Jump to content
Dogomania

olkuszaki - Jak Niusia Franią, a Gracja Mruczusią została - w ds , dziekujemy :).

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']Ja jej nie znam tylko zdjęcie pamiętałam bo mnie rozbazwiło- duża mała na fotelu:)
Myślałam nawet ,że to sunia Pani Ewy :)[/QUOTE]
Kazdy bezdomniak potrzebuje pomocy i ogloszeń.

Posted

Bezia jest moją podopieczną, wyciągnięta razem z Tuptusiem z Nowego Targu, uratowana bo miała spore guzy i konieczna była operacja, natomiast o Bezie nie miałam ani jednego zapytania, mimo że jest ogłaszana nawet była w gazeciei nic :(.
Oprócz Bezi z mojej wiedzy jest jeszcze u p. Ewy na dt, Finka, duża jasna kochana, siedziała zwykle z Niusią na parapecie bo obydwie to lubiły :).

Posted

[quote name='ewu']To jest bezdyskusyjne.[/QUOTE]
To wlasnie Gracja jest z OL. a dyskujsa na teamt ogloszen Bezi powinna toczyc sie na watku Bezi i Tuptusia ktory na szczescie ma juz DS.

Posted

[quote name='Ada-jeje']To wlasnie Gracja jest z OL. a dyskujsa na teamt ogloszen Bezi powinna toczyc sie na watku Bezi i Tuptusia ktory na szczescie ma juz DS.[/QUOTE]

Wybacz, ale chyba nie sądzisz, że masz prawo narzucać mi, którego psa mam ogłaszać. Pytam o Bezie tu, bo nie wiem czy, a jeśli tak, to gdzie ma wątek.

Renatko podrzuć mi proszę e-mailem tekst ogłoszenia i jej zdjęcia. Im więcej ogłoszeń, tym większa szansa dla psa na dom.

Posted

[quote name='elik']Wybacz, ale chyba nie sądzisz, że masz prawo narzucać mi, którego psa mam ogłaszać. Pytam o Bezie tu, bo nie wiem czy, a jeśli tak, to gdzie ma wątek.
[/QUOTE] NIczego Ci nie narzucam, tylko podobnie jak Ty jestem precyzyjna ,lubie porzadek a pisanie o Bezi na watku Gracji i Niusi, podajac do tego ze to sunia z Ol. uwazam za niepotrzebne nieporozumienia.

Posted

[quote name='Ada-jeje']NIczego Ci nie narzucam, tylko podobnie jak Ty jestem precyzyjna ,lubie porzadek a pisanie o Bezi na watku Gracji i Niusi, podajac do tego ze to sunia z Ol. uwazam za niepotrzebne nieporozumienia.[/QUOTE]

Chciałabym mieć tyle złotówek na ilu wątkach są pytania, czy linki do wątków innych psów. Prawie na każdym wątku pisze się o innych psach. Bezdomne koty z działek rekreacyjnych w Bochni miałyby karmę na kilka lat.

Krytyka ma sens, gdy jest konstruktywna, gdy coś z niej płynie. Krytyka, dla krytyki, to krytykanctwo.

Posted

[quote name='elik']Chciałabym mieć tyle złotówek na ilu wątkach są pytania, czy linki do wątków innych psów. Prawie na każdym wątku pisze się o innych psach. Bezdomne koty z działek rekreacyjnych w Bochni miałyby karmę na kilka lat.

Krytyka ma sens, gdy jest konstruktywna, gdy coś z niej płynie. Krytyka, dla krytyki, to krytykanctwo.[/QUOTE]
Bezdomne koty z dzialek rekreacyjnych w Bochni, mogly by miec karme gdybys tylko chciala zeby zgodnie z ust, o ochronie zwierzat dopominac sie o to z UM Bochnia, podobnie sprawa ma sie z wieloma bezdomnymi psami. Jestem przeciwna temu zeby ludzie wydawali ostatnie zlotowki i wyreczali gminy z nalozonego na nich obowiazku. Rozumiem sytuacje w ktorych pomoc potrzebna jest na wczoraj, innych nie toleruje i w takich sytuacjach nasza Fundacja nie uczestniczy.

Posted (edited)

[COLOR=#000000][quote name='Ada-jeje']Bezdomne koty z dzialek rekreacyjnych w Bochni, mogly by miec karme gdybys tylko chciala zeby zgodnie z ust, o ochronie zwierzat dopominac sie o to z UM Bochnia, podobnie sprawa ma sie z wieloma bezdomnymi psami...[/QUOTE]
Nie szkoda Ci czasu na pisanie takich koszałków opałków ? Gdyby gminy chciały wywiązywać się ze swoich obowiązków, to nie byłaby potrzebna żadna pomoc w tym także i moja.

[quote name='Ada-jeje']... Rozumiem sytuacje w ktorych pomoc potrzebna jest na wczoraj, innych nie toleruje i w takich sytuacjach nasza Fundacja nie uczestniczy.[/QUOTE]
Zapomniałaś chyba, że wiem w czym uczestniczy Fundacja Pro Animals i powiem krótko, różnie to bywa. [/COLOR]

Edited by elik
Posted

[quote name='elik'][COLOR=#000000]
Nie szkoda Ci czasu na pisanie takich koszałków opałków ? Gdyby gminy chciały wywiązywać się ze swoich obowiązków, to nie byłaby potrzebna żadna pomoc w tym także i moja.

Zapomniałaś chyba, że wiem w czym uczestniczy Fundacja Pro Animals i powiem krótko, różnie to bywa. [/COLOR][/QUOTE]
Powiedzialas A powiedz tez B, zapewne sa osoby zainteresowane tym roznie to bywa, a my nie mamy nic do ukrycia wiec wal smialo.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Powiedzialas A powiedz tez B, zapewne sa osoby zainteresowane tym roznie to bywa, a my nie mamy nic do ukrycia wiec wal smialo.[/QUOTE]

Jolu, nie chcę być niegrzeczna, więc grzecznie poproszę, zostaw mnie w spokoju.

Posted

[quote name='elik']Jolu, nie chcę być niegrzeczna, więc grzecznie poproszę, zostaw mnie w spokoju.[/QUOTE]
Elu ja tez nie, wiec nie poddawaj uczciwosci naszej Fundacji w watpliwe dzialania, prosba dziala w dwie strony a nie w jedna. Nigdzie nie mozesz mi wskazac ze atakuje Cie, dziele sie tylko swoimi radami i wiedza, moze ktos zechce skorzystac.

Posted

wezcie dajcie spokoj, bo odechciewa sie wchodzic na watek.
po co te zaczepki?
dajcie spokoj.

p.s. bedac zlosliwa napisze: gdyby elik jednak na prosbe napisala, co znaczy: roznie to bywa, wg zasady Ada-jeje, znow zmienilaby temat watku, a tego czynić nie powinno się. to nie watek o jakiejs fundacji, tylko watek Gracji. czy zasady dzialaj tylko w jedna strone?
:D

wiec dajcie spokoj. proszę.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Elu ja tez nie, wiec nie poddawaj uczciwosci naszej Fundacji w watpliwe dzialania, prosba dziala w dwie strony a nie w jedna. [SIZE=3]Nigdzie nie mozesz mi wskazac ze atakuje Cie, [/SIZE]dziele sie tylko swoimi radami i wiedza, moze ktos zechce skorzystac.[/QUOTE]

Jolu, piszesz co chcesz, żeby inni widzieli, a nie to o czym rzecz.
A czy Ty możesz mi wskazać, gdzie piszę, że mnie atakujesz i gdzie ja poddaję w wątpliwość uczciwość działania fundacji ?

Nie widzę sensu ciągnięcia tej dysputy, bo do niczego nie prowadzi. Spadam.

Posted

[quote name='kora78']wezcie dajcie spokoj, bo odechciewa sie wchodzic na watek.
po co te zaczepki?
dajcie spokoj.

p.s. bedac zlosliwa napisze: gdyby elik jednak na prosbe napisala, co znaczy: roznie to bywa, wg zasady Ada-jeje, znow zmienilaby temat watku, a tego czynić nie powinno się. to nie watek o jakiejs fundacji, tylko watek Gracji. czy zasady dzialaj tylko w jedna strone?
:D

wiec dajcie spokoj. proszę.[/QUOTE]

Podpisuję się pod tym obiema rencami :)

Posted

Bardzo przykro to stwierdzić,ale ten wątek zaczyna być "niesmaczny" Pewne dyskusje w typie "ty mnie trącasz,to ja tobie nie będę dłużna"powinnyście prowadzić na pw,a nie tutaj.Czy chodzi oto,aby zniechęcić osoby deklarujące jakąś pomoc,do nie zaglądania na ten wątek...?Masakra!!!

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']ja pozwolę sobie na małe podsumowanie ;)

Niusia w domku :multi:
Gracja szuka domku

Dogo07 potrzebuje pomocy

chyba nic nie pominęłam? proponuję tutaj zacząć rozmowy ;)[/QUOTE]
Gracja w gore, Dogo napisz nam kto jeszcze oglasza Gracje oprocz Javeny, czy Gracja miala juz zrobione ogloszenie z wyroznieniem?

Posted

Został mi 1 pakiet u Ziutki-proszę podajcie tam dane i zdjęcia Gracji.Może na jakieś inne województwo.
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-DT-mestudio-20-og%C5%82-3-z%C5%82-do13-1-2014-godz-22-00?p=21768235#post21768235"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-DT-mestudio-20-og%C5%82-3-z%C5%82-do13-1-2014-godz-22-00?p=21768235#post21768235[/URL]

Posted

[quote name='arim']Został mi 1 pakiet u Ziutki-proszę podajcie tam dane i zdjęcia Gracji.Może na jakieś inne województwo.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528-OGŁOSZENIOWY-dla-DT-mestudio-20-ogł-3-zł-do13-1-2014-godz-22-00?p=21768235#post21768235[/URL][/QUOTE]

Już wysłałam zdjęcia i dane

Posted

Bardzo bym chciała żeby ten wątek był pełen spokoju, i żeby przyjemnie można było na niego wejść, zwłaszcza że podziało sie tutaj już tyle dobrego, i naprawdę może być miło , jeśli więc macie jakieś uwagi do siebie to może na pw. Bo ja już sama nie wiem o czym sie ostatnio pisze.
Rozumiem że mogą być jakieś niedomówienia więc jeśli coś trzeba wyjaśnić to ok , i może odniosę się do jednego z wcześniejszych postów, a mianowicie temat Bezi pojawił się ponieważ padło pytanie o sunie jasno beżową u pani Ewy która była na zdjęciach z Niusią, i tyle.
Jesli chodzi o Niusie a obecnie Franię to w najbliższym czasie napisze do pani Klaudii z prośbą o zdjęcia w nowym domku.
Natomiast jesli chodzi o Grację to jeśli ktoś zna kogoś kto umie łądnie pisać lub sam mógłby jakiś nowy tekst dla Gracji stworzy ć to bardzo prosze o pomoc , przydałby się może nowy tytuł i tekst ogłoszenia.
Dziękuję że wciąż jesteście ze mną i za Waszą pomoc i wsparcie:).