jedną co piecze ciasteczka wątrobowe, ale chyba to nie ta dogomaniaczka ;) . 

Jessi - mądra sunia - nie poddaje sie przekupstwu ;) choć z drugiej strony dobrze zjeść coś smacznego :) .

Jula z klapniętym uchem - zawadiaka :) .

Matko, jak takie trzy "maleństwa" po chałupie przebiegną w ferworze zabawy, to wichura Was nie wymiata ? :P

Posted

Znam jedną co piecze ciasteczka wątrobowe, ale chyba to nie ta dogomaniaczka ;) . 

Jessi - mądra sunia - nie poddaje sie przekupstwu ;) choć z drugiej strony dobrze zjeść coś smacznego :) .

Jula z klapniętym uchem - zawadiaka :) .

Matko, jak takie trzy "maleństwa" po chałupie przebiegną w ferworze zabawy, to wichura Was nie wymiata ? :P

Wymiata meble...stół, krzesła, nawet "kanapa" jeździ nas oszczędzają ;),  "spadamy" z przelotów ;). Aktywne panny...nadwaga im nie grozi ;) Do opiekunów anioły do obcych z bardzo dużą rezerwą, niechęcią a nawet agresją..., trzy odważne, dominujące, strużujące sunie + Stefania i "ubaw po pachy"

Posted

Dziś Jessi została zaszczepiona i zaczipowana - paragon 60 zł

sterylizacja, szczepienie, numer czipu wpisano w lecznicy do książeczki zdrowia, ku pamięci :)

Posted

Był telefon w sprawie Jessi...dzwoniła Pani z Warszawy, szuka oneczki i nasza panienka wpadła Jej w oko...

Trzymajcie kciuki... moim zdaniem to idealny dom dla dziewczynki :)

Posted

Też mi się tak wydaje, dajmy Pani na spokojnie podjąć mądrą decyzję (znaczy na tak :) ) .

Telefon pod ręką, kto mnie zna nie uwierzy ;)

• Upvote 1
Posted

Telefon pod ręką, kto mnie zna nie uwierzy ;)

Ha....ha.......nie moge wstawiać emotikonów bo bym nawklejałą uśmieszków, oczek, itp.

Posted

Trzy rozbójnice......

hihihi...a nas za co pokarało ;)

Był telefon w sprawie Roxi...ze Śląska, wysłałyśmy CV trzech rozbójnic, kto wie, kto wie może któraś wpadnie w oko...młodzi ludzie sami przyjechaliby do nas - to tylko 4,5 - 5 godzin jazdy samochodem ;)

Jessi uwielbia racuszki z jabłkami ;)

Posted

Jessi uwielbia racuszki z jabłkami ;)

Ja też :)

Dzieki za zajęcia :) . 

Widok trzech wielkich rozrabiaczek rozbudza wyobraźnię, co się dzieje, jak przelatują i sieją zamęt :P . 

Mam nadzieję, że w końcu na każdą z nich przyjdzie pora i trafią do cudownych domków. I mam też nadzieję, że nie będą długo rozpaczać po rozłące, bo widać, że razem tworzą zgraną zgraję ;) . 

Posted

Siła rodzi siłę....są silne, odważne, dominujące, dlatego sie dogadały. To prawie jak gang przestępców.....A małe piesełki muszą ich unikać.

Posted

Siła rodzi siłę....są silne, odważne, dominujące, dlatego sie dogadały. To prawie jak gang przestępców.....A małe piesełki muszą ich unikać.

Trzeba uważać...

Dianka nie ma kontaktu z maluchami... jedynie z bassetami, Stefanią, Jessi, Julką...  Melą i Keruskiem. Przy gościach zamykamy w kojcu...

Kontak Julki z maluchami pod kontrolą... jedynie Jessi nie stanowi zagrożenia dla innych zwierząt...