Ada-jeje Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='ewu']Ja jej nie znam tylko zdjęcie pamiętałam bo mnie rozbazwiło- duża mała na fotelu:) Myślałam nawet ,że to sunia Pani Ewy :)[/QUOTE] Kazdy bezdomniak potrzebuje pomocy i ogloszeń. Quote
ewu Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Ada-jeje']Kazdy bezdomniak potrzebuje pomocy i ogloszeń.[/QUOTE] To jest bezdyskusyjne. Quote
Onaa Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Bezia jest moją podopieczną, wyciągnięta razem z Tuptusiem z Nowego Targu, uratowana bo miała spore guzy i konieczna była operacja, natomiast o Bezie nie miałam ani jednego zapytania, mimo że jest ogłaszana nawet była w gazeciei nic :(. Oprócz Bezi z mojej wiedzy jest jeszcze u p. Ewy na dt, Finka, duża jasna kochana, siedziała zwykle z Niusią na parapecie bo obydwie to lubiły :). Quote
Ada-jeje Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='ewu']To jest bezdyskusyjne.[/QUOTE] To wlasnie Gracja jest z OL. a dyskujsa na teamt ogloszen Bezi powinna toczyc sie na watku Bezi i Tuptusia ktory na szczescie ma juz DS. Quote
elik Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Ada-jeje']To wlasnie Gracja jest z OL. a dyskujsa na teamt ogloszen Bezi powinna toczyc sie na watku Bezi i Tuptusia ktory na szczescie ma juz DS.[/QUOTE] Wybacz, ale chyba nie sądzisz, że masz prawo narzucać mi, którego psa mam ogłaszać. Pytam o Bezie tu, bo nie wiem czy, a jeśli tak, to gdzie ma wątek. Renatko podrzuć mi proszę e-mailem tekst ogłoszenia i jej zdjęcia. Im więcej ogłoszeń, tym większa szansa dla psa na dom. Quote
Ada-jeje Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='elik']Wybacz, ale chyba nie sądzisz, że masz prawo narzucać mi, którego psa mam ogłaszać. Pytam o Bezie tu, bo nie wiem czy, a jeśli tak, to gdzie ma wątek. [/QUOTE] NIczego Ci nie narzucam, tylko podobnie jak Ty jestem precyzyjna ,lubie porzadek a pisanie o Bezi na watku Gracji i Niusi, podajac do tego ze to sunia z Ol. uwazam za niepotrzebne nieporozumienia. Quote
elik Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Ada-jeje']NIczego Ci nie narzucam, tylko podobnie jak Ty jestem precyzyjna ,lubie porzadek a pisanie o Bezi na watku Gracji i Niusi, podajac do tego ze to sunia z Ol. uwazam za niepotrzebne nieporozumienia.[/QUOTE] Chciałabym mieć tyle złotówek na ilu wątkach są pytania, czy linki do wątków innych psów. Prawie na każdym wątku pisze się o innych psach. Bezdomne koty z działek rekreacyjnych w Bochni miałyby karmę na kilka lat. Krytyka ma sens, gdy jest konstruktywna, gdy coś z niej płynie. Krytyka, dla krytyki, to krytykanctwo. Quote
Ada-jeje Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='elik']Chciałabym mieć tyle złotówek na ilu wątkach są pytania, czy linki do wątków innych psów. Prawie na każdym wątku pisze się o innych psach. Bezdomne koty z działek rekreacyjnych w Bochni miałyby karmę na kilka lat. Krytyka ma sens, gdy jest konstruktywna, gdy coś z niej płynie. Krytyka, dla krytyki, to krytykanctwo.[/QUOTE] Bezdomne koty z dzialek rekreacyjnych w Bochni, mogly by miec karme gdybys tylko chciala zeby zgodnie z ust, o ochronie zwierzat dopominac sie o to z UM Bochnia, podobnie sprawa ma sie z wieloma bezdomnymi psami. Jestem przeciwna temu zeby ludzie wydawali ostatnie zlotowki i wyreczali gminy z nalozonego na nich obowiazku. Rozumiem sytuacje w ktorych pomoc potrzebna jest na wczoraj, innych nie toleruje i w takich sytuacjach nasza Fundacja nie uczestniczy. Quote
elik Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 (edited) [COLOR=#000000][quote name='Ada-jeje']Bezdomne koty z dzialek rekreacyjnych w Bochni, mogly by miec karme gdybys tylko chciala zeby zgodnie z ust, o ochronie zwierzat dopominac sie o to z UM Bochnia, podobnie sprawa ma sie z wieloma bezdomnymi psami...[/QUOTE] Nie szkoda Ci czasu na pisanie takich koszałków opałków ? Gdyby gminy chciały wywiązywać się ze swoich obowiązków, to nie byłaby potrzebna żadna pomoc w tym także i moja. [quote name='Ada-jeje']... Rozumiem sytuacje w ktorych pomoc potrzebna jest na wczoraj, innych nie toleruje i w takich sytuacjach nasza Fundacja nie uczestniczy.[/QUOTE] Zapomniałaś chyba, że wiem w czym uczestniczy Fundacja Pro Animals i powiem krótko, różnie to bywa. [/COLOR] Edited January 15, 2014 by elik Quote
Anula Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Dzisiaj poszedł przelew w kwocie 100,00zł od Bogusik i ode mnie. Quote
Ada-jeje Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='elik'][COLOR=#000000] Nie szkoda Ci czasu na pisanie takich koszałków opałków ? Gdyby gminy chciały wywiązywać się ze swoich obowiązków, to nie byłaby potrzebna żadna pomoc w tym także i moja. Zapomniałaś chyba, że wiem w czym uczestniczy Fundacja Pro Animals i powiem krótko, różnie to bywa. [/COLOR][/QUOTE] Powiedzialas A powiedz tez B, zapewne sa osoby zainteresowane tym roznie to bywa, a my nie mamy nic do ukrycia wiec wal smialo. Quote
elik Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Ada-jeje']Powiedzialas A powiedz tez B, zapewne sa osoby zainteresowane tym roznie to bywa, a my nie mamy nic do ukrycia wiec wal smialo.[/QUOTE] Jolu, nie chcę być niegrzeczna, więc grzecznie poproszę, zostaw mnie w spokoju. Quote
Ada-jeje Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='elik']Jolu, nie chcę być niegrzeczna, więc grzecznie poproszę, zostaw mnie w spokoju.[/QUOTE] Elu ja tez nie, wiec nie poddawaj uczciwosci naszej Fundacji w watpliwe dzialania, prosba dziala w dwie strony a nie w jedna. Nigdzie nie mozesz mi wskazac ze atakuje Cie, dziele sie tylko swoimi radami i wiedza, moze ktos zechce skorzystac. Quote
kora78 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 wezcie dajcie spokoj, bo odechciewa sie wchodzic na watek. po co te zaczepki? dajcie spokoj. p.s. bedac zlosliwa napisze: gdyby elik jednak na prosbe napisala, co znaczy: roznie to bywa, wg zasady Ada-jeje, znow zmienilaby temat watku, a tego czynić nie powinno się. to nie watek o jakiejs fundacji, tylko watek Gracji. czy zasady dzialaj tylko w jedna strone? :D wiec dajcie spokoj. proszę. Quote
elik Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Ada-jeje']Elu ja tez nie, wiec nie poddawaj uczciwosci naszej Fundacji w watpliwe dzialania, prosba dziala w dwie strony a nie w jedna. [SIZE=3]Nigdzie nie mozesz mi wskazac ze atakuje Cie, [/SIZE]dziele sie tylko swoimi radami i wiedza, moze ktos zechce skorzystac.[/QUOTE] Jolu, piszesz co chcesz, żeby inni widzieli, a nie to o czym rzecz. A czy Ty możesz mi wskazać, gdzie piszę, że mnie atakujesz i gdzie ja poddaję w wątpliwość uczciwość działania fundacji ? Nie widzę sensu ciągnięcia tej dysputy, bo do niczego nie prowadzi. Spadam. Quote
elik Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='kora78']wezcie dajcie spokoj, bo odechciewa sie wchodzic na watek. po co te zaczepki? dajcie spokoj. p.s. bedac zlosliwa napisze: gdyby elik jednak na prosbe napisala, co znaczy: roznie to bywa, wg zasady Ada-jeje, znow zmienilaby temat watku, a tego czynić nie powinno się. to nie watek o jakiejs fundacji, tylko watek Gracji. czy zasady dzialaj tylko w jedna strone? :D wiec dajcie spokoj. proszę.[/QUOTE] Podpisuję się pod tym obiema rencami :) Quote
scorpio133 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 a przecież wątpliwości można sobie wyjaśniać na pw Quote
Bogusik Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Bardzo przykro to stwierdzić,ale ten wątek zaczyna być "niesmaczny" Pewne dyskusje w typie "ty mnie trącasz,to ja tobie nie będę dłużna"powinnyście prowadzić na pw,a nie tutaj.Czy chodzi oto,aby zniechęcić osoby deklarujące jakąś pomoc,do nie zaglądania na ten wątek...?Masakra!!! Quote
JankaBezZiemii Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 ja pozwolę sobie na małe podsumowanie ;) Niusia w domku :multi: Gracja szuka domku Dogo07 potrzebuje pomocy chyba nic nie pominęłam? proponuję tutaj zacząć rozmowy ;) Quote
Ada-jeje Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']ja pozwolę sobie na małe podsumowanie ;) Niusia w domku :multi: Gracja szuka domku Dogo07 potrzebuje pomocy chyba nic nie pominęłam? proponuję tutaj zacząć rozmowy ;)[/QUOTE] Gracja w gore, Dogo napisz nam kto jeszcze oglasza Gracje oprocz Javeny, czy Gracja miala juz zrobione ogloszenie z wyroznieniem? Quote
arim Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Został mi 1 pakiet u Ziutki-proszę podajcie tam dane i zdjęcia Gracji.Może na jakieś inne województwo. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-DT-mestudio-20-og%C5%82-3-z%C5%82-do13-1-2014-godz-22-00?p=21768235#post21768235"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-DT-mestudio-20-og%C5%82-3-z%C5%82-do13-1-2014-godz-22-00?p=21768235#post21768235[/URL] Quote
Javena Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='arim']Został mi 1 pakiet u Ziutki-proszę podajcie tam dane i zdjęcia Gracji.Może na jakieś inne województwo. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528-OGŁOSZENIOWY-dla-DT-mestudio-20-ogł-3-zł-do13-1-2014-godz-22-00?p=21768235#post21768235[/URL][/QUOTE] Już wysłałam zdjęcia i dane Quote
Onaa Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Bardzo bym chciała żeby ten wątek był pełen spokoju, i żeby przyjemnie można było na niego wejść, zwłaszcza że podziało sie tutaj już tyle dobrego, i naprawdę może być miło , jeśli więc macie jakieś uwagi do siebie to może na pw. Bo ja już sama nie wiem o czym sie ostatnio pisze. Rozumiem że mogą być jakieś niedomówienia więc jeśli coś trzeba wyjaśnić to ok , i może odniosę się do jednego z wcześniejszych postów, a mianowicie temat Bezi pojawił się ponieważ padło pytanie o sunie jasno beżową u pani Ewy która była na zdjęciach z Niusią, i tyle. Jesli chodzi o Niusie a obecnie Franię to w najbliższym czasie napisze do pani Klaudii z prośbą o zdjęcia w nowym domku. Natomiast jesli chodzi o Grację to jeśli ktoś zna kogoś kto umie łądnie pisać lub sam mógłby jakiś nowy tekst dla Gracji stworzy ć to bardzo prosze o pomoc , przydałby się może nowy tytuł i tekst ogłoszenia. Dziękuję że wciąż jesteście ze mną i za Waszą pomoc i wsparcie:). Quote
Recommended Posts